- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.261
Bi türlü yapamadı. Devamlılık sağlayamayacak orasını anladım bende ısrar etmedim.maşallah ayşegül e aslında gelse iyice motive olur ama çok güzel yaaa
Sağol tatlım..Çeneleriyle yıldırdılar kadını
Ben de 3 mili severek yapıyorum.. ben de leslieye başliyim bari yaahem belki kızıma ilginç gelir
anam geçmiş olsun Betül
Canım Dukan usulü yapabilirsin limonlu kekini.. ama tatlandırıcı ve yulaf kepeği ile yapılıyor
Evet canım senin gelinliğe kadar baya sıkı tutman gerekiyor.. Ben de düğünden önce çok sağlam kilo vermiştim
Aynen cezanın olayı bu zaten.. kollontai o kaçamağı telafi edebilecek miktarda bi spor cezası kesiyor. bu kaçamak yapmayacağın anlamına gelmiyor telafisini göze alman gerekiyor. Şimdi kollontai artık ceza yazmicak ama bizim kaçamakları telafi etmek için kendi içimizde bu sistemi sürdürmeye ihtiyacımız var
hey maşallah
tebrikler
Hasta falan yok inşallah?Iyiyim canim mesajlara falan bakamiyorum kizlar beni idare edin biraz
Iyiyim canim tamam listeden cikmayim ozaman tesekkur ederim
Sevindim canım ne guzel..Gunaydın hanımlaar, yogun bir pazartesi sabahına başladıgım icin ancak gelebildim. Bu sabah tartıldım kilom sabitti, hafta sonu yaptıgım kacamaklar etkilememis demek :)
Hindilerin ahı mı tuttu betüşüm.
bilmem ki, yaa neyse durmak yok yıola devam hadi bakalım
boşver kız napcan akan dereyi durdurmak lazım ama kesilmedi mi burnuna krem falan sür değilse acır o çok fazla
alerjin olmasın kız betüş o çok alerjiktir
Kızlar kuzenim buraya pek gelemiyor.
Ama ben güzel haberi vereyim.
3 şubatta 127,9 du bugün 120,4 çıktı.
Çeneleriyle yıldırdılar kadını
Ben de 3 mili severek yapıyorum.. ben de leslieye başliyim bari yaahem belki kızıma ilginç gelir
anam geçmiş olsun Betül
Canım Dukan usulü yapabilirsin limonlu kekini.. ama tatlandırıcı ve yulaf kepeği ile yapılıyor
Evet canım senin gelinliğe kadar baya sıkı tutman gerekiyor.. Ben de düğünden önce çok sağlam kilo vermiştim
Aynen cezanın olayı bu zaten.. kollontai o kaçamağı telafi edebilecek miktarda bi spor cezası kesiyor. bu kaçamak yapmayacağın anlamına gelmiyor telafisini göze alman gerekiyor. Şimdi kollontai artık ceza yazmicak ama bizim kaçamakları telafi etmek için kendi içimizde bu sistemi sürdürmeye ihtiyacımız var
hey maşallah
tebrikler
Az kalmıııs, o zaman sıkı tutmak lazım tabi haklısınMayısta tatlım :)
Haklısın canım, ben baldan emin olamadıgım icin sormak istemistim :)canım kahvaltıdaki bal ve recele 1-2 cay kasıgı olunca bisey demiyoruzama nutellaya her saat laf ederim
Gayet güzel menüler canım, spor da olsa tam olacakmısCumartesi (2 puan)
9,00
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
14,00
1 tatlı kaşığı puding/1 bardak ayran
18,00
1 kepçe yoğurt çorbası/1 kepçe kuru fasulye/ salata
Su 2,5 litre
Spor 2 saat yürüyüş
Pazar (2 puan)
10,30
2 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin
16,30
1 kepçe mercimek çorbası/1 kepçe kapuska/salata
Su 2 litre
Spor yok
Bence de ama kacamaktan sayılıyor mu bilemedim de ondan sormak istedimama bal zaten çok sağlıklı ve doğal sabahları yediğin 1 çk baldan zarar gelmez bence :)
Ah ah ah mantı olmasa süpermis ama neyse artık telafi edersin cumaya kadarKizlar dun menumu yazamadim misafirleri 1 de gecirdik..
Sabah limonlu su , 50 ip atlama
Kahvaltı 1 yumurta,3 siyah zeytin, 1 KK peynir,1 salatalık, 1 dL kepek ekmeği, 1 fincan şekersiz cay,
Öğlen karnimabah yemeği 4 kaşık ve 1 kase cacık
Aksam tavuklu mantı 3 kasik..3 kaşık yogurt
Spor yok maalesef ev temizledim 2 saat o kadar hareket edebildim.. Su 3 lt ..muska77 tatlım ne yazıkki 1 puan ..o mantıyı yemiycektim ama sensiz sofraya oturmayiz dediler çok mutsuzum
Yok reglim bu hafta pek zıplamak istemiyorum o yüzdenmalum sebepler ne kızbebiş falan mı var
iş yerindeki wc rulolarından bir tane yürüttüm....
Evet bence de sürdürmeliyiz, simdi puan sistemi geldi ama kacamakları tolere etmek icin ekstra spor da yapmak lazımAynen cezanın olayı bu zaten.. kollontai o kaçamağı telafi edebilecek miktarda bi spor cezası kesiyor. bu kaçamak yapmayacağın anlamına gelmiyor telafisini göze alman gerekiyor. Şimdi kollontai artık ceza yazmicak ama bizim kaçamakları telafi etmek için kendi içimizde bu sistemi sürdürmeye ihtiyacımız var
Cumartesi varda pazar çıkamadık canım.Az kalmıııs, o zaman sıkı tutmak lazım tabi haklısın
Haklısın canım, ben baldan emin olamadıgım icin sormak istemistim :)
Gayet güzel menüler canım, spor da olsa tam olacakmıs
Bence de ama kacamaktan sayılıyor mu bilemedim de ondan sormak istedim
Ah ah ah mantı olmasa süpermis ama neyse artık telafi edersin cumaya kadar
Yok reglim bu hafta pek zıplamak istemiyorum o yüzden
Ben havlulardan yurutuyordum, iyi yapmıssın canım
Evet bence de sürdürmeliyiz, simdi puan sistemi geldi ama kacamakları tolere etmek icin ekstra spor da yapmak lazım
Evet cok mantıklı oldu buKızlar her bir puan eksiginize 50 ceza kesin.
En güzeli bu sanırım.
15 dk tatlış.Evet cok mantıklı oldu bu
Peki 50 atlama ne kadar yürümeye denk geliyor?
Kızlar her bir puan eksiginize 50 ceza kesin.
En güzeli bu sanırım.
Evet cok mantıklı oldu bu
Peki 50 atlama ne kadar yürümeye denk geliyor?
Yok kaptanim sadece pek giremiyorum susiralartamam tatlım fırsat bulursam hemen alacam magnezyum yağı hiç duymamıştım bi tansein sen kaptanını da düşünürmüş
hayırdır tatlım sorun yoktur umarım
aebenim gelmiş hoşgelmiş
tatlım senin gözün arkanda kalmasın eski elemanımız bizim yitik mavi
Günaydın çıtırlar
Sabah 77,1 çıktım, Cumadan bu yana yarım kilo vermişim. Şimdi birazcık geçmişe bakıyım çocukların gelme saati yaklaşıyor biraz spor yapmayı düşünüyorum
Ben50 atlama hafif kaldı 15 dk nın yanına :))
Tebrikler rakibem..Günaydın çıtırlar
Sabah 77,1 çıktım, Cumadan bu yana yarım kilo vermişim. Şimdi birazcık geçmişe bakıyım çocukların gelme saati yaklaşıyor biraz spor yapmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?