Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yok canım aslında yanlış sordum..
kabuklu yerfıstığının tadı aslında pek beğenilmez..çiğ olduğundan belkide..ancak o taraftan olanlar düşkündür..o nedenle sordum.

ya ben apartmanda oturuyorum...en üst kattayım üstelik..nasıl ip atlıcaz..kovalarlar beni valla..apartmanda oturanlar nasıl hallediyorsunuz ip işini..
canım ben koridorda ya da banyoda zıplıyom ama ipsiz zıplıyorum o fazla ses yapmıyor hayali iple zıplıyom anlayacağın

aaaaaa viikks.... nasıl geldi kız aklına süpersin.... hayatta aklıma gelmez aliim hemen eczaneden.... az iş var yapıp gidiim aliim...
Eee 2 çocuk olunca biliyosun bişeyler
ya ben apartmanda oturuyorum...en üst kattayım üstelik..nasıl ip atlıcaz..kovalarlar beni valla..apartmanda oturanlar nasıl hallediyorsunuz ip işini..
Ben yere ekstra bişey serip oturmadıklarını bildiğim odada zıplıyorum.

50 atlama hafif kaldı 15 dk nın yanına :))
Ben 15 dk yürüyeyim de işi saglama alayım
Çok sevindim hayatım.Her daim iyi ol inşallahhh
Biz seni idare ederiz aklın burada kalmasın hayatım.
O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cook
Ben de iple halının üzerinde atlıyorum ama zaten alt kat boş bizim. Fazla ses cıkmıyor bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…