- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.281
Canım yaa..bu kadar c yüklemesinden sonra turuncu olucam diye korkmaya başladım :)) ohh beee rahat nefes almaya başladım :)))
Alıntı yapacak kadar vakit ayıramıyon bize demekhepsini okudum, tek tek alıntı yapamıycam spor yapmam lazım :)))
seviyorum hepicüğünüzüüüüüüüüüüüüüüü
iş yerindeki wc rulolarından bir tane yürüttüm....
Çok sevindim hayatım.Her daim iyi ol inşallahhhebrusonmez bi sıkıntim yok canim:)
Canım yaa..
Viks nane yağı felan kokla barim..
yok canım aslında yanlış sordum..durmamış kandırmış beni..... limonlu yeşil çay ile saldırıyorum şimdi ona... hepsini denize dökücem az kaldı.... c lerin gücü adınaaa.......... 2 tane suda eriyen c içtim, vitamin içtim portakalım elmam var sütüm var....... bana hangi mikrop dayanırmış.... canlarına okiciğiiiimmm hüücummm...
marketteeen..... kabuklu yer fıstığı her yerde var.....
canım ben koridorda ya da banyoda zıplıyom ama ipsiz zıplıyorum o fazla ses yapmıyor hayali iple zıplıyom anlayacağınya ben apartmanda oturuyorum...en üst kattayım üstelik..nasıl ip atlıcaz..kovalarlar beni valla..apartmanda oturanlar nasıl hallediyorsunuz ip işini..
mantıklı...canım ben koridorda ya da banyoda zıplıyom ama ipsiz zıplıyorum o fazla ses yapmıyor hayali iple zıplıyom anlayacağın
Eee 2 çocuk olunca biliyosun bişeyleraaaaaa viikks.... nasıl geldi kız aklına süpersin.... hayatta aklıma gelmez aliim hemen eczaneden.... az iş var yapıp gidiim aliim...
Ben yere ekstra bişey serip oturmadıklarını bildiğim odada zıplıyorum.ya ben apartmanda oturuyorum...en üst kattayım üstelik..nasıl ip atlıcaz..kovalarlar beni valla..apartmanda oturanlar nasıl hallediyorsunuz ip işini..
İyi gelir inşallahaaaaaa viikks.... nasıl geldi kız aklına süpersin.... hayatta aklıma gelmez aliim hemen eczaneden.... az iş var yapıp gidiim aliim...
Eee 2 çocuk olunca biliyosun bişeyler
Ben yere ekstra bişey serip oturmadıklarını bildiğim odada zıplıyorum.
Tatlım aşağı katın kullanmadığı odası var mı??ya ben apartmanda oturuyorum...en üst kattayım üstelik..nasıl ip atlıcaz..kovalarlar beni valla..apartmanda oturanlar nasıl hallediyorsunuz ip işini..
Yaneeee....tecrübe diyosun :)))
Maşallahı var yanitecrübe diyosun :)))
5 dk..
Ben 15 dk yürüyeyim de işi saglama alayım50 atlama hafif kaldı 15 dk nın yanına :))
O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cookÇok sevindim hayatım.Her daim iyi ol inşallahhh
Biz seni idare ederiz aklın burada kalmasın hayatım.
Ben de iple halının üzerinde atlıyorum ama zaten alt kat boş bizim. Fazla ses cıkmıyor bence..ya ben apartmanda oturuyorum...en üst kattayım üstelik..nasıl ip atlıcaz..kovalarlar beni valla..apartmanda oturanlar nasıl hallediyorsunuz ip işini..
Tabii canımm.Boş durmak yokkk.Tam gaz yola devam edeceğizzz..O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cook
Bencede çok rahatsız edici bi ses çıkmıyor.Ben 15 dk yürüyeyim de işi saglama alayım
O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cook
Ben de iple halının üzerinde atlıyorum ama zaten alt kat boş bizim. Fazla ses cıkmıyor bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?