Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben 15 dk yürüyeyim de işi saglama alayım

O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cook

Ben de iple halının üzerinde atlıyorum ama zaten alt kat boş bizim. Fazla ses cıkmıyor bence..

bende 150 atlarım o zaman senden aşağı mı kalcam bir vak vak benden fazla spor yapamaz... hasta bile olsam hıhhh....

Ben 15 dk yürüyeyim de işi saglama alayım

O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cook

Ben de iple halının üzerinde atlıyorum ama zaten alt kat boş bizim. Fazla ses cıkmıyor bence..
benim alt katım dolu ve tam bir baş belası...
neyse artık yapcak bişey yok..
akşam yürüyüş ve ip yapcam..

kızlar kas gevşetici falan aldım ama çok uykum var halsizim eve g,idp utyumak istiyorum dün akşam da 9,30 da yattım neden böyle oldu anlamıyorum yaa öğleyin güç nela 40 dk yürüdüm iyice halsizleştim ama 3 puanı alcam diye inşallah hastalanmam yaa ne oluyo bana anlamadım

Çok erken bitirme yemeği 17_18 gibi ye bari.
başlıyom valla..ben bile inanmıyom ya
dün çok kaçamaklı bir gündü..bu 4 gün böyle olmayacak..ve takımımı düşürmicem..
Helal kız sana.

başlıyom valla..ben bile inanmıyom ya
dün çok kaçamaklı bir gündü..bu 4 gün böyle olmayacak..ve takımımı düşürmicem..
hep böyle bir derya istiyoruz biz azimli kaçamaksız
Çok erken bitirme yemeği 17_18 gibi ye bari.

Helal kız sana.
valla muskam aslında dün hiç açlık hissetmedim ama 6 dan önce yiyemem altıda 1 tabak sebze yemeği yerim haftasonu olunca erken bitti yeme işi haftaiçi zor bu arada dün akşam komşum 1 tabak karışık dolma ile güllaç getirmiş güllaç en sevdiğim tatlılardan biridir dün akşam tadına bile bakmadım sabah kalhvaltıda 1 çatal güllaç yedim acaba o cezaya girer mi kalan koca tabağı çocuklara yedirmeye çalışacağım yemezlerse eşimde yok mecbur çöpe gidecek

Ben kahvaltıda yenen tatlıya (1-2 çatal olursa) puan kirmam kaptanım.
Koy dolaba kalırsa sabah iki çatal daha yersin dökme yazık.

Senin emeğine yazık olacağına güllaca yazık olsun kaptanım

Benim de nasıl dalasım var herşeye öğlen iki dilim beyaz ekmek yedim zaten gitti 1 puan suyu şimdiden tamamladım yürüyüş 1 saat hızlı tempo yapıcam

bu sefer de karbonhidratı tutturamadım gene bugün iki puan ama kalori 1200 ü geçmedi o yüzden içim rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…