- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.301
Ben 15 dk yürüyeyim de işi saglama alayım
O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cook
Ben de iple halının üzerinde atlıyorum ama zaten alt kat boş bizim. Fazla ses cıkmıyor bence..
Cok az rakibem vardı zaten bi de sen cıktın başıma bakbende 150 atlarım o zaman senden aşağı mı kalcam bir vak vak benden fazla spor yapamaz... hasta bile olsam hıhhh....
Cok az rakibem vardı zaten bi de sen cıktın başıma bakAllah allah ya Tüm grupla rakibim hadi bakalım, challenge accepted
He ya, ne istiyosunuz benden bilemedim ki.. Neettim ben sizebireeyyyy bireyyy gelin diyosun :)))
He ya, ne istiyosunuz benden bilemedim ki.. Neettim ben size
Fazla kilolarımı kemirin o zaman inceleyim hemenpirana gibiyiz takıma gireni kemirmeden bırakmıyoruz :))
E normal açız..pirana gibiyiz takıma gireni kemirmeden bırakmıyoruz :))
benim alt katım dolu ve tam bir baş belası...Ben 15 dk yürüyeyim de işi saglama alayım
O yoksa ben varım rakibem, sana rakibe cook
Ben de iple halının üzerinde atlıyorum ama zaten alt kat boş bizim. Fazla ses cıkmıyor bence..
Oooo basliyonmu kız spora?benim alt katım dolu ve tam bir baş belası...
neyse artık yapcak bişey yok..
akşam yürüyüş ve ip yapcam..
ee dünki menü unutulsun spor ve sağlıklı beslenme başlasın o zaman diyosun haabenim alt katım dolu ve tam bir baş belası...
neyse artık yapcak bişey yok..
akşam yürüyüş ve ip yapcam..
kesinlikle kaptanım..ee dünki menü unutulsun spor ve sağlıklı beslenme başlasın o zaman diyosun haa
başlıyom valla..ben bile inanmıyom yaOooo basliyonmu kız spora?
Çok erken bitirme yemeği 17_18 gibi ye bari.kızlar kas gevşetici falan aldım ama çok uykum var halsizim eve g,idp utyumak istiyorum dün akşam da 9,30 da yattım neden böyle oldu anlamıyorum yaa öğleyin güç nela 40 dk yürüdüm iyice halsizleştim ama 3 puanı alcam diye inşallah hastalanmam yaa ne oluyo bana anlamadım
Helal kız sana.başlıyom valla..ben bile inanmıyom ya
dün çok kaçamaklı bir gündü..bu 4 gün böyle olmayacak..ve takımımı düşürmicem..
hep böyle bir derya istiyoruz biz azimli kaçamaksızbaşlıyom valla..ben bile inanmıyom ya
dün çok kaçamaklı bir gündü..bu 4 gün böyle olmayacak..ve takımımı düşürmicem..
valla muskam aslında dün hiç açlık hissetmedim ama 6 dan önce yiyemem altıda 1 tabak sebze yemeği yerim haftasonu olunca erken bitti yeme işi haftaiçi zor bu arada dün akşam komşum 1 tabak karışık dolma ile güllaç getirmiş güllaç en sevdiğim tatlılardan biridir dün akşam tadına bile bakmadım sabah kalhvaltıda 1 çatal güllaç yedim acaba o cezaya girer mi kalan koca tabağı çocuklara yedirmeye çalışacağım yemezlerse eşimde yok mecbur çöpe gidecekÇok erken bitirme yemeği 17_18 gibi ye bari.
Helal kız sana.
Ben kahvaltıda yenen tatlıya (1-2 çatal olursa) puan kirmam kaptanım.hep böyle bir derya istiyoruz biz azimli kaçamaksız
valla muskam aslında dün hiç açlık hissetmedim ama 6 dan önce yiyemem altıda 1 tabak sebze yemeği yerim haftasonu olunca erken bitti yeme işi haftaiçi zor bu arada dün akşam komşum 1 tabak karışık dolma ile güllaç getirmiş güllaç en sevdiğim tatlılardan biridir dün akşam tadına bile bakmadım sabah kalhvaltıda 1 çatal güllaç yedim acaba o cezaya girer mi kalan koca tabağı çocuklara yedirmeye çalışacağım yemezlerse eşimde yok mecbur çöpe gidecek
hep böyle bir derya istiyoruz biz azimli kaçamaksız
valla muskam aslında dün hiç açlık hissetmedim ama 6 dan önce yiyemem altıda 1 tabak sebze yemeği yerim haftasonu olunca erken bitti yeme işi haftaiçi zor bu arada dün akşam komşum 1 tabak karışık dolma ile güllaç getirmiş güllaç en sevdiğim tatlılardan biridir dün akşam tadına bile bakmadım sabah kalhvaltıda 1 çatal güllaç yedim acaba o cezaya girer mi kalan koca tabağı çocuklara yedirmeye çalışacağım yemezlerse eşimde yok mecbur çöpe gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?