Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kahvaltıda yenen tatlıya (1-2 çatal olursa) puan kirmam kaptanım.
Koy dolaba kalırsa sabah iki çatal daha yersin dökme yazık.
valla bebelere yedirmeye çalışacam bakalım çöpe de atmak istemiyom ama candy nin dediği gibi benim emeğime yazık olacağına tatlya yazık olsun dün bebeleri burgerking e götürdüm ben su içtim onlar yediler bi de ufaklık üstüne halka tatlısı istedi onu yedi ama ben direndim akşam da komşuma ısrarla getirme ben diyetteyim dedim ama o gene getirmiş sen çok seviyon diye ama ben akşam yemeyince şaşırdı helal sana dedi bu arada dolmaların tadına bile bakamadım benim sıpalar onu da götürdü

ben menümü yazayım şimdiden akşama belli yiyeceğim
sabah
2 bardak limonlu su
1 yumurta
1/2 dilim ekmek
1 çatal peynir
1 çatal güllaç
öğle
tavuk ızgara
1 ayran
akşam
1 kepçe karnıbahar yemeği
2-3 kaşık yoğurt
(zannetmiyorum ama belki 1 kepçe çorba)
SU şu ana kadar 2 lt oldu akşama kadar gecer
spor
50 zıplama
95 squat
40 dk yürüyüş

kaptanım hatırladığım kadarıyla senin ufaklığın da kilo sorunu vardı.. sen gene de ona dur de öyle fast foodun üstüne şerbetli tatlı iyi değil çocuklar için de

Aksamla dengelerin canım bisey olmaz.
Ben karşıyım çöpe dökülmesine.
Ayrıca sabah yiyebilcem dersen durmak mümkün.
Yinede sen bilirsin tabi.

Çok iyi olmuş valla çorba icsen bile fazla olmaz.

Aksamla dengelerin canım bisey olmaz.

Ben karşıyım çöpe dökülmesine.
Ayrıca sabah yiyebilcem dersen durmak mümkün.
Yinede sen bilirsin tabi.

Akşam zaten haşlanmış tavukla yoğurt yicem de gene de muskam sabah da ekmek var ya o yüzden karbonhidrat geçiyor

benim alt katım dolu ve tam bir baş belası...
neyse artık yapcak bişey yok..
akşam yürüyüş ve ip yapcam..
İpsiz zıpla o zaman canım, daha az ses cıkar. Banyoda falan..
Gecmis olsun kaptanım, dikkat et kendine, C vitamini falan al istersen

kaptanım hatırladığım kadarıyla senin ufaklığın da kilo sorunu vardı.. sen gene de ona dur de öyle fast foodun üstüne şerbetli tatlı iyi değil çocuklar için de
yok kız büyük oğlana verirmiyim hiç halka tatlısını yiyen küçük bi de dün akşam 1/4 ünü vermiştim bi baktım ki tabak boş nerde kalanı dedim abim yemesin diye bitirdim diyor artık ne kadar abisini düşünüyorsa :)

Kaptanım benim ufaklığında kilo sorunu var ters psikoloji yaptım Bu bitecek diye..(Başka her yolu denedim çünkü)
İlk başlarda yumuldu sıpa tabağa baktıki ben habire bitecek bu diyorum artık ya bitiremiyorum demeye başladı ve kilo veriyor...

akıl oyunları felam :)))

aynı ben :)) düşünceli kardeşşş :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…