Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yağ hücreleri çocuklukta açılıyormuş.... hakkaten yaa çocuğa da yeme evladım denmez ki :) insan kendini kötü hisseder...
Önceden çok hata yaptım abisine çok koyuyordum (o zayıf) ona az yavrum bakıyodu bi onun tabağına bi kendi tabağına içim eziliyordu..
Çabuk farkettim hatamı..

Beslenmesini yer eve gelince çok açım derdi. Şimdi bu beslenme bitecek diyorum eve ucundan kemirilmiş şekilde geliyor..
Oh be artık yesene oğlum demek içimi rahatlatıyor..

Kizlarrr menum
sabah 8 de 1 bardak sut
10 da limonlu suyum
2 dilim tb ekmegi
1 haslankis yumurta
ogle 8 tane findik fistik
1ceviz 1 hurma 1 tane yaprak sarmasi tadina bakmak icin
Aksam 1kase mer corba
1 kase salata
su 2 oldu daha da iciyorum
spor yarim saat yuruyus

Güzel olmuş canım afiyet olsun.

hiii kardeş ayrımı :)) iyi anlamışsın yoksa fenaa :)

Maşallah canım cok güzel menü

Menüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş

güzel menü yarın için kopya çekiim de gör....

Kızlar bende menümü yazıyım..
Sabah limonlu su,100 ip atlama
Kahvaltı
yarim domates yarım salatalık
1 KK peynir
1 fincan şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 dL kepek ekmeği
Ara 2 kuru kayısı
Öğlen
3 kaşık bamya
4 adet yaprak sarma
Aksam ezogelin çorbası 1 kepçe
Su 3 lt , spor iki kat ev temizledim şimdi bitti. Eve geçince de 2+2 mil yapicam.. Bugün puanın tam muska77

Afiyet olsun tatlışım..

Yaa ne güzel bi yöntem bulmuşsun. Benim görümcemin kızıda biraz tombiş.Hatta okulda ölçüm yapmışlar obez çıkmış.Bugun duydum.Çok üzüldüm yaa
Hep bişeyleri azatmaya çalışıyoruz ama çocuk sonuçta yemede diyemiyorsun.Ekmeğe çok düşkün. Bi parça koyuyoruz önüne başka yeme bunu ye diyebi bakıyoruz.. Bizim önümzdekini de yürütmüş.
Yemekte de öyle benim yiyemediğim kadar yiyor.
Acaba Böyle bişey mi uygulasak. Ha birde bizimki cadı.İşine gelmediği yemeği ağzına sürmez. Sevdiğinden 2 tabak götürür.Bu arada 1. sınıfa gidiyor bu sene :)) Birde kız.Cinsiyette önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…