- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.361
Ayy ne güzel keşfetmişsin.Görümcem az ye senin zayıflaman lazım falan dedikçe hem sıpanın kalbi kırılıyor. Hemde daha da iştahlanıyor.Önceden çok hata yaptım abisine çok koyuyordum (o zayıf) ona az yavrum bakıyodu bi onun tabağına bi kendi tabağına içim eziliyordu..
Çabuk farkettim hatamı..
Beslenmesini yer eve gelince çok açım derdi. Şimdi bu beslenme bitecek diyorum eve ucundan kemirilmiş şekilde geliyor..
Oh be artık yesene oğlum demek içimi rahatlatıyor..
Maşallah canım. Çok iyiKizlarrr menum
sabah 8 de 1 bardak sut
10 da limonlu suyum
2 dilim tb ekmegi
1 haslankis yumurta
ogle 8 tane findik fistik
1ceviz 1 hurma 1 tane yaprak sarmasi tadina bakmak icin
Aksam 1kase mer corba
1 kase salata
su 2 oldu daha da iciyorum
spor yarim saat yuruyus
İyi akşamlar yarın görüşürüzzHadi ben kaçtım iyi akşamlar şirinem iyisindir umarım
Dinlenince basla canim guzel gitmistinYok hayatım 2 gündür tutmuyorum.Ama başlasam iyi cuma yaklaşıyor.
Aman gitsinde ne kadar giderse gitsin esim bugun yeter artik bu kilon cok iyi artik sofrada birlikte yemek yiyekim dedi tamam dedim diyete basladigimdan beri esimle yemiyorum hicbisey artik 4 fakan degilde aksmai 6 7 gibi yerimYok kız bi ördekim var oda zaten rakibemizzz.
HEmsiz olmazz..
Kilom 61.1 di hedef de inşallah 59 ama nekadar olur muamma
Evet hayatım normalde boğazını tutamayan ben oruca dayanıyorum.Ben 2-3 aya yakın tutmayı düşünüyorum. Hedefime gelince bırakırım artık.Dinlenince basla canim guzel gitmistin
Ben başladığımdan beri 1-2 sefer tek ayrı yemiştim.YAni bencede birlikte yiyin.Ayrı yemeklerde olsa sofraya birlikte oturun benceAman gitsinde ne kadar giderse gitsin esim bugun yeter artik bu kilon cok iyi artik sofrada birlikte yemek yiyekim dedi tamam dedim diyete basladigimdan beri esimle yemiyorum hicbisey artik 4 fakan degilde aksmai 6 7 gibi yerim
tebrik ederim canım cok güzel menüKızlar bende menümü yazıyım..
Sabah limonlu su,100 ip atlama
Kahvaltı
yarim domates yarım salatalık
1 KK peynir
1 fincan şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 dL kepek ekmeği
Ara 2 kuru kayısı
Öğlen
3 kaşık bamya
4 adet yaprak sarma
Aksam ezogelin çorbası 1 kepçe
Su 3 lt , spor iki kat ev temizledim şimdi bitti. Eve geçince de 2+2 mil yapicam.. Bugün puanın tammuska77
KüsmeeeeAlıntı yapacak kadar vakit ayıramıyon bize demek
Küstüüüüüm küstüüüüm
Bu da benim menüm hanımlar:
Kahvaltı: 1 kase cornflakes (süt ile)
Ara: 1 kupa filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbası, 100 gr tavuk doner (ekmek, pide, lavas vs yok sadece döner), 1 kutu ayran, bol salata
Ara: 1 kupa yeşil çay, 1 küçük yulaflı muzlu kurabiye (sadece yulaf ve muzdan yaptım, başka bir şey yok içinde)
Akşam: 1 kase mercimek corbası, 1 tabak sebzeli tavuk sote, 1 kase yogurt
Spor: 50 dk yürüyüs
Su: 2 lt oldu, yatana kadar 2.5-3 lt olur
Sanırım bugün 3 puanı kaptım
Seni de tebrik ederim canım gayet güzelmuska77 d_mndc
kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim tbe. 5 zeytin 1 domates yarım salatalık 1 kk peynir 2 bardak şekersiz çay
ara
türk kahvesi sade 1 ceviz 1 incir
öğlen
1 kase mercimek çorbası 1 kase ıspanak borani 1 dilim tbe.
ara 1 elma 1 portakal
akşam
1 kase mercimek çorbası 1 kase ıspanak borani
su 3 litre
spor dışarda 1 saat yürüyüş
benim bu gün ile 3 te 3 oldu şekerim seninde bugun çok iyi kimse yok bu akşam ortalıktaSeni de tebrik ederim canım gayet güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?