Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım benimkinin sorunu hipotroid ve hipoglisemi kaynaklı insülin direnci çok yüksek maalesef ac olmasa bile sürekli bir yeme isteği var hormonal olarak maalesef

benim alt katım dolu ve tam bir baş belası...
neyse artık yapcak bişey yok..
akşam yürüyüş ve ip yapcam..
o zaman riske atma yürü canım, neyseki benim alt kat dükkan akşamları yoklar tepiniyorum habire :))

dikkat edin kendinize kaptancım

süpersiniz böyle devam

İyi çözüm bulmuşsun, benimkiler de çiroz :) ye demekten içim şişiyo, gerçi Allahtan büyük oğlan iyi başladı yemeye bu aralar, yemeyince de kötü hissediyorsun büyümüyolar diye canım, o da kötü

menün güzel tatlım, spor biraz ama ama hiç yoktan iyidir:) gerçi senin fazla kilon da kalmadı di mi ?

Menüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş
diyet gurusu, önünde eğiliyorum

harika canım, tebrikler

kesin 3 puanı kapmışsın :) tebrikler

iyi akşamlar kızlar ne yazmışsınız yine oku oku bitmedi gelemedim bugun yoğundum nasılsınız bakalım?
iyiyiz sen nasılsın bakalım :)

güzel tatlım tebrikler

menünüz de sporunuz da gayet başarılı efem :)

hulahoop çok eğlenceli :)

canım benimkinin sorunu hipotroid ve hipoglisemi kaynaklı insülin direnci çok yüksek maalesef ac olmasa bile sürekli bir yeme isteği var hormonal olarak maalesef
çok geçmiş olsun kaptanım, benim de var hipoglisemi çok zor biliyorum

Yaninda oturuyordum ama esim icten ice kiziyomusta belli etmiyomus artik onada vakit ayirayim zaten az bi yolum kaldi insAllah
Ben ayrı hiç yemedim maalesef bizimki kabul etmez onu, sen de beraber ye canım. Zaten az kalmış kilon

Evet canim az kaldi benim cok sukur darisi basina sporu pek yapamiyorum benim oglum kucuk anca firsatim yuruyuse oluyo duzenli spor yapamiycami bildigim icinde en azindan yurusem yeter modundayim

muska77 Allah razı olsun vikslendim aşırı mentollüyüm şuan :))) hem c li hem menthollü bu arada bu gün 3 puanımı kaptım aslanlar gibi kayıtlara geçsin efenim

toplight kollontai
sabah - padişah kahvaltısı -
1 hş yumurta
1 kaşık lor
marul
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
3 kivi

öğlen
2 bardak süt
1 portakal

akşam
yarım kase sütlü müsli

spor
150 trambolin zıplama vak vakı geçtiiim
100 trambolin step --- step tahtası niyetine üstüne çıkıyom iniyom etkili bir hareket oluyor
40 dk bisiklet.... acayip terledim

talotlar vitaminler artık ne bulduysam içtim uleyn gözle bile görülmeyecek kadar ufak şeyler nasıl başarıyor kosskoca insanı hasta etmeyi....

bu viksi aldım ilk sürdüğüm yer burnum oldu amanııııın koptu o burun ne yandı ne yandııı wuuuu... bi okudum burnunuza sürmeyin diyo :))) yani özellikle uyarmış insancıklar :))

neyseki şu an doğru yerlerime sürdüm.... güzel kokuyo bence sevdim ben :)

Bravo gecmissin beni :))) menu de guzel
çoook açım bu viks acıktırıyo mu yahu...
Utanmasan viks yicen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…