- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.381
canım benimkinin sorunu hipotroid ve hipoglisemi kaynaklı insülin direnci çok yüksek maalesef ac olmasa bile sürekli bir yeme isteği var hormonal olarak maalesefKaptanım benim ufaklığında kilo sorunu var ters psikoloji yaptım Bu bitecek diye..(Başka her yolu denedim çünkü)
İlk başlarda yumuldu sıpa tabağa baktıki ben habire bitecek bu diyorum artık ya bitiremiyorum demeye başladı ve kilo veriyor...
Yaninda oturuyordum ama esim icten ice kiziyomusta belli etmiyomus artik onada vakit ayirayim zaten az bi yolum kaldi insAllahBen başladığımdan beri 1-2 sefer tek ayrı yemiştim.YAni bencede birlikte yiyin.Ayrı yemeklerde olsa sofraya birlikte oturun bence
Hmm kotu olmus alman neyse sen oruc tutar gorursun 59 uYok kız bi ördekim var oda zaten rakibemizzz.
HEmsiz olmazz..
Kilom 61.1 di hedef de inşallah 59 ama nekadar olur muamma
mail atarken kullandığımız @ işaretini başa koyuyorsunuz boşluk vermeden kişinin adını yazıyorsunuz -@sera59- gibibide etiketleme nasıl oluyorki öğretseniz
o zaman riske atma yürü canım, neyseki benim alt kat dükkan akşamları yoklar tepiniyorum habire :))benim alt katım dolu ve tam bir baş belası...
neyse artık yapcak bişey yok..
akşam yürüyüş ve ip yapcam..
dikkat edin kendinize kaptancımkızlar kas gevşetici falan aldım ama çok uykum var halsizim eve g,idp utyumak istiyorum dün akşam da 9,30 da yattım neden böyle oldu anlamıyorum yaa öğleyin güç nela 40 dk yürüdüm iyice halsizleştim ama 3 puanı alcam diye inşallah hastalanmam yaa ne oluyo bana anlamadım
süpersiniz böyle devamben menümü yazayım şimdiden akşama belli yiyeceğim
sabah
2 bardak limonlu su
1 yumurta
1/2 dilim ekmek
1 çatal peynir
1 çatal güllaç
öğle
tavuk ızgara
1 ayran
akşam
1 kepçe karnıbahar yemeği
2-3 kaşık yoğurt
(zannetmiyorum ama belki 1 kepçe çorba)
SU şu ana kadar 2 lt oldu akşama kadar gecer
spor
50 zıplama
95 squat
40 dk yürüyüş
İyi çözüm bulmuşsun, benimkiler de çiroz :) ye demekten içim şişiyo, gerçi Allahtan büyük oğlan iyi başladı yemeye bu aralar, yemeyince de kötü hissediyorsun büyümüyolar diye canım, o da kötüÖnceden çok hata yaptım abisine çok koyuyordum (o zayıf) ona az yavrum bakıyodu bi onun tabağına bi kendi tabağına içim eziliyordu..
Çabuk farkettim hatamı..
Beslenmesini yer eve gelince çok açım derdi. Şimdi bu beslenme bitecek diyorum eve ucundan kemirilmiş şekilde geliyor..
Oh be artık yesene oğlum demek içimi rahatlatıyor..
menün güzel tatlım, spor biraz ama ama hiç yoktan iyidir:) gerçi senin fazla kilon da kalmadı di mi ?Kizlarrr menum
sabah 8 de 1 bardak sut
10 da limonlu suyum
2 dilim tb ekmegi
1 haslankis yumurta
ogle 8 tane findik fistik
1ceviz 1 hurma 1 tane yaprak sarmasi tadina bakmak icin
Aksam 1kase mer corba
1 kase salata
su 2 oldu daha da iciyorum
spor yarim saat yuruyus
diyet gurusu, önünde eğiliyorumMenüm
7,45
3 dl çavdar/2 yumurta/1 kk peynir/2 zeytin/1 çay k. reçel
13,30
1 kase mercimek çorbası/salata/1 dl çavdar
16,00
1 kase mercimek çorbası /salata/yoğurt
Su 2,5 litre
Spor 1 saat 40 dak. yürüyüş
harika canım, tebriklerKızlar bende menümü yazıyım..
Sabah limonlu su,100 ip atlama
Kahvaltı
yarim domates yarım salatalık
1 KK peynir
1 fincan şekersiz çay
2 siyah zeytin
1 dL kepek ekmeği
Ara 2 kuru kayısı
Öğlen
3 kaşık bamya
4 adet yaprak sarma
Aksam ezogelin çorbası 1 kepçe
Su 3 lt , spor iki kat ev temizledim şimdi bitti. Eve geçince de 2+2 mil yapicam.. Bugün puanın tammuska77
kesin 3 puanı kapmışsın :) tebriklerBu da benim menüm hanımlar:
Kahvaltı: 1 kase cornflakes (süt ile)
Ara: 1 kupa filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbası, 100 gr tavuk doner (ekmek, pide, lavas vs yok sadece döner), 1 kutu ayran, bol salata
Ara: 1 kupa yeşil çay, 1 küçük yulaflı muzlu kurabiye (sadece yulaf ve muzdan yaptım, başka bir şey yok içinde)
Akşam: 1 kase mercimek corbası, 1 tabak sebzeli tavuk sote, 1 kase yogurt
Spor: 50 dk yürüyüs
Su: 2 lt oldu, yatana kadar 2.5-3 lt olur
Sanırım bugün 3 puanı kaptım
iyiyiz sen nasılsın bakalım :)iyi akşamlar kızlar ne yazmışsınız yine oku oku bitmedi gelemedim bugun yoğundum nasılsınız bakalım?
güzel tatlım tebriklermuska77 d_mndc
kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim tbe. 5 zeytin 1 domates yarım salatalık 1 kk peynir 2 bardak şekersiz çay
ara
türk kahvesi sade 1 ceviz 1 incir
öğlen
1 kase mercimek çorbası 1 kase ıspanak borani 1 dilim tbe.
ara 1 elma 1 portakal
akşam
1 kase mercimek çorbası 1 kase ıspanak borani
su 3 litre
spor dışarda 1 saat yürüyüş
menünüz de sporunuz da gayet başarılı efem :)iyi akşamlar hanımlar
şimdi menü yazayım yazamadım akşama kadar
sabah bitki çayımla başladım güne
kahvaltı
1 yumurta 2 dilim tahıl ekmeği bal çok az peynir
1 bardak çay
öğlen bulgur pilavı sebzeli yoğurt yanında
arada 1 muz yeşil çay
akşam
patlıcan yemeği ekmesiz ve salata yeşillikler
1 bardak çay 1.5 lt su leslie 2 mil
hulahoop çok eğlenceli :)Başım çok ağrıyor. Menü yazıp çıkıyorum.
Kahvaltı
Tam bugday ekmeği ve beyaz peynirle tost
Öğle
Ton balıklı salata
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Salata
1 kase kadar etli patates yemeği
Su: 2 litreyi geçti
Spor: 30-35 dk hulahoop çevirme
çok geçmiş olsun kaptanım, benim de var hipoglisemi çok zor biliyorumcanım benimkinin sorunu hipotroid ve hipoglisemi kaynaklı insülin direnci çok yüksek maalesef ac olmasa bile sürekli bir yeme isteği var hormonal olarak maalesef
Ben ayrı hiç yemedim maalesef bizimki kabul etmez onu, sen de beraber ye canım. Zaten az kalmış kilonYaninda oturuyordum ama esim icten ice kiziyomusta belli etmiyomus artik onada vakit ayirayim zaten az bi yolum kaldi insAllah
bu arada güzel kızınız iyi mi? umarım sorun yoktur uğramadı bugünkuzucum ben kilo hesabını yapamadım bencede 58 uygun
tşklerr:))mail atarken kullandığımız @ işaretini başa koyuyorsunuz boşluk vermeden kişinin adını yazıyorsunuz -@sera59- gibi
az önce konuştum sesi iyi gibiydi bugün misafiri varmışbu arada güzel kızınız iyi mi? umarım sorun yoktur uğramadı bugün
sen bu kadar ekmek yersen kahrından ölürsün..
Evet canim az kaldi benim cok sukur darisi basina sporu pek yapamiyorum benim oglum kucuk anca firsatim yuruyuse oluyo duzenli spor yapamiycami bildigim icinde en azindan yurusem yeter modundayimo zaman riske atma yürü canım, neyseki benim alt kat dükkan akşamları yoklar tepiniyorum habire :))
dikkat edin kendinize kaptancım
süpersiniz böyle devam
İyi çözüm bulmuşsun, benimkiler de çiroz :) ye demekten içim şişiyo, gerçi Allahtan büyük oğlan iyi başladı yemeye bu aralar, yemeyince de kötü hissediyorsun büyümüyolar diye canım, o da kötü
menün güzel tatlım, spor biraz ama ama hiç yoktan iyidir:) gerçi senin fazla kilon da kalmadı di mi ?
diyet gurusu, önünde eğiliyorum
harika canım, tebrikler
kesin 3 puanı kapmışsın :) tebrikler
iyiyiz sen nasılsın bakalım :)
güzel tatlım tebrikler
menünüz de sporunuz da gayet başarılı efem :)
hulahoop çok eğlenceli :)
çok geçmiş olsun kaptanım, benim de var hipoglisemi çok zor biliyorum
Ben ayrı hiç yemedim maalesef bizimki kabul etmez onu, sen de beraber ye canım. Zaten az kalmış kilon
az önce konuştum sesi iyi gibiydi bugün misafiri varmış
Bravo gecmissin beni :))) menu de guzelmuska77 Allah razı olsun vikslendim aşırı mentollüyüm şuan :))) hem c li hem menthollü bu arada bu gün 3 puanımı kaptım aslanlar gibi kayıtlara geçsin efenim
toplight kollontai
sabah - padişah kahvaltısı -
1 hş yumurta
1 kaşık lor
marul
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
3 kivi
öğlen
2 bardak süt
1 portakal
akşam
yarım kase sütlü müsli
spor
150 trambolin zıplama vak vakı geçtiiim
100 trambolin step --- step tahtası niyetine üstüne çıkıyom iniyom etkili bir hareket oluyor
40 dk bisiklet.... acayip terledim
talotlar vitaminler artık ne bulduysam içtim uleyn gözle bile görülmeyecek kadar ufak şeyler nasıl başarıyor kosskoca insanı hasta etmeyi....
bu viksi aldım ilk sürdüğüm yer burnum oldu amanııııın koptu o burun ne yandı ne yandııı wuuuu... bi okudum burnunuza sürmeyin diyo :))) yani özellikle uyarmış insancıklar :))
neyseki şu an doğru yerlerime sürdüm.... güzel kokuyo bence sevdim ben :)
Utanmasan viks yicençoook açım bu viks acıktırıyo mu yahu...
Bravo gecmissin beni :))) menu de guzel
Utanmasan viks yicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?