- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.401
şişkinlik falandır canımm. Kesin veririmHmm kotu olmus alman neyse sen oruc tutar gorursun 59 u
Çaya misafirim vardı.Gelemedim kusura bakmayınnn..Kizlarin bugun cenesi dusmemis:)ebrusonmez nerelerdesin tatlim?
Günaydın şekerim iyiyim dün akşam saat 9da uyudum çok yorgundum :) sen nasılsın görüşemedik dün :)Ayy kızlar annemin evini temizledim ya ondaydım eşim erken geldi, saolasin Annecim doyurdu kocami ..bende eve geçince bildiğiniz sızdım simdi uyandım.. Menüleri okudum tebrik ederim .. Rakibemnilsub canım nasılsın bugün ?
ben erken uyudum bu gece ondanGünaydın hanımlar ne o bu gece suspusmuşsunuz
Valla benimkide şeytana papucunu ters giydiriri. Sabır gerekiyor ilk 1-2 hafta görmemiş gibi yumuluyor çünkü..Yaa ne güzel bi yöntem bulmuşsun. Benim görümcemin kızıda biraz tombiş.Hatta okulda ölçüm yapmışlar obez çıkmış.Bugun duydum.Çok üzüldüm yaa
Hep bişeyleri azatmaya çalışıyoruz ama çocuk sonuçta yemede diyemiyorsun.Ekmeğe çok düşkün. Bi parça koyuyoruz önüne başka yeme bunu ye diyebi bakıyoruz.. Bizim önümzdekini de yürütmüş.
Yemekte de öyle benim yiyemediğim kadar yiyor.
Acaba Böyle bişey mi uygulasak. Ha birde bizimki cadı.İşine gelmediği yemeği ağzına sürmez. Sevdiğinden 2 tabak götürür.Bu arada 1. sınıfa gidiyor bu sene :)) Birde kız.Cinsiyette önemli
Bak bu sabah okula giderken fırından simit aldım beslenmeye.Ayy ne güzel keşfetmişsin.Görümcem az ye senin zayıflaman lazım falan dedikçe hem sıpanın kalbi kırılıyor. Hemde daha da iştahlanıyor.
Şaka yaptım kızKüsmeeee(( çocukları okuldan alma işi bendeydi bugün. Bir harala gürele geçti bugün, teyzem geldi, küçük hanım da bilgisayara da el koydu bugün. Benim de çok işim vardı sesimi çıkarmadım ama kendime de kızdım yani, bu yaşta bu kadar bilgisayarda oturmasına izin verdim diye, çizgi film komasına girecek :)
neyse yemeğimi pişirdim, şimdi hazırlıycam. Ben menümü yazayım
sabah
2 dilim çavdar
b. peynir
4 zeytin
1 tane yeşil incir reçeli
ara
bim çayı
öğlen
1 kase mercimek çorba
1 dilim çavdar
ara
3 galeta
b.peybir
zeytin 7-8 tane
çay
ara
orta türk kahvesi
akşam ( birazdan yiycez)
1 tabak kapuska
yoğurt
1 dilim çavdar
su şu an 2 lt içiyorum daha içerim ama 2 gündür 3,5 ları bulamıyorum, yarın 4 lt ye çıkmayı planlıyorum
spor yarım saat mezdeke
bir de okula gidip geldim hem sabah hem öğlen
gece spor yapınca yazarım
3 puanla şampiyonBu da benim menüm hanımlar:
Kahvaltı: 1 kase cornflakes (süt ile)
Ara: 1 kupa filtre kahve
Ogle: 1 kase mercimek corbası, 100 gr tavuk doner (ekmek, pide, lavas vs yok sadece döner), 1 kutu ayran, bol salata
Ara: 1 kupa yeşil çay, 1 küçük yulaflı muzlu kurabiye (sadece yulaf ve muzdan yaptım, başka bir şey yok içinde)
Akşam: 1 kase mercimek corbası, 1 tabak sebzeli tavuk sote, 1 kase yogurt
Spor: 50 dk yürüyüs
Su: 2 lt oldu, yatana kadar 2.5-3 lt olur
Sanırım bugün 3 puanı kaptım
Ayy buda 3 puan...muska77 d_mndc
kızlar menüm
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı
1 dilim tbe. 5 zeytin 1 domates yarım salatalık 1 kk peynir 2 bardak şekersiz çay
ara
türk kahvesi sade 1 ceviz 1 incir
öğlen
1 kase mercimek çorbası 1 kase ıspanak borani 1 dilim tbe.
ara 1 elma 1 portakal
akşam
1 kase mercimek çorbası 1 kase ıspanak borani
su 3 litre
spor dışarda 1 saat yürüyüş
Üzgünümiyi akşamlar hanımlar
şimdi menü yazayım yazamadım akşama kadar
sabah bitki çayımla başladım güne
kahvaltı
1 yumurta 2 dilim tahıl ekmeği bal çok az peynir
1 bardak çay
öğlen bulgur pilavı sebzeli yoğurt yanında
arada 1 muz yeşil çay
akşam
patlıcan yemeği ekmesiz ve salata yeşillikler
1 bardak çay 1.5 lt su leslie 2 mil
@ işareti koyup boşluk vermeden kullanıcı ismini yazıyorsun ablacım..bide etiketleme nasıl oluyorki öğretseniz
benim kızımda hiç bişey yemiyor bendemi ters piskoloji yapsam?Valla benimkide şeytana papucunu ters giydiriri. Sabır gerekiyor ilk 1-2 hafta görmemiş gibi yumuluyor çünkü..
Ama istikrarla devam edince normale dönüyor..
Sabredebilecekse yediklerine takılmayacak kadar sabır gösterecekse başlasın..
Bak bu sabah okula giderken fırından simit aldım beslenmeye.
Önceden 3 tane beslenmeye bide sıcacıkmış diye yolda yemeye isterdi.
Bu sabah kaç tane istiyorsun dedim 1 tane yeter dedi oğlum aç kalırsın olmaz diye ısrar ettim elinede alayımmı diye sordum hayır karnım tok kahvaltımı yaptım anne ısrar etme dedi..
1 tane simit aldı beslenmeye ve ben eminim o simidin yarısı geri gelecek eve..
Önceden ne mümkün...
Şaka yaptım kız
Kaptın 3 puanı..
3 puanla şampiyon
Ayy buda 3 puan...
Üzgünümsu yüzünden 2 puan..
@ işareti koyup boşluk vermeden kullanıcı ismini yazıyorsun ablacım..
Çok iyi ay bayılıyorum hulahopa ama kütükleşmişim dönmüyoBaşım çok ağrıyor. Menü yazıp çıkıyorum.
Kahvaltı
Tam bugday ekmeği ve beyaz peynirle tost
Öğle
Ton balıklı salata
Akşam
1 kase şehriye çorbası
Salata
1 kase kadar etli patates yemeği
Su: 2 litreyi geçti
Spor: 30-35 dk hulahoop çevirme
Ayşegülün sorunuda o kaptanım bol protein verin ozaman acıktıkca protein yemesini sağlayın.canım benimkinin sorunu hipotroid ve hipoglisemi kaynaklı insülin direnci çok yüksek maalesef ac olmasa bile sürekli bir yeme isteği var hormonal olarak maalesef
Allahtan kafamın çalışacağı tuttu adamlada konuştum oda destek olunca 2. haftadan sonra normale döndü..İyi çözüm bulmuşsun, benimkiler de çiroz :) ye demekten içim şişiyo, gerçi Allahtan büyük oğlan iyi başladı yemeye bu aralar, yemeyince de kötü hissediyorsun büyümüyolar diye canım, o da kötü
Estağfurullah tatlım..diyet gurusu, önünde eğiliyorum
Evet ya bende çok merak ettim @kollontaiyi..bu arada güzel kızınız iyi mi? umarım sorun yoktur uğramadı bugün
Oh iyi bari...az önce konuştum sesi iyi gibiydi bugün misafiri varmış
Hay allah iyiliğini versin kız..ben çorbadan gayrısını görmemişim o menüde :))
Ben dünkü menüyede 3 verdim canım...muska77 Allah razı olsun vikslendim aşırı mentollüyüm şuan :))) hem c li hem menthollü bu arada bu gün 3 puanımı kaptım aslanlar gibi kayıtlara geçsin efenim
@toplight @kollontai
sabah - padişah kahvaltısı -
1 hş yumurta
1 kaşık lor
marul
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
3 kivi
öğlen
2 bardak süt
1 portakal
akşam
yarım kase sütlü müsli
spor
150 trambolin zıplama vak vakı geçtiiim
100 trambolin step --- step tahtası niyetine üstüne çıkıyom iniyom etkili bir hareket oluyor
40 dk bisiklet.... acayip terledim
talotlar vitaminler artık ne bulduysam içtim uleyn gözle bile görülmeyecek kadar ufak şeyler nasıl başarıyor kosskoca insanı hasta etmeyi....
bu viksi aldım ilk sürdüğüm yer burnum oldu amanııııın koptu o burun ne yandı ne yandııı wuuuu... bi okudum burnunuza sürmeyin diyo :))) yani özellikle uyarmış insancıklar :))
neyseki şu an doğru yerlerime sürdüm.... güzel kokuyo bence sevdim ben :)
Asıl geveze sensin yani....ben erken uyudum bu gece ondan
Yok sakın benimki obez yolunda sağlam adımlarla ilerliyordu.benim kızımda hiç bişey yemiyor bendemi ters piskoloji yapsam?
aay evet ben ye diye çok ısrar ediyorum ondan galiba çok zayıfOh iyi bari...
Hay allah iyiliğini versin kız..
Ben dünkü menüyede 3 verdim canım...
Buda 3.
Asıl geveze sensin yani....
Yok sakın benimki obez yolunda sağlam adımlarla ilerliyordu.
Senin tek yapacağın ye diye ısrar etmemek istemiyorum deyince sen bilirsin de ısrar etme..
bilmem öylemiyim sohbet etmeyi seviyorum diyelimOh iyi bari...
Hay allah iyiliğini versin kız..
Ben dünkü menüyede 3 verdim canım...
Buda 3.
Asıl geveze sensin yani....
Yok sakın benimki obez yolunda sağlam adımlarla ilerliyordu.
Senin tek yapacağın ye diye ısrar etmemek istemiyorum deyince sen bilirsin de ısrar etme..
O zaman ısrarı bırak..aay evet ben ye diye çok ısrar ediyorum ondan galiba çok zayıf
Buda benden...bilmem öylemiyim sohbet etmeyi seviyorum diyelim
Günaydın fıstık başın geçtimi?Günaydınnnn
günaydın..Günaydınnnn
muska77 Allah razı olsun vikslendim aşırı mentollüyüm şuan :))) hem c li hem menthollü bu arada bu gün 3 puanımı kaptım aslanlar gibi kayıtlara geçsin efenim
@toplight @kollontai
sabah - padişah kahvaltısı -
1 hş yumurta
1 kaşık lor
marul
1 domates
1 salatalık
3 ceviz
3 kivi
öğlen
2 bardak süt
1 portakal
akşam
yarım kase sütlü müsli
spor
150 trambolin zıplama vak vakı geçtiiim
100 trambolin step --- step tahtası niyetine üstüne çıkıyom iniyom etkili bir hareket oluyor
40 dk bisiklet.... acayip terledim
talotlar vitaminler artık ne bulduysam içtim uleyn gözle bile görülmeyecek kadar ufak şeyler nasıl başarıyor kosskoca insanı hasta etmeyi....
bu viksi aldım ilk sürdüğüm yer burnum oldu amanııııın koptu o burun ne yandı ne yandııı wuuuu... bi okudum burnunuza sürmeyin diyo :))) yani özellikle uyarmış insancıklar :))
neyseki şu an doğru yerlerime sürdüm.... güzel kokuyo bence sevdim ben :)
benimde bu sabah sabitti hiç eksi yoktu salı sallanır ondan galibaGunaydin canlaaaar +400 le gune merhaba dedim neden oyoe anlamadim ebruya meydan okudum 58 hedefim diye tartida al sana hedef dedi:)))))
Günaydın canım ne oldu geçmi yedin.Gunaydin canlaaaar +400 le gune merhaba dedim neden oyoe anlamadim ebruya meydan okudum 58 hedefim diye tartida al sana hedef dedi:)))))
sürmeyi bırak bi ara yemeyi düşünmüşAlemsin kız viks açık yaralara ve burna sürülmez.. Bu yüzden ölen bebeler var.. Sadece kokliycaktin..iyi sonunda doğru yerlerine sürmüşsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?