- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.421
İyiyim tatlım gidip randevu alicam bugün diyetisyenden ..Günaydın şekerim iyiyim dün akşam saat 9da uyudum çok yorgundum :) sen nasılsın görüşemedik dün :)
Bende kilo almıştım +800 ama cumaya kadar sıkıcam WC çıkarıyorum bugün 4. Gündestek ekibi bu hafta bize nazar değdi galiba benim tartıda çok inatçı çıktı gr gr iniyo hain:)
Tatlım hurmayı denedinmi?Bende kilo almıştım +800 ama cumaya kadar sıkıcam WC çıkarıyorum bugün 4. Gün
:))) ayy sali beni salladi bugun yarinda ben onu carsafa doliycammmm:))))benimde bu sabah sabitti hiç eksi yoktu salı sallanır ondan galiba
Yok canim 4 te yemistim en sonGünaydın canım ne oldu geçmi yedin.
Kız bende 500 kere tartılırım takıntı ..Düzeldim canım çok şükür moralsizlikten baş ağrısıydı benimki.
Bu arada yine dayanamadım tartıldım eksi gördüm iyi motivasyon oldu ama tartılmayı bırakmam lazım.
O zaman su tutmuştur vücut yarına kalmaz o sakın üzülme..Yok canim 4 te yemistim en son
Bende bugun kasarim biraz dedim tb ekmegimi disarda unutmusum kotu olmus oda bende beyaz ekmekten yedim bir dilim bisey olmaz dimiO zaman su tutmuştur vücut yarına kalmaz o sakın üzülme..
Hurma bende ilk gun cok ise yaradi ertesi gun etki etmedi yaaTatlım hurmayı denedinmi?
kız o çok işe yarar..
diyetisyene başlıcaksın yani özele mi gidiyorsun devlet hastanesinemi?İyiyim tatlım gidip randevu alicam bugün diyetisyenden ..
ben suya atmadan yiyiyorum 1 hurma 1 kayısı suya atılmışı sevemedimHurma bende ilk gun cok ise yaradi ertesi gun etki etmedi yaa
Bende e pek severek yememistim:) bitki caylarina talim artikben suya atmadan yiyiyorum 1 hurma 1 kayısı suya atılmışı sevemedim
Oh iyi bari...
Hay allah iyiliğini versin kız..
Ben dünkü menüyede 3 verdim canım...
Buda 3.
Asıl geveze sensin yani....
Yok sakın benimki obez yolunda sağlam adımlarla ilerliyordu.
Senin tek yapacağın ye diye ısrar etmemek istemiyorum deyince sen bilirsin de ısrar etme..
Hiç bişey olma.Bende bugun kasarim biraz dedim tb ekmegimi disarda unutmusum kotu olmus oda bende beyaz ekmekten yedim bir dilim bisey olmaz dimi
O zaman bimde mor paketli bi çay var ondan al her gece iç...Hurma bende ilk gun cok ise yaradi ertesi gun etki etmedi yaa
Gayet iyi tatlım.günaydın arkadaşlar..
dünkü menüm.
sabah:1 bardak su 1 ceviz..
1 dl ekmek yumurta peynir az zeytin yeşillki çay
arada .1 elma
öğle:3 parça patlıcan imam bayıldı yeşillik domates 1 dlm ekmek
arada 2 ceviz yoğurt
akşam 1 küçük tabak fasülye yemeği ayran 1 dlm ekmek
2,5 lt su ve 40 dk yürüyüş
Yok kz oda meyveye ceza yazmaz..3 mü aldım ayyy sen çok merhametlisin hiiçç baağğğzıkollontai ler gibi gaddar değilsin.....
Yok kz oda meyveye ceza yazmaz..
Sen kendi kendine gaddarlık yapıyon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?