- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.561
Ben korkuyorum zaten o şakası :))
Yaklaşamam.Hatta izlediğim bi filimde falan görsem o gece rüyama gelir. Ayy
Annanemlerin bahçede vardı. Heralde küçükken orada korkmuşum
Ay benim komşularım bahçede beslediklerinde camı bile açmıyordum.İçeri gelir diye. Eşim tavuklar manyak mı eve gelsin hem o kadar atlayamazlar falan diyordu ama açık bırakamıyordum.tavuktan korkulmaz bee :)) horozlar üşütük olabiliyor o ayrı...
Rüyalarımda hep saldırganlar amatavuktan korkulmaz bee :)) horozlar üşütük olabiliyor o ayrı...
Evde kaldı ya, ofiste öyle bi sey yok maalesef :/git vitamin hapı iç iyi geliyo bak ben dün dökülüyodum içtim vitamini 40 dk bisiklet normalde zor gelir yani bana :)
Hiç öyle görünmüyorum ya, beni herkes geçiyoYok kız benim rakibem çalışkann..
O zamn bugun de sen bizi geç :))Evde kaldı ya, ofiste öyle bi sey yok maalesef :/
Hiç öyle görünmüyorum ya, beni herkes geçiyo
selam fıstıklar,
dün gece sporumu bitirdikten hemen sonra daha duşa bile giremeden kızım uyandı ateşlenmiş, aksi gibi oğlum da hastaydı yemekten önce uyudu hiç kalkmadı, gece bizden bugün pek uraz sıkıntılı geçti. Sabah ikisini de okula göndermedim, o yüzden çok gelemem bugün. Öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz
dün gece 4 mil leslie yaptım, gündüz de oryantal yapmıştım yarım saat( bu arada mezdekede oryantal de iyi kalori harcatıyor)muska77 , kollontai
Geçmiş olsun ccanımselam fıstıklar,
dün gece sporumu bitirdikten hemen sonra daha duşa bile giremeden kızım uyandı ateşlenmiş, aksi gibi oğlum da hastaydı yemekten önce uyudu hiç kalkmadı, gece bizden bugün pek uraz sıkıntılı geçti. Sabah ikisini de okula göndermedim, o yüzden çok gelemem bugün. Öpüldünüüüüüüüzzzzzzzzzz
dün gece 4 mil leslie yaptım, gündüz de oryantal yapmıştım yarım saat( bu arada mezdekede oryantal de iyi kalori harcatıyor)muska77 , kollontai
Geçmiş olsun havalardan havalar aldatıyo insanıselam fıstıklar,
Olabilir canimbelkideBElkide içtiğin su atılmamıştır vucuttan
Yaz geliyor. İncecik bluzlar giycez. Yağlarımızdan daha bi azimle kurtulmamız lazım bu yüzdennnnnyaz gelmeye başladıoofff offf bu yaz 50 leri görürmüyüm acep......
Yaz geliyor. İncecik bluzlar giycez. Yağlarımızdan daha bi azimle kurtulmamız lazım bu yüzdennnnn
Zaten dün sadece yürüyüs yapınca içime sinmedi, bugün Jillian yapayım diyorum :)O zamn bugun de sen bizi geç :))
gojiberry işe yarıyormu gerçekten bu aralar çok meşhur ?Arkadaşlar benim menüm bugn bi acayip oldu yaamuskam sen bi el bakim bu fatsecret yanlış mı hesapladı bana bi kb sini hesaplasana menümün çünkü kaloriyi çok düşük kb sini çok fazla çıkardı
muska77
Sabah: 1 simit
Öğlen: Beyaz Lahana+ Havuç+ Haşlanmış Tavuk+ Light Yoğurttan salata + yarım galeta (tahminim 30-40 gr)
Akşam: Öğlenkinin aynısı galeta yok
Aralar: 1 bardak nescafe 2in1 +gojiberry (yarım avuç)
gojiberry işe yarıyormu gerçekten bu aralar çok meşhur ?
Aman dikkat et benim gibi olma sonra yeni yeni ağrılarım geçmiş.3 gün oldu yaaZaten dün sadece yürüyüs yapınca içime sinmedi, bugün Jillian yapayım diyorum :)
Yok canım dikkatli yapacagım, zaten benim bel de sakat biliyosun :)Aman dikkat et benim gibi olma sonra yeni yeni ağrılarım geçmiş.3 gün oldu yaa
gojiberry işe yarıyormu gerçekten bu aralar çok meşhur ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?