- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.521
oda bişeymi kızlar benim bahçemde tavuklarım var havalar ısındı ya dün 14 tane yumurta aldım kümesten tam organik :)Evet ne güzel erken kalkıyorsun. Doğal bi hayat yaşamaya çalışıyorsun.Özendim vallaa
Tamm hadi ben yatağa koşuyorumm. :)) Sonra gevezelik yaparız..istiyorum :)
Muskacım eklemeyi unuttum. 1 avuç fındık fıstık ve turna yemişi yedim.Hepsi toplam 1avuç
Ayy kıyamazsın yemeye dimiii?böyle giderse ben lahmacun falan olamam... 64 olsam bile insan o lahmacunu korkudan yiyemez yeminle... gram gram ne emekle ne zor gidiyor bu kilocuklar...
oda bişeymi kızlar benim bahçemde tavuklarım var havalar ısındı ya dün 14 tane yumurta aldım kümesten tam organik :)
Ayy kıyamazsın yemeye dimiii?
Biraz kolay vermenin yolu olsa ne güzel olurdu yahu..
Tatlı yememeye devam edersen canım kesin görürsün. Azıcık faha dikkatli olsan tammdırayyy ne kadar dikkatli inceliyosun..süper vallatatlı yemedim de tabiki de yazmadaım da bu benim için de büyük başarı..ama cuma günü 79 olmak istiyorummm..
Ymurtaaaaa hemide organikoda bişeymi kızlar benim bahçemde tavuklarım var havalar ısındı ya dün 14 tane yumurta aldım kümesten tam organik :)
yok kız civik yapıcakları zaman yumurtaların üstüne yatıyorlar kalkmıyorlar alamazsın o zaman yumurtaları kümese bile sokmaz o zaman tavuk de sen kakar elini :)ayyyy kıymayın bebelere civcik olcek onlar... bende geliim miii kovalar dururum :))
bi horoz var kocaman oda seni kovalar dururayyyy kıymayın bebelere civcik olcek onlar... bende geliim miii kovalar dururum :))
64 olunca öğlen 1 tane yersin akşam yemek yemezsin böylece artıda görmezsin..baksana dirhem dirhem iki ileri bi geri kağnı gibi... 64 ü görsem bu sefer diem 59 olsam diye... nasıl yiyeyim lahmacun :))
ayyy kızlar yakın olsanız getirirdim biz yiyemiyoruz çok oluyor komşularımada veririm yoldan çocuk geçerse fazla ise durdurup veririm :)Ymurtaaaaa hemide organik
Bende köy yumurtası alıyorum çift sarılı günde 10 tane yesem bıkmam
Yaaa banada banaadaoda bişeymi kızlar benim bahçemde tavuklarım var havalar ısındı ya dün 14 tane yumurta aldım kümesten tam organik :)
Hem sen 1 günde 14 yumurtayı ne yapcan..Gönder gelsinn.oda bişeymi kızlar benim bahçemde tavuklarım var havalar ısındı ya dün 14 tane yumurta aldım kümesten tam organik :)
birde horozlu yumurta normal yumurtaya göre 2 kat vitaminli:)Yaaa banada banaada
Bizim komşularında bi ara vardı.Ama artık yokk..Ben mi alsam beslesem tavuk.Ama ben korkarım tavuktan horoztan :))
Yumurtaları bilezzetli ki hımmm
Normal yumurtadan çok farklı sarısı lastiğimsiydi. Ve sapsarı
Yok artık. O kadar değil yanine demek bi avuç.... avuç vaaaar avuç var.... ben o avuca icabında bir bütün hindi sığdırabiliyorum :)))
Keşkeee..ayyy kızlar yakın olsanız getirirdim biz yiyemiyoruz çok oluyor komşularımada veririm yoldan çocuk geçerse fazla ise durdurup veririm :)
Sen kenarda köşede tavuk indirirsin mideyeayyyy kıymayın bebelere civcik olcek onlar... bende geliim miii kovalar dururum :))
ama internetten bak kuruyemişlerde çok kalorili 1 ceviz 49 50 kalori düşün bir kuru incirde öyle sağlıklı ama kalorisi yüksek gerçekten dikkatli tüketYok artık. O kadar değil yani
Yani toplamda 30 tane sığmaz elime
Bir tek avuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?