- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.541
anam geldimi hepsini yerSen kenarda köşede tavuk indirirsin mideye
Satsanız olmaz mı? En az 50 krştan tanesini satıyorlar.Oda geçekten organikmi belli bile değil. Sen bizim burda olsaydın alırdık yaaayyy kızlar yakın olsanız getirirdim biz yiyemiyoruz çok oluyor komşularımada veririm yoldan çocuk geçerse fazla ise durdurup veririm :)
birde horozlu yumurta normal yumurtaya göre 2 kat vitaminli:)
aman ne satması ben komşularıma veriyorum çok dua ediyorlar o yeter :)Satsanız olmaz mı? En az 50 krştan tanesini satıyorlar.Oda geçekten organikmi belli bile değil. Sen bizim burda olsaydın alırdık yaa
Kuru yemişte yağ yakmana yardımcı olan sağlıklı yağlar var ama..ama internetten bak kuruyemişlerde çok kalorili 1 ceviz 49 50 kalori düşün bir kuru incirde öyle sağlıklı ama kalorisi yüksek gerçekten dikkatli tüket
Haklısın hayatım.Adete indireceğim.ama internetten bak kuruyemişlerde çok kalorili 1 ceviz 49 50 kalori düşün bir kuru incirde öyle sağlıklı ama kalorisi yüksek gerçekten dikkatli tüket
Demi yaa :))anam geldimi hepsini yer
Kolay gelsin hayatım.hadi kızlar sohbetinize doyum olmuyor kızım gelicek öğlen yemeğine 12,30 gibi ben birşeyler hazırlıyım öptüm:))
aman ne satması ben komşularıma veriyorum çok dua ediyorlar o yeter :)
evet haklısın yesinde dikkatli yesin bence sen ne diyorsan oKuru yemişte yağ yakmana yardımcı olan sağlıklı yağlar var ama..
Ayy sağol ..evet haklısın yesinde dikkatli yesin bence sen ne diyorsan o
yok kız civik yapıcakları zaman yumurtaların üstüne yatıyorlar kalkmıyorlar alamazsın o zaman yumurtaları kümese bile sokmaz o zaman tavuk de sen kakar elini :)
bi horoz var kocaman oda seni kovalar durur
64 olunca öğlen 1 tane yersin akşam yemek yemezsin böylece artıda görmezsin..
Yok artık. O kadar değil yani
Yani toplamda 30 tane sığmaz elime
Bir tek avuç
Sen kenarda köşede tavuk indirirsin mideye
Anca senle bir olunca gecerim zaten ya :) Ayy bu grubun tek tembeli ben miyim?Kıyamm ördekime üzülme bir olur geçeriz Betüşü
Akşama enerjim kalırsa ben de yapacagım. Sabahtan böyleysem akşama ne olurum diye düsünüyorum da..bak bu akşamda çok sıkı spor yapçam ona göre....
Anca senle bir olunca gecerim zaten ya :) Ayy bu grubun tek tembeli ben miyim?
Akşama enerjim kalırsa ben de yapacagım. Sabahtan böyleysem akşama ne olurum diye düsünüyorum da..
Ben korkuyorum zaten o şakası :))çok kokar...
Niye kız beşikmi salladın?
ne kadar uyumak istiyorsun söyle ben senin yerine uyuyayım
Yok kız benim rakibem çalışkann..Anca senle bir olunca gecerim zaten ya :) Ayy bu grubun tek tembeli ben miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?