Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende merak ediyorum

tatlım 4 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı koydum hepsinden ama dokundu bana şuan kaşıntı yaptı elim ayağım bi tuhaf oldu ben yarım çay kaşığı koyuyodum 3 yk yoğurda o zaman böyle bir etki yapmamıştı..

Hmm anladım canım, dikkat et ya..
Ben 3 kaşık yoğurda yarım limon ve 1 çay kaşığı pul biber kürünü biliyordum da ondan merak ettim. Ben bu akşamlık da bildiğim kürden yaptım, bakalım faydası olur insallah. Yarın onu da denerim olmazsa

madem kilo veremiyorum yiyiyeyim o zaman ben..... bu ne mantıksız bir hayat... açım ve şişmanım sebep? madem şişmanım niye açım... gören beni fil yedim sanar ama ben açım... açsam niye kilo veremiyorum... niye 66 yım kafamda deli sorular..... davuk haşladım sabah yicem aklım tavukta sabah kaç saat var ?

Ay ne alem hatunsun yaa Diren diren son demlerinde azar azar gider. Tee nerelerden gelmissin buralara, 65'e mi inemiceksin

Ay ne alem hatunsun yaa Diren diren son demlerinde azar azar gider. Tee nerelerden gelmissin buralara, 65'e mi inemiceksin

65 olunca zayıf olmuyom ki 65 te kurtarmıyo yani...hayır olmiim demiyorum ben hobi olarak gene oliim de bilemiyorum yani.... bir dalasım var mutfağa.... yarın olmaz şimdi şimdiiiii şimdiiiii :) ben 50 leri görmem yok yane mümkün değil hiç mi yemiiim yani fotosentez mi yapiim nasıl oluyo bu iş... ben kim her akşam spor yapmak kim pehhh :) 3 aydır yapıyom da kimi kandırıyom acaba ben bunu hep yapar mıyım ? hiiiiç sanmıyorum :))) leslie bacı da bir ömür çekilmez valla :) walk walk walk.... vak vak :)))

O walk walk demesinden bi yakinlik hissetmedim degil, guzel yakaladin
Hedef 65 yazmissin, ben de orda birakcan sandimdi. Eskiye gore zayif oluyo musun, oluyosun sen ona bak :))

aha hepten kaybettik kayış mayış kalmadı.. kafandaki deli sorulara söyle akşam akşam çoşmasın ..

O walk walk demesinden bi yakinlik hissetmedim degil, guzel yakaladin
Hedef 65 yazmissin, ben de orda birakcan sandimdi. Eskiye gore zayif oluyo musun, oluyosun sen ona bak :))

hayır leslie yaparkende aklıma sen gelcen artık böyle işkence mi olur :))

aha hepten kaybettik kayış mayış kalmadı.. kafandaki deli sorulara söyle akşam akşam çoşmasın ..

öffffffff keçilerim dağaldı yine......

btlbetul
kız betüş senin boy kaç ki 65 le zayıf olamıyosun kuşum..
ya ben valla 70 e ineyim 70 le bile adriana limaya rakip olurum (olmasam da olurum ) o piskolojideyim

1,58 azcık boydan kısa.... valla bende victorya secreta sızma planları yapıyordum ama yok mümkünatı... aslında beni de uzat şöyle kutuplardan vak vak gibi al sana zayıf insan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…