- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.741
bende merak ediyorumSabah acil cıkmamız gerekiyordu o yüzden oyle gecistirdik, yoksa ben de sevmiyorum mısır gevregini aslında. Tamamı öyle olmasın, biraz tat versin diye yulafla karıstırdım.
Kilo verme hızın da cok iyi canım, cumaya kac göreceksin merak ediyorum vallahi :)
Zerdecal ve zencefili ne kadar ekliyosun canım?
Bir de bunun ozelligi de 2 gün yapıp 1 gün bırakmak mı ? :) Benim bildigimden biraz farklıymıs diye sorayım dedim canım.
tatlım 4 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı koydum hepsinden ama dokundu bana şuan kaşıntı yaptı elim ayağım bi tuhaf oldu ben yarım çay kaşığı koyuyodum 3 yk yoğurda o zaman böyle bir etki yapmamıştı..Sabah acil cıkmamız gerekiyordu o yüzden oyle gecistirdik, yoksa ben de sevmiyorum mısır gevregini aslında. Tamamı öyle olmasın, biraz tat versin diye yulafla karıstırdım.
Kilo verme hızın da cok iyi canım, cumaya kac göreceksin merak ediyorum vallahi :)
Zerdecal ve zencefili ne kadar ekliyosun canım?
Bir de bunun ozelligi de 2 gün yapıp 1 gün bırakmak mı ? :) Benim bildigimden biraz farklıymıs diye sorayım dedim canım.
Hmm anladım canım, dikkat et ya..tatlım 4 kaşık yoğurda 1 er çay kaşığı koydum hepsinden ama dokundu bana şuan kaşıntı yaptı elim ayağım bi tuhaf oldu ben yarım çay kaşığı koyuyodum 3 yk yoğurda o zaman böyle bir etki yapmamıştı..
O zaman ben her gün Jillian yaparaaak hepinizi geçeyim, hem de forma girerimTaktigi buldum valla
58 olsam yeter, orduya almalarına gerek yokorduya bile alırlar seni her gün yaparsan bordo bereli olursun valla :)
ben giderim valla alsınlar beni ama bu totoyla koşamam mutfak görevine razıyımorduya bile alırlar seni her gün yaparsan bordo bereli olursun valla :)
Mutfaktada çok yersin olmaz:)ben giderim valla alsınlar beni ama bu totoyla koşamam mutfak görevine razıyım
hahahaha illaa koşturcan beniMutfaktada çok yersin olmaz:)
Beraber koşarız işte fenamı başımızada kollontai koyarlar tam olur :)hahahaha illaa koşturcan beni
olduu canımmm .... o koşu bitmezzzzzzzzzBeraber koşarız işte fenamı başımızada kollontai koyarlar tam olur :)
madem kilo veremiyorum yiyiyeyim o zaman ben..... bu ne mantıksız bir hayat... açım ve şişmanım sebep? madem şişmanım niye açım... gören beni fil yedim sanar ama ben açım... açsam niye kilo veremiyorum... niye 66 yım kafamda deli sorular..... davuk haşladım sabah yicem aklım tavukta sabah kaç saat var ?
Ay ne alem hatunsun yaaDiren diren son demlerinde azar azar gider. Tee nerelerden gelmissin buralara, 65'e mi inemiceksin
O walk walk demesinden bi yakinlik hissetmedim degil, guzel yakaladin65 olunca zayıf olmuyom ki 65 te kurtarmıyo yani...hayır olmiim demiyorum ben hobi olarak gene oliim de bilemiyorum yani.... bir dalasım var mutfağa.... yarın olmaz şimdi şimdiiiii şimdiiiii :) ben 50 leri görmem yok yane mümkün değil hiç mi yemiiim yani fotosentez mi yapiim nasıl oluyo bu iş... ben kim her akşam spor yapmak kim pehhh :) 3 aydır yapıyom da kimi kandırıyom acaba ben bunu hep yapar mıyım ? hiiiiç sanmıyorum :))) leslie bacı da bir ömür çekilmez valla :) walk walk walk.... vak vak :)))
aha hepten kaybettik kayış mayış kalmadı.. kafandaki deli sorulara söyle akşam akşam çoşmasın ..65 olunca zayıf olmuyom ki 65 te kurtarmıyo yani...hayır olmiim demiyorum ben hobi olarak gene oliim de bilemiyorum yani.... bir dalasım var mutfağa.... yarın olmaz şimdi şimdiiiii şimdiiiii :) ben 50 leri görmem yok yane mümkün değil hiç mi yemiiim yani fotosentez mi yapiim nasıl oluyo bu iş... ben kim her akşam spor yapmak kim pehhh :) 3 aydır yapıyom da kimi kandırıyom acaba ben bunu hep yapar mıyım ? hiiiiç sanmıyorum :))) leslie bacı da bir ömür çekilmez valla :) walk walk walk.... vak vak :)))
O walk walk demesinden bi yakinlik hissetmedim degil, guzel yakaladin
Hedef 65 yazmissin, ben de orda birakcan sandimdi. Eskiye gore zayif oluyo musun, oluyosun sen ona bak :))
aha hepten kaybettik kayış mayış kalmadı.. kafandaki deli sorulara söyle akşam akşam çoşmasın ..
btlbetul
kız betüş senin boy kaç ki 65 le zayıf olamıyosun kuşum..
ya ben valla 70 e ineyim 70 le bile adriana limaya rakip olurum (olmasam da olurum ) o piskolojideyim
Benim de uykum geldi hadi iyi geceleraaaaaa kimse konuşmuyo ayolll..
bende çıkıyım bari haydin görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?