- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.761
Aklina benim gelmem niye iskence oluyormuş yaa, sen ciddi ciddi sevmiyosun benihayır leslie yaparkende aklıma sen gelcen artık böyle işkence mi olur :))
Aklina benim gelmem niye iskence oluyormuş yaa, sen ciddi ciddi sevmiyosun beni
Kutuplardan çekelim de çözülsün bu problem.. Yoksa dilinden kurtulamicamuzun ve zayıf ennn sevdiğim insna tipi oysaki :)
Kutuplardan çekelim de çözülsün bu problem.. Yoksa dilinden kurtulamicam
Tebrikler çekirgem..kızlar şimdi tartıldım 79,600 çıktım ne mutlu bana
hemde yeni tartımla
Evetkollontai geri dön gari.....
Ablam menüden 1 sudan 1 kestim sana 1 puan kaldı üzgünüm.mrb hanımlar hemen menüm gelsin
sabah bitki çayı
1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği az peynir bal domates roka ve çay
öğleden sonra
otlu peynirli yarım pide 1 dilim trimusu çay
1.5 lt su 2 km yürüyüş
Aaaa arada bi mrb dese nolur canım...ananesinde ziyarette cnm kızım
3 puan senindir...muska77 3 milde leslie yaptım yapıştır 3 puan :)))
O saatte niye ayaktasın canın boyuna bişey çeker tabi.madem kilo veremiyorum yiyiyeyim o zaman ben..... bu ne mantıksız bir hayat... açım ve şişmanım sebep? madem şişmanım niye açım... gören beni fil yedim sanar ama ben açım... açsam niye kilo veremiyorum... niye 66 yım kafamda deli sorular..... davuk haşladım sabah yicem aklım tavukta sabah kaç saat var ?
Ama sürekli yapılacak tek sporda walk walk be gülüm..65 olunca zayıf olmuyom ki 65 te kurtarmıyo yani...hayır olmiim demiyorum ben hobi olarak gene oliim de bilemiyorum yani.... bir dalasım var mutfağa.... yarın olmaz şimdi şimdiiiii şimdiiiii :) ben 50 leri görmem yok yane mümkün değil hiç mi yemiiim yani fotosentez mi yapiim nasıl oluyo bu iş... ben kim her akşam spor yapmak kim pehhh :) 3 aydır yapıyom da kimi kandırıyom acaba ben bunu hep yapar mıyım ? hiiiiç sanmıyorum :))) leslie bacı da bir ömür çekilmez valla :) walk walk walk.... vak vak :)))
Aaa gözün aydın betüşüm..günayyydıııın,
65,9 u gördüm... ama hileli oldu biraz şöyle ki 66.0 dım leyyyn dedim orda durulmaz biraz hoplayıp zıpladım sonra 65,9 duuuum............ inansak mı bilemiyoorum.... durum hemen aburcubura dalmayın.... 65,1 olunca yapacaksınız serbest günü :))
3 puan senindir...
O saatte niye ayaktasın canın boyuna bişey çeker tabi.
Sen çalışan insansın yatsana erkenden..
Ama sürekli yapılacak tek sporda walk walk be gülüm..
Aaa gözün aydın betüşüm..
Yok kafama silhta dayasan kaçamak yapmam bu hafta listeye girmeliyim..
Yaa napsamki bende 68,5te takıldım kaldım..zaten 65,1 de o hemen atlamayın diye uyarayım dedim :))
Vayyyy gordun sonunda 65 i ne hilesi kiz ayagini ki basmadin sanki gormussun istegünayyydıııın,
65,9 u gördüm... ama hileli oldu biraz şöyle ki 66.0 dım leyyyn dedim orda durulmaz biraz hoplayıp zıpladım sonra 65,9 duuuum............ inansak mı bilemiyoorum.... durum hemen aburcubura dalmayın.... 65,1 olunca yapacaksınız serbest günü :))
Dunku dedigimiz ayran kurunu yapabolirsin canimYaa napsamki bende 68,5te takıldım kaldım..
Yaa napsamki bende 68,5te takıldım kaldım..
Canim ben dun 2 saat daha yuruyus yaptimtoplight
ebrusonmez
@deryalım
1 martın menüleri lütfen..
topraks canım akşam spor yaptınmı?
Vayyyy gordun sonunda 65 i ne hilesi kiz ayagini ki basmadin sanki gormussun iste
Sefan olsun:)
helal sana alkışlıyorum seni ayaktakollontai sen yokken ben 65 i gördüüüm huuuuuuuuuu geri dööööön :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?