- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.801
ben yoğurda koyuyorum eti lifalif sade yoğurtta pek anlaşılmıyor yoğurt baskın geliyor sütle kötü oluyor bende sütle yemiyorummuska77 aynı lifaliften mi bahsediyoruz acaba.... benim dediğim kuru meyveli fındıklı müsli.... diğerlerini bende sevmedim o ne biçim tat öyle hele bide sütle karışınca midesini kaldırıyor insanın.... bööğğkk...
Sahibesine cekmis nolcak:)eeeee hisli tartı ne olcak
çok güzel elbiseler var ben elbiseyi daha çok seviyorum:)Attim valla canim darisi isteyen herkesin basina bizimde bi dugunumuz var etekmi elbise mi giysem karar veremedim yaa
Hadi bakalım görelim.Bende bugun yapcam ayran kurunu bakalim nekadar vercem
Burası o yüzden çok güzel ya.. Yoksa bende veremezdim heralde..Tesekkur ettim canim sizin sayenizde belki birakirdim diyeti ama sizinle olunca koydugum hedefe ulasmak istiyorum
Senin evde sabote edecek kimse yok heralde şanslı kız...hepimiz görelim inşalah seni geçmedim sen hastalandın o ara sonra kardeşin sabote etti... benim hayatım ot gibi aksama olmuyo en fazla yiceğimi evde unutuyorum :)) hayatımdaki en büyük ekşın da bu oluyo :))
Ben hiç birini sevmiyorum çikolatalı olanlarıda dahil. Diyet olmayanları bile iğrenç. Iyyyy.muska77 aynı lifaliften mi bahsediyoruz acaba.... benim dediğim kuru meyveli fındıklı müsli.... diğerlerini bende sevmedim o ne biçim tat öyle hele bide sütle karışınca midesini kaldırıyor insanın.... bööğğkk...
ekşıııınbu gün bitter yicektim yeaa evde unutmuşum
gülüm ben de onu yazacaktım şimdi maalesef spor yapamadım@toplight
@ebrusonmez
@deryalım
1 martın menüleri lütfen..
topraks canım akşam spor yaptınmı?
Tabi canim oyle olunca yemek bile yiyesim gelmiyo :)Ay ne mutlu.. daha da hırslanmışsındır bahaneyle
Yine yapmadım evde. Ama şimdi tost söyleyeceğim midem çok bulanıyor.Gece hiç uyuyamadım. sabaha doğru tabiri caizse sızdım. Dolayısıyla nasıl uyanıp evden çıktım bilmiyorum.
bende dün baktım trambolinlere nasıl trambolin kullanıyorsun ? birkaç video izledim çok hızlı yapıyorlar bune dedim :)
Elbiseeeee....Attim valla canim darisi isteyen herkesin basina bizimde bi dugunumuz var etekmi elbise mi giysem karar veremedim yaa
Tamam puanı yazayım ozaman..gülüm ben de onu yazacaktım şimdi maalesef spor yapamadımsepete daldım bugün telafi ederim
süper valla biraz kilo verince almak lazım videoları çok zevkli görünüyo tabi izlerken yaparken nasıl bilmemönce ip atlar gibi zıplıyorum sonra jj yapıyorum
sonra step yapıyorum
sonra çıkıyorum üstüne ayaklarımı çekebildiğim kadar çekerek zıplıyorum
sonra üstüne yatıp makas hareketleri yapıyorum
mekiği üstünde yapıyorum oohh yumuşacık kaburgam acımıyor :))
başta büyük aldığım için eyvah dedim gözünü çıkarmışım bunun da ama şimdi çok memnunum üzerinde bacak hareketleri yapıyorum rahat oluyor....
bir video buldum çok hızlı gidiyolar hareketleri öğretmiyolar eşlik edebildiğim kadar ettim ama hareketleri bilmeyince hep duraksadım...onu sakin bi zamanda öğrneip yapmak lazım.... şimdilik bu dediklerimi yapıp ardından leslie veya bisiklet veya yürüyüş yapıyorum....
Hadi bakalım görelim.
Burası o yüzden çok güzel ya.. Yoksa bende veremezdim heralde..
Senin evde sabote edecek kimse yok heralde şanslı kız...
Ben hiç birini sevmiyorum çikolatalı olanlarıda dahil. Diyet olmayanları bile iğrenç. Iyyyy.
ekşıııın
Cok iyi gercekten insan hirslaniyo 60 i gormek bana hayaldi resmen simdi begenmiyorum bile 59 gelse bi diyorum nsanoglu iste doyumsusuzz:)Hadi bakalım görelim.
Burası o yüzden çok güzel ya.. Yoksa bende veremezdim heralde..
Senin evde sabote edecek kimse yok heralde şanslı kız...
Ben hiç birini sevmiyorum çikolatalı olanlarıda dahil. Diyet olmayanları bile iğrenç. Iyyyy.
ekşıııın
Tam soracaktım suyu sporu eklemişsin canım 3 puan veriyorum ve regldendir diyorumarkadaşlar günaydın..
dünkü menüm..
sabah 1 bardak su..
1 yumurta söğüş 1 dlm tam tahıllı ekmek,yeşillik..az peynir 1 tatlı kaşığı reçel..
arada 1 elma
öğle 2 adet patlıcan iki adette biberden oluşan sarımsak ve domates soslu yemeğim..2 dlm ekmek
ara 2 ceviz..
akşam..1 şiş adana 1 bardak şalgam..yarım dilim tam tahıllı ekmek..koca tabak yeşil salata..
kaçamak yaptığımı düşünmüyorum ama sabah yeniden 80 in üzerinde gördüm kendimi..ve şişlik hissediyorum..
aslında bugün yumurtlama günüm..benim hep yumurtlama günümde şişliğim olur..ona bağlamak istiyorum..
Elbiseeeee....
Tamam puanı yazayım ozaman..
tebrikler canım..bende uzun zaman sonra 79 lara inmiştim..ama bugün acayip bir ödem hissediyorum..offff@kollontai sen yokken ben 65 i gördüüüm huuuuuuuuuu geri dööööön :))
KiZ iskence gibi niye okadar aliyosun ben yerim valla dayanamam bitter sutlu hic farketmez bana yeterki caklit olsunn:)benn yalnız yaşıyorum :))) ama kendim sabotaj için yeterliyim buz dolabım cephanelik gibi :) bitter dolu içi.... her yerden bitter çıkabilir sebzelikten bile....
Deliii ben olsam tek başıma hiç cıs sokmam evebenn yalnız yaşıyorum :))) ama kendim sabotaj için yeterliyim buz dolabım cephanelik gibi :) bitter dolu içi.... her yerden bitter çıkabilir sebzelikten bile....
Hee benimde hedefim 75ti düşün artık nasıl umutsuzsamCok iyi gercekten insan hirslaniyo 60 i gormek bana hayaldi resmen simdi begenmiyorum bile 59 gelse bi diyorum nsanoglu iste doyumsusuzz:)
aaaa çok dayanıklısın o zaman ben hepsini yerdim bi akşamda sonra bitter komasına girerdimbenn yalnız yaşıyorum :))) ama kendim sabotaj için yeterliyim buz dolabım cephanelik gibi :) bitter dolu içi.... her yerden bitter çıkabilir sebzelikten bile....
regl değilim canım..2 hafta var daha..ama yumurtlama zamanındayım..sadece yumurtlama günümde ben de bir şişlik oluyo..ondandır inşallah diyorum..Tam soracaktım suyu sporu eklemişsin canım 3 puan veriyorum ve regldendir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?