- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #171.781
Ay yapayım olmazsa canım..Dunku dedigimiz ayran kurunu yapabolirsin canim
Ya o lifalifleri yiyemiyorum midem bulanıyo onları yiyince ayran aşı yapayım yarın.benim gibi denesene bi gün bakalım tesadüf mü etkili mi....
sabah normal kahvaltı +meyve (kivi ye )
ara yeşil çay
öğlen lifalif yulaf ezmeli kuru meyveli 3 kaşık olcak ezme kısmı sütü çok olabilir
akşam en geç 4 te 1 meyve ve yanına süt
iki gündür ekside çıkıyorum baksana... bir denesene bunu.... zor gelmez bence sana :)
ekmeği kes mesela 3 gün falan sonra yine eklersin değişiklik yap....
Sen 3 puanı kaptın zaten fıstık..Canim ben dun 2 saat daha yuruyus yaptim
Yarın dahada eksi gör inşallah betüşüm iyi geçtin kız beni bravo..4 kere tarıldım ilkinde 66.0 sonrakilerde 65,9 yalansa yalanım yarın çıkar zaten :) yalan olmasııın noooluuur :)
Ne güzel canım çok mutlu oldum senin adına.Kizlar dun alisverise gittim etekte 38 beden rahat oldu yani 36 da olurdu ama dar olabilirdi ustunede kadin 40 beden gomlek verdi istedigim gomlegin kucugunu bulamadi 40 bedende baya buyuk durdu ohhh dedimm eski halime dondum esimin yaninda kucuk bedenler istemek beni cok mutlu etti esim tabi heosi guzel yakisti dedi cok sevindim ama ellerim bos ciktim dedim nasilsa daha vercem tam 57 yi gorunce alayim:)))))
baksen eşinin yanında hava attın yani yakışırrrrrr darısı başımaKizlar dun alisverise gittim etekte 38 beden rahat oldu yani 36 da olurdu ama dar olabilirdi ustunede kadin 40 beden gomlek verdi istedigim gomlegin kucugunu bulamadi 40 bedende baya buyuk durdu ohhh dedimm eski halime dondum esimin yaninda kucuk bedenler istemek beni cok mutlu etti esim tabi heosi guzel yakisti dedi cok sevindim ama ellerim bos ciktim dedim nasilsa daha vercem tam 57 yi gorunce alayim:)))))
Senin tarti imana geldi desene acimis artik sana ustune cikmasin artik su betus demis vermis 65 i:))))4 kere tarıldım ilkinde 66.0 sonrakilerde 65,9 yalansa yalanım yarın çıkar zaten :) yalan olmasııın noooluuur :)
günaydın kahvaltı yaptınmı yoka yine geçiştirdinmi kızzzzzz.......Günaydınnn
eeeee hisli tartı ne olcakSenin tarti imana geldi desene acimis artik sana ustune cikmasin artik su betus demis vermis 65 i:))))
Aminnn canim hepimiz icin insAllahgünaydın herkese hayırlı sabahlar bugun hep güzel şeyler olsun inşallah kızlarrrrr....
Kizlar dun alisverise gittim etekte 38 beden rahat oldu yani 36 da olurdu ama dar olabilirdi ustunede kadin 40 beden gomlek verdi istedigim gomlegin kucugunu bulamadi 40 bedende baya buyuk durdu ohhh dedimm eski halime dondum esimin yaninda kucuk bedenler istemek beni cok mutlu etti esim tabi heosi guzel yakisti dedi cok sevindim ama ellerim bos ciktim dedim nasilsa daha vercem tam 57 yi gorunce alayim:)))))
Yine yapmadım evde. Ama şimdi tost söyleyeceğim midem çok bulanıyor.günaydın kahvaltı yaptınmı yoka yine geçiştirdinmi kızzzzzz.......
günaydın herkese hayırlı sabahlar bugun hep güzel şeyler olsun inşallah kızlarrrrr....
Bende bugun yapcam ayran kurunu bakalim nekadar vercemAy yapayım olmazsa canım..
Evet evet yapayım..Yarına haşlayayım hazır olsun.
Ya o lifalifleri yiyemiyorum midem bulanıyo onları yiyince ayran aşı yapayım yarın.
Ama bugün normal takılayım..
Sen 3 puanı kaptın zaten fıstık..
Yarın dahada eksi gör inşallah betüşüm iyi geçtin kız beni bravo..
Tesekkur ettim canim sizin sayenizde belki birakirdim diyeti ama sizinle olunca koydugum hedefe ulasmak istiyorumNe güzel canım çok mutlu oldum senin adına.
dediğin kür nasıl pul biberli olanmıBende bugun yapcam ayran kurunu bakalim nekadar vercem
helal sana alkışlıyorum seni ayakta
Ay yapayım olmazsa canım..
Evet evet yapayım..Yarına haşlayayım hazır olsun.
Ya o lifalifleri yiyemiyorum midem bulanıyo onları yiyince ayran aşı yapayım yarın.
Ama bugün normal takılayım..
Sen 3 puanı kaptın zaten fıstık..
Yarın dahada eksi gör inşallah betüşüm iyi geçtin kız beni bravo..
Kizlar dun alisverise gittim etekte 38 beden rahat oldu yani 36 da olurdu ama dar olabilirdi ustunede kadin 40 beden gomlek verdi istedigim gomlegin kucugunu bulamadi 40 bedende baya buyuk durdu ohhh dedimm eski halime dondum esimin yaninda kucuk bedenler istemek beni cok mutlu etti esim tabi heosi guzel yakisti dedi cok sevindim ama ellerim bos ciktim dedim nasilsa daha vercem tam 57 yi gorunce alayim:)))))
Senin tarti imana geldi desene acimis artik sana ustune cikmasin artik su betus demis vermis 65 i:))))
evet haklısın çalışana zor biz evde olduğumuz için daha kolay hazırlıyoruz diyet listemiziAy ne mutlu.. daha da hırslanmışsındır bahaneyle
Yine yapmadım evde. Ama şimdi tost söyleyeceğim midem çok bulanıyor.Gece hiç uyuyamadım. sabaha doğru tabiri caizse sızdım. Dolayısıyla nasıl uyanıp evden çıktım bilmiyorum.
bende dün baktım trambolinlere nasıl trambolin kullanıyorsun ? birkaç video izledim çok hızlı yapıyorlar bune dedim :)şımarayım azcııık
hepimiz görelim inşalah seni geçmedim sen hastalandın o ara sonra kardeşin sabote etti... benim hayatım ot gibi aksama olmuyo en fazla yiceğimi evde unutuyorum :)) hayatımdaki en büyük ekşın da bu oluyo :))
boyun kaç beybiii?
ellileri görene kadar çıkıciğim üstüne kaçamaz benden :)))
Attim valla canim darisi isteyen herkesin basina bizimde bi dugunumuz var etekmi elbise mi giysem karar veremedim yaabaksen eşinin yanında hava attın yani yakışırrrrrr darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?