Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ooo ayakta alkışlıyorum seni hamburgercide salata yemek .....

muska77 d_mndc
hanımlar menüm
sabah kalkınca 1 bardak ılık tarçınlı süt 2 kayısı
kahvaltı
1 dilim tbe yarım haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 3 dilim domates 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen 1 tabak haşlanmış brokoli havuça yoğurt döktüm 2 3 kaşıkta zeytinyağlı börülce
ara yok
akşam 1 kase yoğurt 1 kase tavuk suyuna tel şehriyeli çorba
su 2 litre
spor 4 mile leslie

Tuz koymadim canim ben bugday nohut ve yeail mercimekle yaptim elimi kestim buarada harfkerin bazilarina yanlis basiyorum parmagim sarili:)
Gecmis olsun rakibem
ooo ayakta alkışlıyorum seni hamburgercide salata yemek .....
Cumadan önce böyle bir hata yapamazdım..
Guzel menü canim

Kizlar ya zayiflama cayi icmis olmus birisi haberlerde gordumde bende korktum artik bitki cayi icmeye lavaboya baska turlu cikamiyodum napcam bilemedim yaesimde kullanma sakin diyo

selam kızlar
ben iki gündür nefes alamıyorum ya koşturmaktan :)
sabah sizinle konuştuktan sonra evi toparlıyodum eşim aradı, müşteriye gitmemiz gerek hazırlan diye hemen çıktım, dönüşte bi baktım misafir gelmiş ( teyzem bende kalıyo bu hafta onun arkadaşları) hemen çayı koydum bişeyler hazırladım. Onları gönderdim eşim kapıdan uğradı toplantıya gidiyorum hayatım çok gerginim güzel bir masa kur, biraz dinlenelim keyif yapalım dedi :) haydaa çıktım alışveriş yaptım, yemek hazırladım. Şimdi sofrayı kurdum çocukları yedirdim eşimi bekliyorum.
yorulduuuuuuummmmmmmmm :))
menümü yazayım

sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates
salatalık
çay

ara
yok

öğlen
1 lahmacun
1 ayran

ara
1 fincan çay
1 lokma ay çöreği
1 lokma elmalı kurabiye
1 dilim kaşarlı pide
aslında yazınca çok gibi geliyo ama minik lokmalar koparıp yedim yine de midem bulandı psikolojik sanırım

akşam ( henüz yemedimvbirazdan yiycem)
tavuk yaptım tantuni içi gibi ondan biraz yerim
fırında papates
salata

su 2 lt ama daha içerim
spor bu akşam kesin kesin yapmalıyım yazarım

Kizlar ya zayiflama cayi icmis olmus birisi haberlerde gordumde bende korktum artik bitki cayi icmeye lavaboya baska turlu cikamiyodum napcam bilemedim yaesimde kullanma sakin diyo
canım ben senelerdir form çayı kullanıyorum ama günde 2 yi geçmiyorum ve 1 hafta on gün kulkanırsam o kadar süre kullanmıyorum abartmamak şartıyla birşey olmaz

anamm ördeğim sende mi ankaradasın bendee eee bigün buluşak kızılay mesela
Eveet Ankara'dayim kaptanim, olur valla buluşalım
menüm
1 dilim çavdar
1 kk peynir
2 çeri
öğle
tavuk ızgara
3 çeri
akşam
1 kepçe çorba
1 köfte 2 dilim patates
su
3 lt
spor
7 km yüryüş
100 squat
puanım 3 bence
Bence 10 puan :))
Saol Canim kiz senin boyun supermisya
Sagol canim
Bence de abartmadigin surece bi sey olmaz. Ama ben de kac gundur wc'ye cikamiyordum dun yogurtlu kür yaptim da sabah etkisini gosterdi cok sukur..
O aradan sonra ben olsam aksam yemegi yemezdim, olmamış valla.. Aksam firinda patates hem de

Kahvaltı: Dısarda tost kare tost ekmeği

Öğle: Ton balıklı salata

Akşam: Akciğer kavurma ve 1 kase şehriye çorbası

Spor : 1 saat yürüyüş
Su : Çok içmedim bugün şimdi içiyorum 1 litre anca olur yatana kadar

hoşgeldin fıstık, iyi haberlelrle kaybolmana sevindim :)
her gün bişey çıkarıyolar ben de senin gibi eski usul ne deniyosa o :)

Menüm
7,45
2 poğaça
15,30
2 haş. yumurta/yeşil salata
Su 2 litre
Spor 45+45+45 yürüyüş..
hayranım şu dengene

Kizlar menum
sabah
2 dilim tb ekmk
1 haslanm8s yumurta
1dilim peynir
salatslik domates
12.30 ayran asi
14.30 ayean asi
16.30 ayran asi dahada yemiycem
su 2lt daha iciyrm
spor 30 dk yuruyus
ben belki haftaya yaparım bunu, çok acı çekiyorum onu yaparken sevmiyorum aslında :)

Ölmem ölmem poğaçayı yersem cezayıda keserim ben....
süpersin gülüm

İnşallah kız ağzından bal damlıyor kerata
geçen hafta senin az kilon vardı listeye girmek için bu hafta girersin, inşallah ben de haftaya

Eneem gene desifre ettiler beni

Neyse artik bidahakine insallah

Kiz sen de mi Ankara'dasin???
Ankaralılar basmış topiği, hepiniz mi ordasınız yaw :))

ne uğraşmışlar senle tatlım ya :) menün güzel ayrıca salata konusunda tebrikler :)

gayet güzel bravo

menüm
1 dilim çavdar
1 kk peynir
2 çeri
öğle
tavuk ızgara
3 çeri
akşam
1 kepçe çorba
1 köfte 2 dilim patates
su
3 lt
spor
7 km yüryüş
100 squat
puanım 3 bence
bence de 3 kaptancım

Parmagima girdi bicak ya ogluma bakiyodum bisey olmsin diye iki isi bi arada yaoamadim
çok çok geçmiş olsun, umarım iyidir şimdi

haydaaa ne içiyomuş ki acaba? biz bitki çaayı içiyoruz zayıflama çayı değilki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…