- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.001
Tuz koymadim canim ben bugday nohut ve yeail mercimekle yaptim elimi kestim buarada harfkerin bazilarina yanlis basiyorum parmagim sarili:)http://www.klasiktatlar.com/soguk-ayran-asi-corbasi-10998.html
Sanırım bu ama biz fasulye koymuyoruz.
ooo ayakta alkışlıyorum seni hamburgercide salata yemek .....muska77 bugunku menum:
Sabah 1 bardak limonlu ılık su ve bir kuru incir, icine de bir ceviz ici koydum bagirsaklari calistirsin diye
Kahvalti: 1 yumurtadan menemen, 3 siyah zeytin, yarim kk süzme peynir, 1 buyukce dilim tb ekmegi, 1 cay kasigi tereyag ve bal
Ara: 1 sade Türk kahvesi
Öğle: 1 tabak tavuklu salata (arkadaşımla hamburgercide yemek yedik ama ben salata yedim dusunun yanii!!)
Ara: 1 fincan sade filtre kahve
Aksam: 1 kaseden az brokoli corbasi, 1 tabak kabak yemegi, 2 yk yogurt, soda
Su: 2 lt
Henuz sporumu yapmadım ama planim Leslie 1 mil ve Jillian level 1. Yapinca yeniden yazarim.
geçmiş olsunTuz koymadim canim ben bugday nohut ve yeail mercimekle yaptim elimi kestim buarada harfkerin bazilarina yanlis basiyorum parmagim sarili:)
Ayy dikkatli ol canım.Tuz koymadim canim ben bugday nohut ve yeail mercimekle yaptim elimi kestim buarada harfkerin bazilarina yanlis basiyorum parmagim sarili:)
Gecmis olsun rakibemTuz koymadim canim ben bugday nohut ve yeail mercimekle yaptim elimi kestim buarada harfkerin bazilarina yanlis basiyorum parmagim sarili:)
Cumadan önce böyle bir hata yapamazdım..ooo ayakta alkışlıyorum seni hamburgercide salata yemek .....
Guzel menü canimmuska77 d_mndc
hanımlar menüm
sabah kalkınca 1 bardak ılık tarçınlı süt 2 kayısı
kahvaltı
1 dilim tbe yarım haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 3 dilim domates 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen 1 tabak haşlanmış brokoli havuça yoğurt döktüm 2 3 kaşıkta zeytinyağlı börülce
ara yok
akşam 1 kase yoğurt 1 kase tavuk suyuna tel şehriyeli çorba
su 2 litre
spor 4 mile leslie
anamm ördeğim sende mi ankaradasın bendee eee bigün buluşak kızılay meselaEneem gene desifre ettiler beni
Neyse artik bidahakine insallah
Kiz sen de mi Ankara'dasin???
Saol tatlmgeçmiş olsun
Parmagima girdi bicak ya ogluma bakiyodum bisey olmsin diye iki isi bi arada yaoamadimAyy dikkatli ol canım.
Geçmiş olsun.Derin mi kesik
Saol Canim kiz senin boyun supermisyaGecmis olsun rakibem
Cumadan önce böyle bir hata yapamazdım..
Guzel menü canim
Kizlar ya zayiflama cayi icmis olmus birisi haberlerde gordumde bende korktum artik bitki cayi icmeye lavaboya baska turlu cikamiyodum napcam bilemedim yaesimde kullanma sakin diyo
canım ben senelerdir form çayı kullanıyorum ama günde 2 yi geçmiyorum ve 1 hafta on gün kulkanırsam o kadar süre kullanmıyorum abartmamak şartıyla birşey olmazKizlar ya zayiflama cayi icmis olmus birisi haberlerde gordumde bende korktum artik bitki cayi icmeye lavaboya baska turlu cikamiyodum napcam bilemedim yaesimde kullanma sakin diyo
Eveet Ankara'dayim kaptanim, olur valla buluşalımanamm ördeğim sende mi ankaradasın bendee eee bigün buluşak kızılay mesela
Bence 10 puan :))menüm
1 dilim çavdar
1 kk peynir
2 çeri
öğle
tavuk ızgara
3 çeri
akşam
1 kepçe çorba
1 köfte 2 dilim patates
su
3 lt
spor
7 km yüryüş
100 squat
puanım 3 bence
Sagol canimSaol Canim kiz senin boyun supermisya
Bence de abartmadigin surece bi sey olmaz. Ama ben de kac gundur wc'ye cikamiyordum dun yogurtlu kür yaptim da sabah etkisini gosterdi cok sukur..Kizlar ya zayiflama cayi icmis olmus birisi haberlerde gordumde bende korktum artik bitki cayi icmeye lavaboya baska turlu cikamiyodum napcam bilemedim yaesimde kullanma sakin diyo
O aradan sonra ben olsam aksam yemegi yemezdim, olmamış valla.. Aksam firinda patates hem deselam kızlar
ben iki gündür nefes alamıyorum ya koşturmaktan :)
sabah sizinle konuştuktan sonra evi toparlıyodum eşim aradı, müşteriye gitmemiz gerek hazırlan diye hemen çıktım, dönüşte bi baktım misafir gelmiş ( teyzem bende kalıyo bu hafta onun arkadaşları) hemen çayı koydum bişeyler hazırladım. Onları gönderdim eşim kapıdan uğradı toplantıya gidiyorum hayatım çok gerginim güzel bir masa kur, biraz dinlenelim keyif yapalım dedi :) haydaa çıktım alışveriş yaptım, yemek hazırladım. Şimdi sofrayı kurdum çocukları yedirdim eşimi bekliyorum.
yorulduuuuuuummmmmmmmm :))
menümü yazayım
sabah
1 dilim tam buğday
b.peynir
zeytin
domates
salatalık
çay
ara
yok
öğlen
1 lahmacun
1 ayran
ara
1 fincan çay
1 lokma ay çöreği
1 lokma elmalı kurabiye
1 dilim kaşarlı pide
aslında yazınca çok gibi geliyo ama minik lokmalar koparıp yedim yine de midem bulandı psikolojik sanırım
akşam ( henüz yemedimvbirazdan yiycem)
tavuk yaptım tantuni içi gibi ondan biraz yerim
fırında papates
salata
su 2 lt ama daha içerim
spor bu akşam kesin kesin yapmalıyım yazarım
Evet yaa cok sessiz cidden alışık degilim bunakızlar bu ne sessizlik ya nazar değdi :)
hoşgeldin fıstık, iyi haberlelrle kaybolmana sevindim :)selam kızlar iki gundur ankaradayım 800 mesaj var gecmisi okumayım idare edin bu seferlik, onemli bisey olduysa bi yazıverin hayrına, bu gece donuyorum eve, nenemin yemekleri yedim, ne durmda kilom bilmiyorumameliyatttan once gormek istedim hemen karar verip geldik ankaraya :) musait olunca yszarım yine optum sizi
her gün bişey çıkarıyolar ben de senin gibi eski usul ne deniyosa o :)Geçmişi okurken aklıma takıldı sütle yoğurdu beraber yemeyin demişsiniz.
Ama biz ev yoğurdumuzu hatta süzme olunca taa tatlı.. Üzerine süt ekleyip yeriz. Çok severim. Zararlı demişsinizde..
Ananemler onların ananenleri bizim köyde yoğurt sütsüz getirilmez sofraya. Maşaallah yaşlılarımızın da ömrü hep sağlıklı ve uzundur. inanmak istemiyorum zararınaHiç işime gelmedi çok seviyorum tadını ama yaaa
hayranım şu dengeneMenüm
7,45
2 poğaça
15,30
2 haş. yumurta/yeşil salata
Su 2 litre
Spor 45+45+45 yürüyüş..
ben belki haftaya yaparım bunu, çok acı çekiyorum onu yaparken sevmiyorum aslında :)Kizlar menum
sabah
2 dilim tb ekmk
1 haslanm8s yumurta
1dilim peynir
salatslik domates
12.30 ayran asi
14.30 ayean asi
16.30 ayran asi dahada yemiycem
su 2lt daha iciyrm
spor 30 dk yuruyus
süpersin gülümÖlmem ölmem poğaçayı yersem cezayıda keserim ben....
geçen hafta senin az kilon vardı listeye girmek için bu hafta girersin, inşallah ben de haftayaİnşallah kız ağzından bal damlıyor kerata
Ankaralılar basmış topiği, hepiniz mi ordasınız yaw :))Eneem gene desifre ettiler beni
Neyse artik bidahakine insallah
Kiz sen de mi Ankara'dasin???
ne uğraşmışlar senle tatlım ya :) menün güzel ayrıca salata konusunda tebrikler :)muska77 bugunku menum:
Sabah 1 bardak limonlu ılık su ve bir kuru incir, icine de bir ceviz ici koydum bagirsaklari calistirsin diye
Kahvalti: 1 yumurtadan menemen, 3 siyah zeytin, yarim kk süzme peynir, 1 buyukce dilim tb ekmegi, 1 cay kasigi tereyag ve bal
Ara: 1 sade Türk kahvesi
Öğle: 1 tabak tavuklu salata (arkadaşımla hamburgercide yemek yedik ama ben salata yedim dusunun yanii!!)
Ara: 1 fincan sade filtre kahve
Aksam: 1 kaseden az brokoli corbasi, 1 tabak kabak yemegi, 2 yk yogurt, soda
Su: 2 lt
Henuz sporumu yapmadım ama planim Leslie 1 mil ve Jillian level 1. Yapinca yeniden yazarim.
gayet güzel bravomuska77 d_mndc
hanımlar menüm
sabah kalkınca 1 bardak ılık tarçınlı süt 2 kayısı
kahvaltı
1 dilim tbe yarım haşlanmış yumurta 5 zeytin 2 3 dilim domates 2 bardak şekersiz çay
ara 1 elma
öğlen 1 tabak haşlanmış brokoli havuça yoğurt döktüm 2 3 kaşıkta zeytinyağlı börülce
ara yok
akşam 1 kase yoğurt 1 kase tavuk suyuna tel şehriyeli çorba
su 2 litre
spor 4 mile leslie
bence de 3 kaptancımmenüm
1 dilim çavdar
1 kk peynir
2 çeri
öğle
tavuk ızgara
3 çeri
akşam
1 kepçe çorba
1 köfte 2 dilim patates
su
3 lt
spor
7 km yüryüş
100 squat
puanım 3 bence
çok çok geçmiş olsun, umarım iyidir şimdiParmagima girdi bicak ya ogluma bakiyodum bisey olmsin diye iki isi bi arada yaoamadim
haydaaa ne içiyomuş ki acaba? biz bitki çaayı içiyoruz zayıflama çayı değilkiKizlar ya zayiflama cayi icmis olmus birisi haberlerde gordumde bende korktum artik bitki cayi icmeye lavaboya baska turlu cikamiyodum napcam bilemedim yaesimde kullanma sakin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?