Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben kendimi sodaya alıştırdım... sende sade soda bulundur evinde.... günde 2 soda içtiğim de oldu ilk zamanlar... sırf kola aramıyayım diye... ben gerçekten çok tüketiyordum dinle beni seni çok iyi anlıyorum... .beyin damarlarımın rahatladığını hissederdim kola içerken :)

betüsss seni yakaladim nerelerdesin sen

Geçmiş olsun canım yaa. tam da yağmur mevsim muskamm biraz çekicen yapacak bişey yok moralini düşürme sen kuzum ondan + çıkmışsındır zaten
Çekiyorum zaten gülüm napayım..
Her işi ya eşim ya çocuklar yapıyor bende vicdan yapıyorum ne biçim anneyim diye..
Saçımı bile eşim taradı işe gitmeden bu kadar düşüyorum
Patlıcam artık.

ben sana küser miyim hiç güzellik
Küsme gülüm ben hepinizi çok seviyorum valla..
bende bunalırım çok ağrıdan ağrı eşiğim çok düşüktür allah şifanı versin ablacım çekene çok zor
Allah razı olsun canım.. Ağrı eşiğim yüksek..
Bide düşük olsa hepten yanmıştım..

hiç aramam kola yı belki 40 yılda bir balık yada ızgara yanında artık onuda bıraktım ayran yapıyorum çok zararlı nede olsa 1 bardak kolada 20 küp şeker varmış karatay öyle diyor lihgt olanıda aynıymış..

evet ben hemen ilaça sarılırım geçsin hemen diye maşallah sana neren ağrırsa canın orda diye boşuna demiyolar

Malum kolun şişmiş ya o yuzdendir.YArına kalmaz umarım.Geçmiş olsun.

Maşallah rakibem.Benden neden o kadar kolay gitmiyor.

Yarın inşallah fıstığım.
ayran aşından galiba buğdayım yok cumartesi pazardan alıyımda yapıcam bende hemen birde kalsiyumu arttıranlar kiloyu daha çabuk veriyormuş belkide çorbanın etkisi ondan çok kalsiyum yağı yakalayıp dışarı atıyormuş

attığım kola şişelerinden bir prafabrik ev yapılır....

MAşallah canım.Serbest güne az kaldıııı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…