- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.141
Canım siteden başka siteye yönlendirmek yasak.. Bir günlüğüne yasaklanabilirsin her an haberin olsun
Geçmiş olsun canım yaa. tam da yağmur mevsim muskamm biraz çekicen yapacak bişey yok moralini düşürme sen kuzumondan + çıkmışsındır zaten
ben sana küser miyim hiç güzellik
tebrik ederim 65 i garantiledin yarın için
ya işte orası öyle de herkes diyo da duramıyorum işte ben kolasız içiyorum arada
betüsss seni yakaladim nerelerdesin senben kendimi sodaya alıştırdım... sende sade soda bulundur evinde.... günde 2 soda içtiğim de oldu ilk zamanlar... sırf kola aramıyayım diye... ben gerçekten çok tüketiyordum dinle beni seni çok iyi anlıyorum... .beyin damarlarımın rahatladığını hissederdim kola içerken :)
Çekiyorum zaten gülüm napayım..Geçmiş olsun canım yaa. tam da yağmur mevsim muskamm biraz çekicen yapacak bişey yok moralini düşürme sen kuzumondan + çıkmışsındır zaten
Küsme gülüm ben hepinizi çok seviyorum valla..ben sana küser miyim hiç güzellik
Allah razı olsun canım.. Ağrı eşiğim yüksek..bende bunalırım çok ağrıdan ağrı eşiğim çok düşüktür allah şifanı versin ablacım çekene çok zor
betüsss seni yakaladim nerelerdesin sen
hiç aramam kola yı belki 40 yılda bir balık yada ızgara yanında artık onuda bıraktım ayran yapıyorum çok zararlı nede olsa 1 bardak kolada 20 küp şeker varmış karatay öyle diyor lihgt olanıda aynıymış..ben kendimi sodaya alıştırdım... sende sade soda bulundur evinde.... günde 2 soda içtiğim de oldu ilk zamanlar... sırf kola aramıyayım diye... ben gerçekten çok tüketiyordum dinle beni seni çok iyi anlıyorum... .beyin damarlarımın rahatladığını hissederdim kola içerken :)
evet ben hemen ilaça sarılırım geçsin hemen diye maşallah sana neren ağrırsa canın orda diye boşuna demiyolarÇekiyorum zaten gülüm napayım..
Her işi ya eşim ya çocuklar yapıyor bende vicdan yapıyorum ne biçim anneyim diye..
Saçımı bile eşim taradı işe gitmeden bu kadar düşüyorum
Patlıcam artık.
Küsme gülüm ben hepinizi çok seviyorum valla..
Allah razı olsun canım.. Ağrı eşiğim yüksek..
Bide düşük olsa hepten yanmıştım..
Malum kolun şişmiş ya o yuzdendir.YArına kalmaz umarım.Geçmiş olsun.İnşallah çok moralim bozuldu ama yapcak bişey yok...
Maşallah rakibem.Benden neden o kadar kolay gitmiyor.Gordum canim-400:)
Yarın inşallah fıstığım.59 gosterir saniyodum ama olmadi neyse yarin artik 59 labgircem listeye:)
ayran aşından galiba buğdayım yok cumartesi pazardan alıyımda yapıcam bende hemen birde kalsiyumu arttıranlar kiloyu daha çabuk veriyormuş belkide çorbanın etkisi ondan çok kalsiyum yağı yakalayıp dışarı atıyormuşMalum kolun şişmiş ya o yuzdendir.YArına kalmaz umarım.Geçmiş olsun.
Maşallah rakibem.Benden neden o kadar kolay gitmiyor.
Yarın inşallah fıstığım.
Sağol canım menünüde yazarmısın lütfen..Malum kolun şişmiş ya o yuzdendir.YArına kalmaz umarım.Geçmiş olsun.
Maşallah rakibem.Benden neden o kadar kolay gitmiyor.
Yarın inşallah fıstığım.
spora devam ama sadece 3 kilo verdim yaaişte burdayııım :) spora devam mı?
hiç aramam kola yı belki 40 yılda bir balık yada ızgara yanında artık onuda bıraktım ayran yapıyorum çok zararlı nede olsa 1 bardak kolada 20 küp şeker varmış karatay öyle diyor lihgt olanıda aynıymış..
aaayyyyyy şimdi tartıldım 79,600 çıktım yarın sabaha kadar 200 gr daha verirsem 1 kilo olucak
spora devam ama sadece 3 kilo verdim yaa
TAtlim 59 u gordunmj baktinmi hicİnşallah kaptanım.Ankara gelirsem çok isterim.
Sahur yokbtlbetul
@candy_candy
ebrusonmez Dünkü menüler lütfen...
69 kiloyum 72.2 yle basladim iki ayda verdigim bu ne yapacam bilmemkaç kg oldun ben 65 e vardım nihayet... benimde yavaş gidiyor.... koca şubat ayında 1 kg vermişim....29 günde anca 1 kg...
MAşallah canım.Serbest güne az kaldıııı..dünkü menüm
sabah
1 parça tavuk
1 parça çeçil peyniri
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
2 tane nescafe 2in1
öğlen : 1 kase müsli
akşam : 1 kase müsli
su 2 lt
spor yok.....
gecikme için sorry dün akşam bazı aksilikler çıktı.... oluyo öyle arada....
bu sabah 65,6 idim....
Limonlu kek yemesin şimdihemne bol limonlu bir şeyler yede çabuk atlat bari bak ben iyileştim hemen...
yinede az metabolizmanı yavaşlatıcanSahur yok
İftar:
2 kepçe mercimek ç. - 2 mini sebzeli but- 1 ufak avuç fındık fıstık-2 ceviz
Su: 3.5 litre Spor yok..
Puanım 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?