- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.101
İkisini aynı gün yapma aman diyim..evet kaptanım gerçekten iyi gidiyorum bu günlerde..kendimi de iyi hissediyordum ama 2 gündür bir şişkinlik ki anlatamam..kiraz sapı ve maydonozu da bir deneyeyim bugün..
Şartlarımız eşitmiş o zaman Haftaya toparlarız inş ama ödem çok rahatsız edici kendime çare bulamadığım için sana da bişey öneremiyorum.bende çok iyi sayılmam bu hafta canım yaaa..inan doğru dürüst kaçamak ta yapmadım ama resmen şişlikten ölüyorum..
btlbetul
@candy_candy
@ebrusonmez Dünkü menüler lütfen...
günaydın kızlar bugun bende geç kalktım grip olucam galiba butun kemiklerim ağrıyor bu arada bende dünden beri hiç tartılmadım ayyyy ankaralılar da çokmuş kıskandım
Tebrik ederim bitanem..dünkü menüm
sabah
1 parça tavuk
1 parça çeçil peyniri
3 kaşık yoğurt
3 ceviz
2 tane nescafe 2in1
öğlen : 1 kase müsli
akşam : 1 kase müsli
su 2 lt
spor yok.....
gecikme için sorry dün akşam bazı aksilikler çıktı.... oluyo öyle arada....
bu sabah 65,6 idim....
Günaydın ıhlamur neyim iç geçmiş olsun..günaydın kızlar bugun bende geç kalktım grip olucam galiba butun kemiklerim ağrıyor bu arada bende dünden beri hiç tartılmadım ayyyy ankaralılar da çokmuş kıskandım
kızlar bende 70 de takıldım kaldım yaa o kadar da dikkat ediyorum spor yapıyorum şaka gibi pazar gün 69 u gördüm ama yok bu hafta içi bi türlü 70 altına inemedim benim kilolarda rakibim betüşünkiler gibi yapıştı kaldı sanırsam
bende yeşil çay yapıyım bari içinede yarım limon sıkarım ayy çok fena çocuklarada geçerse işim mantar....hemne bol limonlu bir şeyler yede çabuk atlat bari bak ben iyileştim hemen...
senin kolun neden şişiyor? romatizma gibi birşeymiTebrik ederim bitanem..
Kötü bişey yok dimi?
Günaydın ıhlamur neyim iç geçmiş olsun..
Tebrik ederim bitanem..
Kötü bişey yok dimi?
Günaydın ıhlamur neyim iç geçmiş olsun..
bende yeşil çay yapıyım bari içinede yarım limon sıkarım ayy çok fena çocuklarada geçerse işim mantar....
Üstüne bastın kaldır ayağınısenin kolun neden şişiyor? romatizma gibi birşeymi
Yapabileceğim bişey olursa haber et..sıkıcı bir takım meseleler çözülür inşallah....
geçmiş olsun zor oluyordur...Üstüne bastın kaldır ayağını
Yapabileceğim bişey olursa haber et..
Üstüne bastın kaldır ayağını
muska takımın lokman hekimi maşallah:)muska nın dediği viks bana ççok iyi geldi benim burnum normalde de tıkalıdır, şu an hiç olmadığı kadar iyi nefes alıyorum...
inşallah kısa zamanda çözülür :) seninde dediğin gibi oluyo arada tatsız şeyler içini ferah tutsıkıcı bir takım meseleler çözülür inşallah....
ya sen bana hiç yüz vermiyonya şekerimÜstüne bastın kaldır ayağını
kızlar kahve yapmaya gidiyorum gelinde içelim:)
Hemde çok yıpratıcı.geçmiş olsun zor oluyordur...
Boşver bugün benimde tadım yok.kolun mu şişti şimdi de geçmiş olsun... dizinle aynı problem sanırım...gene git doktora ihmal etme...
sağol beybi.... bugün biraz böyle tatsızım beni idare ediverin :)
O nerden çıktı kız şimdi?ya sen bana hiç yüz vermiyonya şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?