Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 455. Etap***

kollontai (58.7
ebrusonmez (60.1/60/0,1/%0,16)
ycfa (60.5/60.2/0.300/% 0.49)
morordek (61.7/60.7/1/%1,62)
d_mndc (86.1
candy_candy (106.5/105,8/0,8/%0,75)
YitikMavi (85.8///) 7. takımdan transfer olan üye
nilsub (79.0///) yeni üye başlangıç tarihi 15 şubat başlangıç kilosu 82 hedef kilosu 58 tartı farkı 1.4 kilo eklenecek

5. Takım Ortalaması

muska77 (69.0/68,4/0,6/%0,86)
btlbetul (66.2
deryalimm07 (80.0
topraks (77.6
simurg (83.6
ada81 (75.3
toplight (70.2

Kaptanım nilsubu yazacaktım nasıl yapacağımı bilemedim..

muska77 cım canım bana 1 puan yaz su tamam 3 lt spor yok menü aşağıda işte

arkadaşlar sabah bu rakamı görünce şok oldum dün lavaboya çıkamadım ve biraz kaçamak yaptım kendimi müthiş şiş hissediyorum 3. gün bugün çıkamıyorum çok kötüyüm proteine ağırlık verdim iki gün ondan heralde ama gojiberry si yulaf kepeği hepsini yiyorum da anlamadım

dünkü menüm:

sabah:
kıymalı yumurta + yoğurt + soğuk yeşilçay

öğlen:
8 adet ızgara köfte (içinde ekmek yok safi et+baharat) + 2-3 adet kornişon turşu + ayran

akşam: (işte ip burda inceliyor)
ızgara tavuk + l.yoğurt + dukan krebinin içine yeşillik ve tonbalığı
akşam yemeğinden yaklaşık 1 saat sonra falan 1 kase yoğurtlu makarna (kızıma yapmıştım yemedi ben yedim o sade makarna yedi)

(ve film burda da kopuyor)

gece: 1 büyük kase nesquik kahvaltılık gevrek (çerez gibi hüplettim)
daha gece hatta sabaha karşı: 2 halleyimsi uyduruk market markası bişey iğrençti de tadı da kötü (uykusuzluk böyle etkilere yok açıyor işte keşke iki yumurta haşlayıp yeseydim ama iş işten geçti )

velhasıl kelam belki de sabah 104 olacaktım

Anlat bakeeem..
olsun senin varlığın yeter kızzzzzzz
Ayy sağol canım ya..
Ah kuzum ya kaçla girebiliyordun ki? Cok az kalmamıs mıydı?
67,7 bu hafta vere vere 600 gr vermişim rezalet

Seval tüm unları bu gece yapaydın ölürmüydün bacım ya...
Olmuşla ölmüşe çare yok...
Bu gece 2 hurmayı çizip bir bardak suya koy sabah hurmaları ye suyu iç 1-2 saate wcdesin..

Suya degmezse iyide mecbur elim sudan cikmiyoki ondan aciyi biraz tatlim
O eline eldiven giy canım geçesiye ve yara bandı sarma geç iyileşir..

Menüyü yorumlayamıyorum bile. Evet, cok kötü bi gece yasamıs olabilirsin o konuda cok üzüldüm ama bu sekilde kilo verme asamasında abur cubura verirsen kendini, tartıda eksi degil artıları gorup daha cok moralin bozulacak. Bence şu menüyle artı cıkmaman bile cok büyük basarı..

67,7 bu hafta vere vere 600 gr vermişim rezalet
Canım hiic üzme kendini bence 1 haftada 600 gr cok normal bu kilolarda. Senin kilon cok asırı fazla degil. Ben 1 kg eksik cıktım ama biliyosunuz ki regl şişliğiydi onun yarısı neredeyse. O yüzden bence 1 hafta daha sık dişini, sakın bırakma, az az ama saglıklı vermen cok daha önemli

Sağol fıstığım yok daha iyiyim bugün..
Dün gece eşim tatlı getirmişti o kafayla yemedim yarın tartı var dedim.
Hee kaptanın toplight kızar dimi diye güldü bana..
Hayır dedim takıma karşı sorumluyum kaptanım kızmaz ama ben mahcup olurum....
Yani yemedim aferim bana

Ne güzel işte bak irade de gösterebiliyorsun, moralin de iyiyse sen bu sekilde devam edersin bence

Tatlim belki bisey soylemwk bana dusmez ama arkadasimsin uyarmak istedim sendiyetten baya bi sıkıldin galiba boyle kacamaklara meyillisin bence silkilen kendine gel bi zayifmi daha mutlu olursun bu halinlemi yok ben iyiyim boyle dersen ki yasin cok genc hatta bebegin kucuk daha bbi cocugun olabilir ama bu kiloyka olmaz bence kendin icin kafani bi topla kacamak yapacagin zaman aklina istediklerin gelsin hepimizin cocugu var bizim bebeklerimiz hatta ayni yastalar bende ona neler yapiyorum yemezse dokunmam bile iradrne sahip olman lazim cunku senin kilon az buz bi kilo d3gil tatlim en azindan 70 80 olsan laf etmm ama kendine bi iyilik yap kendinle konus dertles ve kafanda bitir artik bazi seyleri hayatina yansir emin ol Allah korusun 100 kilonun ustundekiler kilo veremiyo ve zamanla ameliyat oluyorlar kimisne iyi geliyo kimisine gelmiyo senin kotu olmani istemem hersey suan senin elindeyken degerlendir sana sunu yapma bunu yap falan diyemm sende biliyosun cunku neyin ne oldugunu hadi tatlim bi donum noktasi yap kendine kendin icin bebegin icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…