- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.421
Ne güzel ya sevindim canım..ay sen mzmız görmemişsin kızzzzzzz ne dicem dün öğleden sonra arkadaşım geldi onlara kahve yaptım ben süt içtim şekersiz neyse zayıfladın mı nilgün sen dedi ben yooo bilmem dedim çok hoşuma gitti
Çok güldüm yaa. Kapasın çenesini şu karnımız..bu arada yeni avatarım nasıl kızlar tam beni anlatıyor:)
Süpermis :)bu arada yeni avatarım nasıl kızlar tam beni anlatıyor:)
Ayyy öpüciiiimMuskam ne mızmızı yaa her insanın olur öyle estirikli günleri :) Birbirimize destek icin burdayız, iyi günde deee kötü günde de
Makarna yemeseydin eksiydin ama naberGünaydın. Sabitim sevinsem mi oynasam mı82,9
77bile olursun kiz:)bugun burası kapalı ve yağmurlu ama bana bugun güneş açtı haftaya cuma 78 olurum inşallah
Arada olur boYle seyler tatlim hep gulemeyizki duygu degisimi olabilir e normalll:))Sağolun kızlar bu mızmıza katlandığınız için
Tatlım bugün misafir gelecek dun aksam çamaşır suyu yüzünden hastanedeydim.. Zehirledi beni artik ne kadar kyllandiysam .. Serum verdiler çok istifra ettim çünkü her tarafım şuan şiş ve dünkü kilomdan 600 gram fazlayim 86 kiloyum şuan gecen haftaya gore -100...kızlar benim rakibemi gören varmı?
:) kiz bi 10 kilo ver havandan gecilmwz bende oyle cunku:)))ay sen mzmız görmemişsin kızzzzzzz ne dicem dün öğleden sonra arkadaşım geldi onlara kahve yaptım ben süt içtim şekersiz neyse zayıfladın mı nilgün sen dedi ben yooo bilmem dedim çok hoşuma gitti
Suç bastırıyorum çaktırma.Ayyy öpüciiiim
Makarna yemeseydin eksiydin ama naber
Yaziyi sen deYince okudum supermisbu arada yeni avatarım nasıl kızlar tam beni anlatıyor:)
Geçmiş olsun. Çamaşır suyu olmadan temizlik eksik oluyor bencede. Ama camasır suyu yag cozle falan karışmazsa zehirlemiyor. Dikkat et bir daha iyi ki gitmişsin hastaneyeTatlım bugün misafir gelecek dun aksam çamaşır suyu yüzünden hastanedeydim.. Zehirledi beni artik ne kadar kyllandiysam .. Serum verdiler çok istifra ettim çünkü her tarafım şuan şiş ve dünkü kilomdan 600 gram fazlayim 86 kiloyum şuan gecen haftaya gore -100...
aslında -1200 civarında olacaktı.. Ama haftaya güzel bir kilo kaybın olucak inşallah dünkü menumude yazmadım misafirlerin gitsin ikisininde bugün yapicammuska77 ama puanların tam tatlım
Oyy kıyamam çok geçmiş olsun...Tatlım bugün misafir gelecek dun aksam çamaşır suyu yüzünden hastanedeydim.. Zehirledi beni artik ne kadar kyllandiysam .. Serum verdiler çok istifra ettim çünkü her tarafım şuan şiş ve dünkü kilomdan 600 gram fazlayim 86 kiloyum şuan gecen haftaya gore -100...
aslında -1200 civarında olacaktı.. Ama haftaya güzel bir kilo kaybın olucak inşallah dünkü menumude yazmadım misafirlerin gitsin ikisininde bugün yapicammuska77 ama puanların tam tatlım
Tamam tamam sustumSuç bastırıyorum çaktırma.
Bugün Çok saglıklı başladım güne kahvaltı bile yaptım . Öğle yemeğimide getirdim. Akşama da bozmıcam dünü telafi etcem. Reglken artı çıkmamak çok mutlu etti beni.
Kiraz sapını içtinmi?offf moralim çok bozuk ....
79.6 yım..sonuç -400 ama çok şişim yaaaa..çıldırıcam..
Tebrikler tatlım bak 80lerden kurtuldun darısı 70lerden kurtulmana..offf moralim çok bozuk ....
ben eklerim tatlım***5. Takım 455. Etap***
kollontai (58.7
ebrusonmez (60.1/60/0,1/%0,16)
ycfa (60.5/60.2/0.3/% 0.49)
morordek (61.7/60.7/1/%1,62)
d_mndc (86.1
candy_candy (106.5/105,8/0,8/%0,75)
YitikMavi (85.8/85,7/0,1/%0,11) 7. takımdan transfer olan üye
nilsub (79.0///) yeni üye başlangıç tarihi 15 şubat başlangıç kilosu 82 hedef kilosu 58 tartı farkı 1.4 kilo eklenecek
5. Takım Ortalaması
muska77 (69.0/68,4/0,6/%0,86)
btlbetul (66.2
deryalimm07 (80.0
topraks (77.6
simurg (83.6/82,9/0,7/%0,83)
ada81 (75.3
toplight (70.2
Kaptanım nilsubu yazacaktım nasıl yapacağımı bilemedim..
hiç yoktan iyidir haftaya daha iyi olacakofff moralim çok bozuk ....
geçmiş olsun tatlım allah esirgemişTatlım bugün misafir gelecek dun aksam çamaşır suyu yüzünden hastanedeydim.. Zehirledi beni artik ne kadar kyllandiysam .. Serum verdiler çok istifra ettim çünkü her tarafım şuan şiş ve dünkü kilomdan 600 gram fazlayim 86 kiloyum şuan gecen haftaya gore -100...
Gecmis olsun canım, dikkat et kendineTatlım bugün misafir gelecek dun aksam çamaşır suyu yüzünden hastanedeydim.. Zehirledi beni artik ne kadar kyllandiysam .. Serum verdiler çok istifra ettim çünkü her tarafım şuan şiş ve dünkü kilomdan 600 gram fazlayim 86 kiloyum şuan gecen haftaya gore -100...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?