- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.401
Tatlim belki bisey soylemwk bana dusmez ama arkadasimsin uyarmak istedim sendiyetten baya bi sıkıldin galiba boyle kacamaklara meyillisin bence silkilen kendine gel bi zayifmi daha mutlu olursun bu halinlemi yok ben iyiyim boyle dersen ki yasin cok genc hatta bebegin kucuk daha bbi cocugun olabilir ama bu kiloyka olmaz bence kendin icin kafani bi topla kacamak yapacagin zaman aklina istediklerin gelsin hepimizin cocugu var bizim bebeklerimiz hatta ayni yastalar bende ona neler yapiyorum yemezse dokunmam bile iradrne sahip olman lazim cunku senin kilon az buz bi kilo d3gil tatlim en azindan 70 80 olsan laf etmm ama kendine bi iyilik yap kendinle konus dertles ve kafanda bitir artik bazi seyleri hayatina yansir emin ol Allah korusun 100 kilonun ustundekiler kilo veremiyo ve zamanla ameliyat oluyorlar kimisne iyi geliyo kimisine gelmiyo senin kotu olmani istemem hersey suan senin elindeyken degerlendir sana sunu yapma bunu yap falan diyemm sende biliyosun cunku neyin ne oldugunu hadi tatlim bi donum noktasi yap kendine kendin icin bebegin icin...
Sağol fıstığım yok daha iyiyim bugün..
Dün gece eşim tatlı getirmişti o kafayla yemedim yarın tartı var dedim.
Hee kaptanın @toplight kızar dimi diye güldü bana..
Hayır dedim takıma karşı sorumluyum kaptanım kızmaz ama ben mahcup olurum....
Yani yemedim aferim bana
Daha iyimisin canimGünaydıııın, tartı günü !!!
Konuş be rakibem kim tutar seni?
İncir kaçamak değil bi kere..
Tahin pekmez 1 çay kaşığı yutarken harcadığın enerji onun kalorisini geçmiştir.
3 puan
Bak o makarna öğlen olsaydı gıkım çıkmazdı..
Ama üzgünüm 2 puan..
Eh iç güveyinden halliceyim..Daha iyimisin canim
Gireceksin ben eminimO LİSTEYE GİRİLECEK
BAŞKA YOLU YOK...
He ya ne is bitiyo ne yemwk fasli ogkum yemwk yemex arkasinda kirk takla atarime gunduz mecbur is evimde buyuk biraz zor oluyo yatana kadar is bitmiyosuda şişirir ayy yaaa ev de olunca işmi bitiyor haklısın
Tarti kendine getiriyo valla insani:) iyi olmana sevindim canimsabah biraz kırık gibiydim tartılınca canlandım
hayatım hepimizin sorunları var olmaz mı? evliysen bide çocukların varsa sorun mu biter ben hayatım boyunca hiç kilolu olmamıştım doğumlardan sonra aldım veremedim sonra diyetisyene gittim yine başarılı olamadım 80 kg aşağı inemiyordum ama ama bak inilebiliyormuş dün 79.6 olan kilom bu sbah 79.3 dü ne kadar sevindim bende acıkıyorum geceleri bazen ama yemiyorum hemen su içiyorum yada ılık su yapma kendine yapıyosun kızımın makarnasını yedim diyosun bende öyle yapardım annem kızardı onu yiyeceğime dökerim derdi çok doğru diyomuş bu arada annem 55 ile 58 arasında hiç kilo almaz derki her istediğimi yesem 200 kilo olurum çok iradelidir ondan bile utanmaya başlamıştım kendin için önce benim kızım çok aşırı kilolu birini görünce ay anne ne kadar buyuk diyor üzülüyorum benidemi öyle görüyo diye yarın birgün senin kızında diyicek hepimize zor diyet ama mecbur yapmaya çalışıyoruz düşün bide ben kızlar kadar sporda yapamıyorum belim yüzünden ama yinede kilo veriyorum herşey yediklerimizle alakalı hadi bu son olsun başla artık FİGHTİNGGG..........muska77 cım canım bana 1 puan yaz su tamam 3 lt spor yok menü aşağıda işte
arkadaşlar sabah bu rakamı görünce şok oldumdün lavaboya çıkamadım ve biraz kaçamak yaptım kendimi müthiş şiş hissediyorum 3. gün bugün çıkamıyorum çok kötüyüm proteine ağırlık verdim iki gün ondan heralde ama gojiberry si yulaf kepeği hepsini yiyorum da anlamadım
dünkü menüm:
sabah:
kıymalı yumurta + yoğurt + soğuk yeşilçay
öğlen:
8 adet ızgara köfte(içinde ekmek yok safi et+baharat) + 2-3 adet kornişon turşu + ayran
akşam: (işte ip burda inceliyor)
ızgara tavuk + l.yoğurt + dukan krebinin içine yeşillik ve tonbalığı
akşam yemeğinden yaklaşık 1 saat sonra falan 1 kase yoğurtlu makarna(kızıma yapmıştım yemedi ben yedim o sade makarna yedi)
(ve film burda da kopuyor)
gece: 1 büyük kase nesquik kahvaltılık gevrek (çerez gibi hüplettim)
daha gece hatta sabaha karşı: 2 halleyimsi uyduruk market markası bişeyiğrençti de tadı da kötü (uykusuzluk böyle etkilere yok açıyor işte keşke iki yumurta haşlayıp yeseydim ama iş işten geçti )
velhasıl kelam belki de sabah 104 olacaktım
Yara bansi sarmazsam takiliyo canim herseye ya yara bandiyka sıkı sıkı bantliyomda rahat oluyo birazSeval tüm unları bu gece yapaydın ölürmüydün bacım ya...
Olmuşla ölmüşe çare yok...
Bu gece 2 hurmayı çizip bir bardak suya koy sabah hurmaları ye suyu iç 1-2 saate wcdesin..
O eline eldiven giy canım geçesiye ve yara bandı sarma geç iyileşir..
Ohh iyi yapmissin canimSağol fıstığım yok daha iyiyim bugün..
Dün gece eşim tatlı getirmişti o kafayla yemedim yarın tartı var dedim.
Hee kaptanın @toplight kızar dimi diye güldü bana..
Hayır dedim takıma karşı sorumluyum kaptanım kızmaz ama ben mahcup olurum....
Yani yemedim aferim bana
Destek için teşekkürler tatlım..Gireceksin ben eminim
Yılmak yok bu sekilde devam
Bende iyiyim canim cok sukur hava guzel olsa dahada iyi olabilirim:)Eh iç güveyinden halliceyim..
Sen nasılsın?
hep destek tam destekDestek için teşekkürler tatlım..
bugun burası kapalı ve yağmurlu ama bana bugun güneş açtı haftaya cuma 78 olurum inşallahBende iyiyim canim cok sukur hava guzel olsa dahada iyi olabilirim:)
Bende iyiyim canim cok sukur hava guzel olsa dahada iyi olabilirim:)
Sağolun kızlar bu mızmıza katlandığınız içinhep destek tam destek
ay sen mzmız görmemişsin kızzzzzzz ne dicem dün öğleden sonra arkadaşım geldi onlara kahve yaptım ben süt içtim şekersiz neyse zayıfladın mı nilgün sen dedi ben yooo bilmem dedim çok hoşuma gittiSağolun kızlar bu mızmıza katlandığınız için
Muskam ne mızmızı yaa her insanın olur öyle estirikli günleri :) Birbirimize destek icin burdayız, iyi günde deee kötü günde deSağolun kızlar bu mızmıza katlandığınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?