- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.521
Hııı olsun yine verirsin senÇiğnenmeden yutulurum. Eh işte!
700 gr kaldı.
Yok 700 gr.
Afiyet olsun kuzum sen çoktan hakettinnYidim bilee
seninle rakip olaydık seni 100 gr geçtiydim kızzz havan kime rakiplerini iyi ezdin
Bende severim ama hiç yapmadım.Anneciğim olsada yapsane pirinç mi bulgur mu ben sebzeli bulguru çok severim :)
Yaptım..muska77 tatlım listede sevalin kilo farkı yanlıs yazılmıs, yuzdesi dogrumu bilmiyorum, bi ona bakıp duzeltebilir misin, ben telden giriyorum, az sonra bildirim yapıcam
Ayy hadi insallahgene birincilik geliyo mu ne hiç eksi yok gibi gibi..... kaptan hariç :)) kaptancım ayıp oluyo bak
Sıkılaşmış ammaao zaman 60 cm idi 59 cm yani yok denecek kadar az... anama çekmişim :) kalın bacaklıydı o da....
Evet ya heycanlandımm.Ayy hadi insallah
Eksiler az biraz zor sanki.gene birincilik geliyo mu ne hiç eksi yok gibi gibi..... kaptan hariç :)) kaptancım ayıp oluyo bak
fark olmaz olur mu tatlım göbeğin nasıl küçülmüş maşallah.kızlar foto ççekindim ama iki fotoyu yanyan getirince hiç fark göremedim :)))
Eki Görüntüle 1788296 Eki Görüntüle 1788297
Evet ya heycanlandımm.
Daha hicbir takım da paylasım yapmamıs, diger gruplarda durum ne acaba? Onların forumlarını mı izlesem gizlice?Eksiler az biraz zor sanki.
Kollontai nasıl gelecek bakalım.
Kaptan liste dışı kız!
cok sagol canım :)Yaptım..
valla sen 1 ayı tamamaladın mı betüşüm popo acaip farketmiş göbekte bende başladım bakalım bugün 110 squat yaptımyalnız sağ üst köşedeki squat poposuna dikkat edelim :)))
canım menülerimi gördünüz yaa bende sinir oldum gecen pazar 69,4 dü nasıl böyle oldu anlamadım deli oldum yahuuugene birincilik geliyo mu ne hiç eksi yok gibi gibi..... kaptan hariç :)) kaptancım ayıp oluyo bak
Ne demek aşkım...cok sagol canım :)
Bacaklarda bariz incelmiş kız. İyi gidiyor.btlbetul durustce fotona yorum yapıyorum, gobek gitmis baya farkediliyo popoda hafif kas yapmıs o da farkediliyo ama daha cok yolun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?