- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.481
canım 2 kiloSenin ne kadar kaldı listeye rakibem?
Tüh ya 200 gramla mı kaçırdın sen?***5. Takım 455. Etap***
kollontai (58.7
ebrusonmez (60.1/60/0,1/%0,16)
ycfa (60.5/60.2/0.300/% 0.49)
morordek (61.7/60.7/1/%1,62)
d_mndc (86.1
candy_candy (106.5/105,8/0,8/%0,75)
YitikMavi (85.8///) 7. takımdan transfer olan üye
nilsub (79.0///) yeni üye başlangıç tarihi 15 şubat başlangıç kilosu 82 hedef kilosu 58 tartı farkı 1.4 kilo eklenecek
5. Takım Ortalaması
muska77 (69.0/68,4/0,6/%0,86)
btlbetul (66.2
deryalimm07 (80.0
topraks (77.6
simurg (83.6
ada81 (75.3
toplight (70.2
Kaptanım nilsubu yazacaktım nasıl yapacağımı bilemedim..
yapiim yaaa :))))
Bir musluğun başına git kimse yokken AC suyu bir besmele cek suya anlat.Anlatmiyim muskam ama haberci bi rüyaydı sanırımçok korkuyorum birilerini kaybetmekten ya da belki de ben bilmiyorum çok korkuyorum
denicem muskam aklımda
Evet ben de şaşırdım rakama demek ki 104 falan çıkacaktım ben.. gerçekten cumartesiden beri çok dikkat ediyorum. 108,1 le başladım 1 ay yarışmamıza.. sonuç beni tatmin ediyo çünkü 105 i görmek istedim bu cuma için sadece ama dün olanlar yüzünden sevinemiyorum bile.. makine gibi yedim sanki zorundaymışım gibi.. tat bile almadım ama yedim ben de anlamadım
bu taşlar bana heraldekayalar hatta
ikinizde çok haklısınız kızlar.. perşembe gecesi olmuş olması ekstra bi felaketen önemlisi kafada bitirmek ve bahsettiğiniz şeyler de benim en büyük korkularımdan
bayıldım bayıldımbenim de o dobişkoyla arada böyle konuşmam gerek
kaç çıktın kaptanımbence liste dışı listeye girmelisin böyle senin de bizim de seni takip etmemiz zor
bence çok iyi bi sonuç.. tebrik ederim
:))) yap vallaayy sormaaaaaa kızzzzz bana kilolu diyenleri listeledim her hafta üstlerine bir çizik atıcam (türk filmine bağladım hemen)
Canım harika günü mahvetmişsin yaamuska77 cım canım bana 1 puan yaz su tamam 3 lt spor yok menü aşağıda işte
arkadaşlar sabah bu rakamı görünce şok oldumdün lavaboya çıkamadım ve biraz kaçamak yaptım kendimi müthiş şiş hissediyorum 3. gün bugün çıkamıyorum çok kötüyüm proteine ağırlık verdim iki gün ondan heralde ama gojiberry si yulaf kepeği hepsini yiyorum da anlamadım
dünkü menüm:
sabah:
kıymalı yumurta + yoğurt + soğuk yeşilçay
öğlen:
8 adet ızgara köfte(içinde ekmek yok safi et+baharat) + 2-3 adet kornişon turşu + ayran
akşam: (işte ip burda inceliyor)
ızgara tavuk + l.yoğurt + dukan krebinin içine yeşillik ve tonbalığı
akşam yemeğinden yaklaşık 1 saat sonra falan 1 kase yoğurtlu makarna(kızıma yapmıştım yemedi ben yedim o sade makarna yedi)
(ve film burda da kopuyor)
gece: 1 büyük kase nesquik kahvaltılık gevrek (çerez gibi hüplettim)
daha gece hatta sabaha karşı: 2 halleyimsi uyduruk market markası bişeyiğrençti de tadı da kötü (uykusuzluk böyle etkilere yok açıyor işte keşke iki yumurta haşlayıp yeseydim ama iş işten geçti )
velhasıl kelam belki de sabah 104 olacaktım
Çiğnenmeden yutulurum. Eh işte!Bugun nasılsın Defne abla :))
700 gr kaldı.canım 2 kilobu hafta bu kadar uğraşmaya 1 kilo verdim bir haftada nasıl 2 kilo vercem ben yaaa ((
sen de giremedin mi? ne kadar kaldı senin?
Yok 700 gr.Tüh ya 200 gramla mı kaçırdın sen?
NEyse haftaya ksin heralde
ya rüyaları pek takmamak lazım hayatım hayıra yor peygamber efendimiz bile demiş hayır sandığınız rüyalar şer , şer sandığınız rüyalar hayır olabilir diye hayıra yor sen muskanın dediği gibi suya anlat akıp gitsin :)Bir musluğun başına git kimse yokken AC suyu bir besmele cek suya anlat.
O taş sana değildi İnankı ama tam isabet olmuş.
sen kesin girersin haftaya da ben korktum şimdi 2 kilo çok zorÇiğnenmeden yutulurum. Eh işte!
700 gr kaldı.
Yok 700 gr.
Ooo ne güzeel bi iradeSağol fıstığım yok daha iyiyim bugün..
Dün gece eşim tatlı getirmişti o kafayla yemedim yarın tartı var dedim.
Hee kaptanın @toplight kızar dimi diye güldü bana..
Hayır dedim takıma karşı sorumluyum kaptanım kızmaz ama ben mahcup olurum....
Yani yemedim aferim bana
Bu hafta protein takılsan?sen kesin girersin haftaya da ben korktum şimdi 2 kilo çok zor
Bikac gun corba gunu yao canim sadece corba ic sporuda agir yapma ozaman gider inssen kesin girersin haftaya da ben korktum şimdi 2 kilo çok zor
Yidim bileeOoo ne güzeel bi irade
Bugun yersin artık..
niye fark yok toplamışsın canım gayet bellikızlar foto ççekindim ama iki fotoyu yanyan getirince hiç fark göremedim :)))
Eki Görüntüle 1788296 Eki Görüntüle 1788297
kızlar foto ççekindim ama iki fotoyu yanyan getirince hiç fark göremedim :)))
Eki Görüntüle 1788296 Eki Görüntüle 1788297
Bir musluğun başına git kimse yokken AC suyu bir besmele cek suya anlat.
O taş sana değildi İnankı ama tam isabet olmuş.
evet olabilir son 2 gün şöyle şok diyet falan yapsam ama onları da bırakınca hemen geri alıyo insan bilemiyorum ki, neyse bu hafta her gün tartılıyım bakıcam bişeyler :)Bikac gun corba gunu yao canim sadece corba ic sporuda agir yapma ozaman gider ins
seninle rakip olaydık seni 100 gr geçtiydim kızzz havan kime rakiplerini iyi ezdinCidden nerde senin rakiben ya?
Bende öğlen pilav yicemkızlar benim kaçamaktan ödüm kopuyor valla zar zor verdiğim gr ları geri almak istemiyorum benim ödülüm verdiğim kilolar olucak inşallah
ne pirinç mi bulgur mu ben sebzeli bulguru çok severim :)Bende öğlen pilav yicem
Pişirdim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?