Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bu arada masamın üzerinde 4 gündür bekleyen bir çikolata var bugün eksi geleydim yiyecektim ama bunu haketmediğim için yemeyeceğim ya birine vereceğim ya çöpe
Kaptanım sıkma canını ya, bizim bu vucutların hali belli mi oluyor, ödem olmustur, hormonlar zıplamıstır falan. Benim de hafta ici daha eksi görüp cumaları daha fazla cıktıgım oluyor. Genel duruma bakmak lazım bence, 2-3 günlük oynamalar cok onemli degil

Bacaklarda bariz incelmiş kız. İyi gidiyor.
yok bacakları cok farketmedim ben, zaten kendi de demis 1 cm diye, incelme degil de sıkılasma var ama dedigin gibi iyi gidiyor, hele gobek nasıl gitmis

bu arada masamın üzerinde 4 gündür bekleyen bir çikolata var bugün eksi geleydim yiyecektim ama bunu haketmediğim için yemeyeceğim ya birine vereceğim ya çöpe
bence ye kaptanım yoksa haftaya kadar yiyemezsin

Ayy birine verin ya ne çöpü.
Çikolatanın tadını bilmeyen çocuklar var.
Öğlen yuruyuse çıkarken yanınıza alın.
Bir çocuğu sevindirin.

muska77 tatlım listede sevalin kilo farkı yanlıs yazılmıs, yuzdesi dogrumu bilmiyorum, bi ona bakıp duzeltebilir misin, ben telden giriyorum, az sonra bildirim yapıcam

kendime 100 gr. cık torpil geçmişim

kaptanım kaç çıktın bugün?

btlbetul durustce fotona yorum yapıyorum, gobek gitmis baya farkediliyo popoda hafif kas yapmıs o da farkediliyo ama daha cok yolun var

evet var o yüzden devam inşallah.... ahh 77-78 kenki fotolarımı bulayımda 3 ünün yan yana koyayım fark o zaman görülür bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…