- 15 Ocak 2012
- 5.599
- 2.557
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.501
nasıl? ya ben çok aç kalınca çok mutsuz oluyorum acı çekiyorum :) senin yaptığın yumurtalı bişey vardı onu mu diyosun?Bu hafta protein takılsan?
Hiç bisey olmaz. Sen yap dedigimi sonrasinda kimseye anlatma.
Bende öğlen pilav yicem
Pişirdim bile
Vayy daha şimdiden belli oluyorsa 10 kilo sonrayı düşünemiyorumm.ay sen mzmız görmemişsin kızzzzzzz ne dicem dün öğleden sonra arkadaşım geldi onlara kahve yaptım ben süt içtim şekersiz neyse zayıfladın mı nilgün sen dedi ben yooo bilmem dedim çok hoşuma gitti
Çok ttatlı bencebu arada yeni avatarım nasıl kızlar tam beni anlatıyor:)
evet olabilir son 2 gün şöyle şok diyet falan yapsam ama onları da bırakınca hemen geri alıyo insan bilemiyorum ki, neyse bu hafta her gün tartılıyım bakıcam bişeyler :)
Pirinç valla.ne pirinç mi bulgur mu ben sebzeli bulguru çok severim :)
Sabah 1-2 dL ekmek yumurta peynirnasıl? ya ben çok aç kalınca çok mutsuz oluyorum acı çekiyorum :) senin yaptığın yumurtalı bişey vardı onu mu diyosun?
Bence üzülGünaydın. Sabitim sevinsem mi oynasam mı82,9
Nasıl fark yok ya? Baya göbek gitmis, bravo vallahikızlar foto ççekindim ama iki fotoyu yanyan getirince hiç fark göremedim :)))
Eki Görüntüle 1788296 Eki Görüntüle 1788297
Onların yarısı regl şişliği ama, haftaya böyle olmaz gercekci olalım :)Voooooaaaaavvvvv
Bu ne kız ezdin bizi :))
Nefes alamıyorummm..
Tabriikk ederimm muhteşemsinnn
Canım bir haftada 2 kg vermek cok fazla, bence makul ve kücük adımlarla devam etcanım 2 kilobu hafta bu kadar uğraşmaya 1 kilo verdim bir haftada nasıl 2 kilo vercem ben yaaa ((
sen de giremedin mi? ne kadar kaldı senin?
Ayy geçmiş olsun hayatım.Şimdi nasılsın?Tatlım bugün misafir gelecek dun aksam çamaşır suyu yüzünden hastanedeydim.. Zehirledi beni artik ne kadar kyllandiysam .. Serum verdiler çok istifra ettim çünkü her tarafım şuan şiş ve dünkü kilomdan 600 gram fazlayim 86 kiloyum şuan gecen haftaya gore -100...
aslında -1200 civarında olacaktı.. Ama haftaya güzel bir kilo kaybın olucak inşallah dünkü menumude yazmadım misafirlerin gitsin ikisininde bugün yapicammuska77 ama puanların tam tatlım
Nasıl fark yok ya? Baya göbek gitmis, bravo vallahi
Onların yarısı regl şişliği ama, haftaya böyle olmaz gercekci olalım :)
Canım bir haftada 2 kg vermek cok fazla, bence makul ve kücük adımlarla devam et
Bu hafta çok iyisin betüşüm.***5. Takım 455. Etap***
kollontai (58.7
ebrusonmez (60.1/60/0,1/%0,16)
ycfa (60.5/60.2/0.3/% 0.49)
morordek (61.7/60.7/1/%1,62)
d_mndc (86.1
candy_candy (106.5/105,8/0,8/%0,75)
YitikMavi (85.8/85,7/0,1/%0,11) 7. takımdan transfer olan üye
nilsub (79.0///) yeni üye başlangıç tarihi 15 şubat başlangıç kilosu 82 hedef kilosu 58 tartı farkı 1.4 kilo eklenecek
5. Takım Ortalaması
muska77 (69.0/68,4/0,6/%0,86)
btlbetul (66.2/65,5/0,7)
deryalimm07 (80.0
topraks (77.6
simurg (83.6/82,9/0,7/%0,83)
ada81 (75.3
toplight (70.2
İvet sen hakkını yidin..Ben dün yapacağımı yaptımbugün haşlanmış karnabahara talim
Amiiin.aslında gerçekte pantalonda falan kıyafetlerde çok belli oluyo o farkta foto biraz belli etmedi gibi geldiydi... sağolasın
inşallah 60 ve 55 i de fotolayıp koymak hepiçiğimize nasip olsun inşallah.....
Tebrik ederim canım..bir hafta anam ağladı giden 1 kilo, neyse buna da şükür :)
Bacaklarda çok bi değişim yok ama göbek ve bel yanlarında fark ediyorr.kızlar foto ççekindim ama iki fotoyu yanyan getirince hiç fark göremedim :)))
Eki Görüntüle 1788296 Eki Görüntüle 1788297
Evet hayatımAksam patates haslamasi yemistim tuzda attim belki ondan 5 bucuk gibi gedim mecburen ondanda olabikir cay falan icmemistim yesilcay bitki cayi wc sorunumda var belkide ondan bilemedim rakibem yaa amaaaan nasilsa gitcek tek derdim bu olsun
Bacaklarda çok bi değişim yok ama göbek ve bel yanlarında fark ediyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?