- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.581
Senin tek kilo alma sebebim bitter ve kola heralde :))
3. takıma sızdım gizlice, onlar da cok iyi görünüyor
ben varımneyse ben kaçtım akşama görüşürüz.... haftaya pazartesiye çorba günü yapalım mı 2 gün üst üs te kimler katılır?
Kız listenin altında yazıyo ya!
evet yemekle hiç aram yok, fast food sevmem - kumpir hariç - hamur işi de sevmem.... ama malesef pasta jelibon kola şeker jelibon jelibon jelibon.... jelibonu demiş miydim :))) bitter rejim dolayısıyla bitter... yoksa bitter de sevmem... nestlenin sütlüsünün tadı hiç bir çaklıtta yok bir de nestle damağın tadı... ama o kadar çok yemem onları en çok jelibon yedim ben pasta yedim kola içtim bir de hiç hareket etmedim hiiiç :)
Ben herşeye varım. Yeterki gitsin kilolarneyse ben kaçtım akşama görüşürüz.... haftaya pazartesiye çorba günü yapalım mı 2 gün üst üs te kimler katılır?
Ham madden jelibon anladıkkkevet yemekle hiç aram yok, fast food sevmem - kumpir hariç - hamur işi de sevmem.... ama malesef pasta jelibon kola şeker jelibon jelibon jelibon.... jelibonu demiş miydim :))) bitter rejim dolayısıyla bitter... yoksa bitter de sevmem... nestlenin sütlüsünün tadı hiç bir çaklıtta yok bir de nestle damağın tadı... ama o kadar çok yemem onları en çok jelibon yedim ben pasta yedim kola içtim bir de hiç hareket etmedim hiiiç :)
ayh görmedim
jelibonu unutmuşsun betüşcüm
Ham madden jelibon anladıkkk
Bu konuyu hemen kapatmalıyız. Yoksa jelibon yasak diye gerçek solucanı dişine takacandiş olan var solucan var solucanları ağzımdan sarkıtırdım dişleri takıp ayna karşısında gülme krizine girerdim :)) ey gidi günler....
Bende varımneyse ben kaçtım akşama görüşürüz.... haftaya pazartesiye çorba günü yapalım mı 2 gün üst üs te kimler katılır?
Öyle oldu hahaa tartılar bile duramadı irademin karşısında vazgeçtiler:)80 i iki kere geçtin yani.
İki tartıdada sana karşı duramadı
Bu konuyu hemen kapatmalıyız. Yoksa jelibon yasak diye gerçek solucanı dişine takacan
Heee bende dışı şekerli olanları severdim.
Ben bayılırımmmm.ben pilav sevmiyom anca üzerine yoğurt koyup lapa yapıp öyle yiyebiliyorum :))
Bende varımneyse ben kaçtım akşama görüşürüz.... haftaya pazartesiye çorba günü yapalım mı 2 gün üst üs te kimler katılır?
unutmadım kalbimizde yaşıyor... jelibon ölümsüzdür.......
diş olan var solucan var solucanları ağzımdan sarkıtırdım dişleri takıp ayna karşısında gülme krizine girerdim :)) ey gidi günler....
Kızlar farkındamısınız bizim takım deli mıknatısı gibi yaasolucan doğal protein ....
Evet ya herkes ayrı bi alemKızlar farkındamısınız bizim takım deli mıknatısı gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?