- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.621
aaa bende sabah kahvaltı yaparım öğle akşam çorba içerim sabah içemem olmammıı...
aaaaa sen bilmiyon mu zaten kızz bizde derler uzun tavuk kart bodur tavuk piliç görünürmorordek al mesajı alll all :))
ben zaten abur cubur yemiyorum sabah 1 dilim tbe o kadaroluuur oluur ama ekmeğini 1 dilim yapçan...... aburcubur yok....
ara öğündemi yok?oluuur oluur ama ekmeğini 1 dilim yapçan...... aburcubur yok....
aaaaa sen bilmiyon mu zaten kızz bizde derler uzun tavuk kart bodur tavuk piliç görünür
ben zaten abur cubur yemiyorum sabah 1 dilim tbe o kadar
ara öğündemi yok?
Aman yapma sen zaten
Zayıf nolacak
hem zayıf hem uzun hem gıcık :))
Dimi?
Bide 1 kilo vermiş ekstra zayıf hıh!
Anaaa boş bırakmaya gelmiyo sizi de hemen üstüme gelmişsiniz gene!!!wuuuuu takımın geri kalanı olarak hepimizi ezmiş geçmiş.... maşallah diyelimde bizdne bilmesin kız :)))
Evet lütfen biraz da senin üstüne gelebilirler mi?aaaaa beni unuttun ben 1,100 verdim şekerim
Valla öyle şimdi, dogru söze ne denir
Aldım ben mesajı aldım merak etme senmorordek al mesajı alll all :))
o boyla uzun bi çukur açmak lazım normal bi yere gömülmezde oooookızcağızı yeterince gömdüğümüze gööree dağılabiliriz :)))
ehhh bir manimiz yok o zaman
Tamam rahatladıysanız sorun yok, kendimi size feda ede ede bi kaldım!kızcağızı yeterince gömdüğümüze gööree dağılabiliriz :)))
Anaaa boş bırakmaya gelmiyo sizi de hemen üstüme gelmişsiniz gene!!!
Evet lütfen biraz da senin üstüne gelebilirler mi?
Ben topuklu giyemiyorum mesela, giyince benim adamı geciyorum
Aldım ben mesajı aldım merak etme sen
Aşkolsun o Rusları Ukraynalıları gömüyolar da beni mi gömemeyeceklero boyla uzun bi çukur açmak lazım normal bi yere gömülmezde ooooo
eee insan sevdiğine sitem edermişbunlar hep sevgiden :)))
Sizin sevginizi gösterme biciminiz de bu anacım napalım :))bunlar hep sevgiden :)))
aa o zaman beni sayma ara öğünsüz duramam ben o zaman ana öğünlerde eşlik ederim sizeyok meyve de yok.... detoks anacım yerli malı haftası değil :))
Hee tamam o zaman..o zaman yarına başlıyoruz kahvaltı hiç önemli değil, o gidiyo zaten cozutmadıktan sonra.... bende zaten yumurta yerim dicektim :))
Olaar..aaa bende sabah kahvaltı yaparım öğle akşam çorba içerim sabah içemem olmammıı...
Anaaam kızlar yakalandık vak vakaAnaaa boş bırakmaya gelmiyo sizi de hemen üstüme gelmişsiniz gene!!!
Evet lütfen biraz da senin üstüne gelebilirler mi?
Ben topuklu giyemiyorum mesela, giyince benim adamı geciyorum
Aldım ben mesajı aldım merak etme sen
eeeee ayı yavrusunu severken öldürürmüşSizin sevginizi gösterme biciminiz de bu anacım napalım :))
Şekerim benden kacacagınızı mı sandınız, 500 kusur mesaj varken bile yakalamıs insanım, bunları mı göremicemAnaaam kızlar yakalandık vak vaka
Beni anam da öyle seviyor, alısıgım ben bunaeeeee ayı yavrusunu severken öldürürmüş
helal vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?