- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #172.601
Ben bayılırımmmm.
Vee yedim bile çok mutluyum oh be doydum..
Bende varım
Kızlar farkındamısınız bizim takım deli mıknatısı gibi yaa
Sende iki çeşit çorba yap bi gün birini bi gün birini ye..Evet ya herkes ayrı bi alem
btlbetul ben corba olayına katılamam sanırım, 2 gün aynı seyi yemek hic bana göre degil
Sende iki çeşit çorba yap bi gün birini bi gün birini ye..
Yok canım ya corba corba corba.... Yapamam ben sanırsam...Sende iki çeşit çorba yap bi gün birini bi gün birini ye..
Ben zaten çok severim delileri 2-3 okudum mesajını aha buda benden dedim veee yapıştım yakanadeli deliyi dakka da bulurmuş beni sen buldun :))
Dimi benden beklenmezçok mantıklı.....
Aman yapma sen zatenYok canım ya corba corba corba.... Yapamam ben sanırsam...
Kendimce takılmaya devam edeyim, size başarılar
Dimi benden beklenmez
Aman yapma sen zaten
Zayıf nolacak
Dimi?hem zayıf hem uzun hem gıcık :))
Dimi?
Bide 1 kilo vermiş ekstra zayıf hıh!
aaaaa beni unuttun ben 1,100 verdim şekerimwuuuuu takımın geri kalanı olarak hepimizi ezmiş geçmiş.... maşallah diyelimde bizdne bilmesin kız :)))
aaaaa beni unuttun ben 1,100 verdim şekerim
Aman aman maşallah..wuuuuu takımın geri kalanı olarak hepimizi ezmiş geçmiş.... maşallah diyelimde bizdne bilmesin kız :)))
Varım kız ama sabah kahvaltımı yaparım hafta sonu..vak vak 1 kg verdiyse bende yarından başlarım çorba detoksuna....2 gün mercimek çorbası yaparım pazartesi salı da lahana.....muska77 var mısın ?
Vak vak yüzdesiyle ezdi gülm..aaaaa beni unuttun ben 1,100 verdim şekerim
Pişman olma geçti gitti..bu gün de bitter yedim çok pişmanım yeaaa
çok şükür bende beni nimetten saymadın sandıydımlisteye bakmadığım belli oldu :))) sorryyy :) neyseki vakvağı geçen sevigli üyelermiz de var çok şükür :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?