Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijo, yok canim kizmadim .. aslinda sökücek olmak emeklerimin gitmesi fln onlara degil .. giymeyi cok istemistim giyemedim ona üzüldüm simdi kurumu sökücem hepsini

yeniden basliycam

ama varyaa eglenin biraz diye buraya ekliyim mi kaydirigubbakcemile3 valla krizlere girersiniz
devasa birsey örmüsüm ben yaa nasil fark etmedim okadar buyuk oldugunu bitirene kadar ben yaaa
ay sasilicak bisey
ne bilim kemer takicaktim beline böyle büzüsücek fln diye

o anlar dogruyu düsünmek cok zor..neyse ki sen basarmissin..okurken bende üzüldüm.. aslinda üzülücek birsey yok.. zaten zamani vardi diymi? susuyim ben

yok pia canım ıstedıgını soyle ben psıkologla bırlıkte nefes egzersızlerı meditasyon da ogrenıyorum.ve artık daha kontrollu oldugumu farkedıyorum uzuldum gecdı ve gıttı napalım

kallıstem cın lahanası dıyolar ya ıst da antalyada onlardan her yerde satılır mınıcık ve cıtır cıtır annnemde her salataya ıncecık kıyar.ben coleslow cok severım sen yeme ama cocuklara yapabilirsin lahana ve havuc kısmına mayonez ve pudra sekerı katıp hızlı servıs yaparsan hımmm

serv]
:roflol: :roflol: son günlerdeki durumumuza bakaraktan 1 gün anca dayanırız dedim yazdım hahaha

pia cım ben olsam ne üzülürdüm ha emek ver ör ör eşin dalga geçsin kötükedihüso iyi kızmamışsın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla geçen gün fotosunu eklediğim atkıyı takmadı hiç eşim ben de kardeşime yollicam onu bir daha da sana hiç bişe örmicem dedim şimdi elimdeki kendime yaptığım sadece sık iğneden oluşan atkının peşine ama zor veririm biraz :umursamaz:

cedric canım arkadaşlarımdan biliyorum ben hamilelik testi sürecini insan 5 dk da bile neler düşünüyor ki kan testi daha ciddi gibi geliyor insana sanki kan testi daha ileri safha pozitif çıkıcakmış gibi ama hep derim orda bi yerdeler ve sıralarını bekliyolar opuyorumnanaktan annelerinin en uygun zamanında gelicekler inanıyorum canım

kallis benim totom küçük ama ben yine de uzun seviyorum ve dolabımda 1 tane yok şimdi farkettim kaydirigubbakcemile3 alayım bari ben de uzun bi kazan hırka vs..örmeyi bilsem örücem ama atkı bere takılıyorum her zamanki gibi :roflol:

ben de yazim yediklerimi:
dün
sabah: 1 paket sunta, 1 kase yogurt
ara: 2 mandalina
öğlen: 1 biber dolması, 5 yaprak sarması, 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: 5-6 fındık
akşam:yok (mustang nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa)
1 litre su, sabah elma sirkesi bal

bugün:
sabah: 2 dilim kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, zeytin
ara: 2 mandalina
öğlen: 1 tabak ıspanak, 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: (5-6 fındık yerim heralde ya da süt içerim tarçınlı)
akşam: yemicem
daha yarım litre su içitim hiç içmek istemiyorum kahretsin bi de elma sirkeli ballı su)
[/QUOTE]

bijoux um ıyıkı aklıma getırdın bende sunta ve yogurt yıyeyım ramazanda cok sevmısdım anne yogurduyla

ne kadar güzel cedric..elbet üzülücez ama gecicek..bazen basariyorum bazen basaramiyorum bende..yersiz bir gerginlik var bendede bugün az önce cikolata yedim (
yedim iste yedim :))) cikolata yedim (( sahi neden cedric?benzermisin ona :))

örgümü söktüm..üsüyünce sirtima alicak sekilde bir sal yapicam ...ayaklarima örterimm sirtima örterim ah ahhh

ne dersen de, beni üzmez reyhan ablacığım,artık ondan duyduklarımdan sonra sevgim eskisi kadar kuvvetli değil,merak etme. çok teşekkür ederim,güzel dileklerin için...

chokocumm merabaa.. hayirdir canim bi sorun mu var? hersey yolunda gibi?

canım benim,konuma ve resmime yaptığın yorumları gördüm,okudum.teşekkür ederim,şuanda herşey tam olarak yolunda olmasa da girecek inşallah...sağolasın!

kallisim, biliyorum baştan beri ayunı düşünceyi savunuyorsun. ve yine biliyorum ki bu iş hep böyle devam eder,etse bile.söylediğin herşeyin çok farkındayım.zaten dil yarası denilen şey çok ağır,sevgime de herşeye de zararını verdi yeterince. teşekkürler...

chocolate canım ıns mutlu eder bu yenı durumun sonucu senı hakedıyosun cunku herseyın en ıyısını
sağol cedricim, umarım mutlu olurum dediğin gibi...

yanımda olduğunuzu biliyorum canzim,sağolun..ben de senin gibi bir bebeğim olsun isterdim ama artık kimbilir ne zaman...en çok buna üzülüyorum mafoldumben

ben de yediklerimi yazmak istiyorum :

sabah : nesfit ve yarım yağlı süt

geç uyandığm için ara yok

öğle: etli kuru fasulye,1 dilim ekmek, çok az pilav,salata

ara: badem,ceviz,fındık,kuru üzümden oluşan 2 avuç kuruyemiş

akşam : brokoli haşlama ,az zeytinyağı tuz ve limonla,2 dilim kepekli ekmek

gece: 2 meyve

not: akşam ve gece öğününü yemedim henüz,yiyeceğim...
not2: yarım saat yürüdüm bugün...

güzel takımım merhabalar miniğim kendi çok iyi kalbide pıt pıt atıyor allahıma şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin muhteşem bir duygu ama tabi bir riskli gebelik geçirmemden dolayı bunda çok dikkatli olmamı istedi 15 günde bir kontrole çağırdı devamlı dinlenmemi istedi hap verdi rahimi toparlayıcı 7. ayıma kadar onun kullanmamı istedi ama ben inanıyorum allahım bu sefer yüzümü güldürecek ce bebğimi bana bağaşlayacak hepnize çok çok teşekkür ediyorum kilo vermemde beni motive ettiniz kopmamamız için elinizden geleni yaptınız ve azda olsa kilo vermek bana bebeğime kavuşmama sebep oldu hepiniz seviyorumm

günaydınlar.. dışarı çıkıyorum yapılan tahlillerimi alıp fatura vs ödemelerimi halledip döneceğim bir öpücük bırakmadan gitmeyeyim dedim..

harika.. ins cok guzel bir hamilelik gecirirsiniz..saglikli bir sekilde yavrunuzu kucaginiza alirsiniz..
günaydınlar.. dışarı çıkıyorum yapılan tahlillerimi alıp fatura vs ödemelerimi halledip döneceğim bir öpücük bırakmadan gitmeyeyim dedim..

ŞenizŞenizŞeniz

bende kahvaltimi yaptim.. birazdan cikicamda..ince bir dilim kasar ile bir dilim ekmek ve bir finca kahve yani ölcüm yaparsak benim fincanimla 2bucuk3 fincan yapabilir:)) corba kasesi gibikaydirigubbakcemile3 sicak soguk cok seviyorum ben kahveyi

esim dün bisiklet almis gelmis..bu yaz bisikletim calinmisti.. dün sanki cocukmusum gibi asagi bak diyor.. camdan baktim bisikleti koymus bak diyor siritarak
bisiklet sürmeyi cok seviyorum

Ben evime ancak gelebildim ama hala gelen giden olmamış bugün bir piacık uğramış :)) bisikletini güle güle kullan şekerciğim....
nasıl yorgunum nasıl yorgunum anlatamam hemen bakıp çıkıcam sonra uğrarım yemek filan hazırlıyım..

bu saate kadar sen dışarlarda ne ettin bakım :) aman canın saolsun canım bak hareket etmiş oldun kalori harcamış oldun :)

cikolata ıyı geldımı pekı gergınlıgıne pia.cikolata yerine muzda yıyebılırsin ıcındekı yuksek potasyumla bızı rahatlatır ve gevsetır.yok canım cedrıc e benzeme gıbı bir durumum yok.sadece ben hala çizgi film seyreden bir yetişkinim ve en sevdiğim çizgi film karakteri cedric.
ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum .kılo verıp fit oldugumda bır bısıklet edınıcem ve surmeyı ogrenıcem

kallıstem nasıl gecdı tAHLİLLERİN SONUCLARINI ALABILDINMI.BİLGİLENDİR BİZİ LÜTFEn merak ediyorum caps lock acılmıs pardon

dun yedıklerımı yazayım
uyanınca 1 greyfurtun suyu
sabah 1 dl tb ekmek peynır 2 zeytın yesıllık
ara yok
ogle 1 kase mercimek corbası salata
ara 2 mandalına
aksam 8 yemek kasıgı etlı lahana yemegı
ara 1/2 muz 1 mandlına
bugun sabah kahvaltı yok
ogle 3 kofte kadar kıymadan kıymalı yumurta 1 dl tb ekmegı
ara 1 muz
ara 1/2 paket dıyet bıskuvi
aksam 1 ızgara cupra hamsı kocaman bır salata
esım yok bu gece ve kendıme aksam yemegı olarakbalık soyledım gunlerdır canım cekıyordu.yatmadan da kocaman hurmalardan 1 tane ve 2 tanede cevız yerım.sut ıcemıyorum onu cozmem lazım.
bu arada gecen yıl cok yapdıhım bı dıyet tatlı vardı sıfır sekerlı onu yapıcam yarına gıdıp sut alıym.sızede tarıf edeyım.1 bardak lıgh sute 2 kuru ıncır seklınde porsıyonlayıp ıncırlerı sutle ıslatıyosunuz blendırdan gecırıp kuplara alıp buzdolabında bekletıyorsunuz.incirin ıcındekı pektınle sut koyulasıyor kıvam alıyor bıkac ıncırı ezerek guzel bır tatlı oluyor.tabı orjınal tarıfınde sekerde var.ınt den incir uyutması dıye aratırsanız daha net ogrenırsınız.bızım yoresel tatlımızmıs ama ben 1 yıl once ogrendım henuz

gelmedi acikcasi.. ayni durum devam ediyor.. kanttoran kaynaticam birazdan..resmen bugün kalbim pit pit ti hani bi suc islersin aciga cikicak diye kalbin carpar.. inanin öyle yüregim agzimda .. cok gariptiyaaa. bende bu aksam balik yedim .. birazdan da muz yiyim bari cikolata yerine bunu bilmiyordum bak tskleryerimseniben

bisiklet sürmeyi biran evvel ögrenmelisin .. coksey kaciriyosun..cocuklugumdan beri cilginca sürerim... bence hemen alip basliyabilirsin fit olmayi bekleme onunla fit olyerimseniben disarida ama .. dene bak neler hisssediceksin

bu arada menün harika.. bende incirli bir tatli biliyorum.. cok degisik guzel bir tatli bende onu yapip tarflere ekliyim

kalliste sonuclarini yazmadan ucmussun

pia bende destek olarak sarı kantoron hapı alıyorum .cokda ıyı gelıyor.bısıklet konusu muamma.ıkı yaz once denedım kampda ama olmadı ya koca popomla ustune cıkamadım gercı babamın profesyonel bısıkletıydı.ama ogrenmek ıstıyorum.bende bu gun ıstah patlaması yasıyorum ama proteın agırlıklı beslendım yarın tartı gunu malum.yoksa her hucrem karbonhıdrat diye bagırıyor

selam sekerlerime..a.s.
iki gündür geliyorum birsey yazamiyorum. dün 11e kadar bebek bendeydi bugünde 10 dakika sonra bana gelecek 11e kadar..
cok cevap yazamadim kusura bakmayin. ama birsey varki cevapsiz kalmamali kalamazda. (( cedric güzelim benim bende seni cok seviyorum hemde coktanda cok)):1hug:a.s.

kıyamam ablacıgım sana ben canımsın:asigim:a.s.

canlarım selamlar bugün katılamadım hiç ayçanın çizimi vardı gökçeninde diğer pcde ödevi :)) ben kaldım öylece şimdilik 5 dakika ara buldum yazıyorum.. sonuçlarımı sormuşsunuz serbest tiroid hormonlarım yüksek çıktı ama söylemiştim ya haftaya tekrar başka tahlillerim var henüz sonucu doktorla paylaşmadım sadece benim gördüğüm serbest tiroidim yüksek işte ...bakalım artık...

selamlar canlar,
ben bugün hediyemi yolladım, yarın herkes evinde olsun.yarın ulaşırmış,ona göre :)

yine yoğun bir gündü. kıyafet provam vardı,dün gece de geç uyandığım için uyanır uyanmaz bir muz yiyip çıktım evden. 2 saat sonra tavuklu dürüm yedim ama hepsini bitirmedim,yanında da ayran içtim. akşam da çok az bulgur pilavı ve mercimek çorbası, gece de meyve yedim... yürüyüş yapamadım valla...

aman kallisim,dikkat et...sebebi herneyse bu rahatsızlığının,bundan kilo veremiyorsun belli ki..seni seviyoruz,sağlıklı olmalısın!

tabiki giricek..sesindeki bugudan bile belli hassasiyetin , hayata özenin
sebo ne der "bu ask fazla sana" sen ona fazlasin

pia cığım biliyor musun ben de hiç bisiklet süremedim. küçükken babam çok heves edip almıştı bana(babası ona alamamış diye,o hemen almıştı bana) ama ben bir kere düştüm birdaha da binmedim.muhtemelen harika birşeydir...
evet bu aşk fazla ona, burası kesin!

bu saate kadar sen dışarlarda ne ettin bakım :) aman canın saolsun canım bak hareket etmiş oldun kalori harcamış oldun :)
hayatım sabah 9 da bir çıktım dün akşam 4 te ancak evdeydim deli gibi bir koşturma sürdü... alişin durumunu anlatmıştım daha önce sana arkadaşlarada yazayım şimdide onlarda bilsinler işte dün onu doktora kontrole götürdüm yine hormonlarına bakılması rutin tahlillerin yapılması için aynen bendede olduğu gibi onunda serbest tiroidi normalin 1 rakam üzerinde çıktı onuda henüz doktoruna göstermedim ama durumunun gayet normal olduğunu söylediler dün yine biraz daha içim rahat artık, kemik boyunun ve vücut ağırlığının 13 yaşındaki bir çocuğa denk geldiğini söylediler..

sizede anlatıyım hemen.. benim minik 10 yaşında olan kızım 2 ay önce regl dönemine girdi benimde eteklerim tutuştu tabiki hormanal bozukluğu var dedim horonlu gıdalar tüketildiği için dedim çok alevlendim bir ara çok korktum dediğimdede haklıyım yediklerimizin yaşamımızın çok etkisi var tabiki.. hemen doktor tahliller filan şimdide rutin kontrole gidiyoruz.... bir kaç zaman erteleyebiliyorlarmış ama şampuanı dahil herşey organik tüketilecekmiş ama bizim doktorlarımız bu dönemi ilaçla durdurmak istemediler kemik yaşı büyük olduğu için hormon ilaçlarından kullanacağımıza bu döneme girmesi daha iyi dediler... sizde bebek sahibi olacaksınız arkadaşlar aman dikkat edin regl dönemi yaşı 8 yaşa inmiş artık boy uzaması duruyor biliyorsunuz neyse ki benim ufaklık şu an ablalarıyla aynı boyda... işte durum budur...

çikolatım demek yolladın hediyeni haydi hayırkı olsunalkisalkisalkis ben forum genelindede olan hediyeleşme işine girdim ordada bir heyecan 80 kişiyizdelikafadulden
ben ancak karar verdim henüz almadım hafta sonu halledeceğim kısmetse...alkisalkisalkis

cedricim incir tatlısı hoş geldi okuyunca denemem lazım :tomato: söylediğin şekerli salatayıda KFC de çok yiyor bizimkiler çok ta severler ama evde yapmadım..

Piacım senin bisiklet hediyeni tekrardan okuyunca eşine güldüm aklıma benimde yaşadığım bir şey geldi bende eşimden bir hediye bekliyordum yıllar önce ve eve geldiğinde heyecanla beni çağırdı gel bak diye sonra ufaklığı yolladı ben evden dışarı çıkana dek anne babam bişey aldı çabuk gel diye bende hediyem geldi sandım ama benim ufaklığa alınan bisikleti görünce hüsrana uğradım:roflol: şimdi komik geliyor benim odun kocamın yaptıkları:roflol:

reyhan ablam sana yılbaşına dek izin gözüküyor galiba sengözlerimebaksanab aşırı yoğunsun allah kolaylık versin...opuyorumnanaktan

bende kaç gündür hastahane tahlil koşturuyorum ya hasta moduna girdim valla heryanım ağrıyor, ayaklarımın üzerine zor basıyorum nasıl bir ağrı sonra boynum sırtım derken hiç ağımayan yerlerimde bile ağrılar olmaya başladı, canımda kıpırdamak istemiyor:umursamaz: hey yarabbim yaz gelsin acele tarafından mafoldumben

asyacım yine uğrayamaz oldu canım benim yaaa:gitme:

5.TAKIM
canzi3445 ( bebek beklediği için ayrıldı )
chocolategirl (75.5 / 75.1 / 0.4 / 0.53% )
cedric (100.2 / 99.2 / 1.0 / 1.00% )
Pia (60.4 / 60.4 / 0.0 / 0.00% )
ohcanimadeysin (62.3 ) geri dönecek
HANDEOR ( diskalifiye )
papatya73 ( 65.3 / 65.3 / 0.0 / 0.00% )
5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 301.4 / 300.0 / 1.4 / 0.46% )

arkadaşlar handeorun profiline mesaj bıraktım arkadaş uğradığı halde cevap vermedi bende mecburen diskalifiye etmek zorunda kaldım üzgünüm..
ohcanımadeysin ise geçen hafta bana biraz izinli olmak istediğini yazmıştı geçen hafta listeden çıkması gerekiyordu ama sitede sorun vardı yazamadım listeye..

papatya gelirse diye onada not bırakayım lütfen gelip paylaşım yapmaya özen gösterelim dağıldık gidiyoruz tek istediğimiz burada paylaşım ama sağlayamıyoruz nedense, yeni üye diyerek hevesle davet ediyorum handede vs olduğu gibi ama kimse uyum sağlayamıyor....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…