- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.241
o anlar dogruyu düsünmek cok zor..neyse ki sen basarmissin..okurken bende üzüldüm.. aslinda üzülücek birsey yok.. zaten zamani vardi diymi? susuyim ben
kallıstem cın lahanası dıyolar ya ıst da antalyada onlardan her yerde satılır mınıcık ve cıtır cıtır annnemde her salataya ıncecık kıyar.ben coleslow cok severım sen yeme ama cocuklara yapabilirsin lahana ve havuc kısmına mayonez ve pudra sekerı katıp hızlı servıs yaparsan hımmmcedricim kesinlikle sağlıklısı bu canım ama eşin üzülmüş yazık kıyamam.. çabucak çabucak ilerleyelim o zaman..
salata için son günlerde takıntı haline getirdiğim beyaz lahana kıyıyorum incecik, içine havuç rendeliyorum 2 kaşıkta mısır ekleyip yoğurt ve baharat limon vs ekliyorum evdekilerde çok sevdiler bunu...yemek niyetine bile yenebilir...
Piacım sosyal hayatım olmadığı için suistimal gibi bir problemim yok ama insan içine çıktığımda hep üzülen bir kişiliğimdir :)) neyse sağlık olsun..
yaaaa-a-a-a-a-a-aaa ben artık totomu kapatan tunikler deği de bunun gibi tunikler giymek giydiğimi yakıştırmak istiyorum
cikolatam canim benim düzelme yok demekki. sonuc belliydi demiyecegim.onu sevdigini biliyorum. cok aci cektin.. ah bülbülüm sen mutlu olmayi hakediyorsun.. hayatina bir düzen getirdigini görmek isterdim.ne desem seni üzecegim biliyorum güzelim..onun icin en iyisi birsey demiyecegim.. rabbim hakkinda hayirlisini yazsin insallah.. canim benim..:teselli:
chokocumm merabaa.. hayirdir canim bi sorun mu var? hersey yolunda gibi?
çikolatım gece çıkmak zorunda kaldım canım bakamadım şimdi bakacağım konuna ama ben hiç umut vermemiştim biliyorsun ki baştan nasıl giderse devamı öyle geliyor büyük ihtimalle ilişkilerin ha-a-aa düzelen olmaz mı olur tabiki ama kendini yıpratmaya değmiyor inan ki değmiyor, hayatın da yaşanmamışlıklarla dolu kocaman bir boşluk oluşuyor..sevgi, aşk bazen yaşadıklarını görmezden gelmene sebep oluyor ki sende çok görmezden gelip çaba sarfettin ama nereye kadar harcayabilirsin sevgini, aşkını hayatını... . hakkında hayırlısı canım benim...
Çikolatım okudum konunu canım ama oaya hiç yorum yapmadım şimdiye dek biliyorsun, tek söyleyeceğim şey artık kendine eziyet etme bitanem yoksa hayatın böyle pişmanlıklarla geçip bitecek, yaşadıklarını haketmiyorsun, layık olduğuğun yaşam için uğraşma artık hayatına geri dön.... haddim değil yorum yapmak ama baştan beri yazdığım doğrultuda ilerliyor biliyorsun değişmez dedim değimiyor, aşkın sevgin senin çaban önüne geçemediyse bu zaman süreci içinde bu tavırların dahada başka bir şey geçemez canım artık kapanmayan yaralarınız var bu yaraların olduğu parmakları kesip atın kendi hayatınıza dönün kangren olmuş ilişkiler hayatlarının sonuna dek hasta yaşarlar...
sağol cedricim, umarım mutlu olurum dediğin gibi...chocolate canım ıns mutlu eder bu yenı durumun sonucu senı hakedıyosun cunku herseyın en ıyısını
canım çok üzüldüm ama senin artık bu kadar üzülüp yıpranmana gönlüm razı değil allahım hakkında hayırlı olanı versin inşallah senin için bundan sonra herşey daha güzel olacak hep birlikte olacağız sana destek olmaya her zaman hazırız canım bizler senin yanındayız bunu unutma
harika.. ins cok guzel bir hamilelik gecirirsiniz..saglikli bir sekilde yavrunuzu kucaginiza alirsiniz..güzel takımım merhabalar miniğim kendi çok iyi kalbide pıt pıt atıyor allahıma şükürler olsun allahım isteyen herkese nasip etsin muhteşem bir duygu ama tabi bir riskli gebelik geçirmemden dolayı bunda çok dikkatli olmamı istedi 15 günde bir kontrole çağırdı devamlı dinlenmemi istedi hap verdi rahimi toparlayıcı 7. ayıma kadar onun kullanmamı istedi ama ben inanıyorum allahım bu sefer yüzümü güldürecek ce bebğimi bana bağaşlayacak hepnize çok çok teşekkür ediyorum kilo vermemde beni motive ettiniz kopmamamız için elinizden geleni yaptınız ve azda olsa kilo vermek bana bebeğime kavuşmama sebep oldu hepiniz seviyorumm
günaydınlar.. dışarı çıkıyorum yapılan tahlillerimi alıp fatura vs ödemelerimi halledip döneceğim bir öpücük bırakmadan gitmeyeyim dedim..
Ben evime ancak gelebildim ama hala gelen giden olmamış bugün bir piacık uğramış :)) bisikletini güle güle kullan şekerciğim....
nasıl yorgunum nasıl yorgunum anlatamam hemen bakıp çıkıcam sonra uğrarım yemek filan hazırlıyım..
cikolata ıyı geldımı pekı gergınlıgıne pia.cikolata yerine muzda yıyebılırsin ıcındekı yuksek potasyumla bızı rahatlatır ve gevsetır.yok canım cedrıc e benzeme gıbı bir durumum yok.sadece ben hala çizgi film seyreden bir yetişkinim ve en sevdiğim çizgi film karakteri cedric.ne kadar güzel cedric..elbet üzülücez ama gecicek..bazen basariyorum bazen basaramiyorum bende..yersiz bir gerginlik var bendede bugün az önce cikolata yedim(
yedim iste yedim :))) cikolata yedim(( sahi neden cedric?benzermisin ona :))
örgümü söktüm..üsüyünce sirtima alicak sekilde bir sal yapicam ...ayaklarima örterimm sirtima örterim ah ahhh
ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum .kılo verıp fit oldugumda bır bısıklet edınıcem ve surmeyı ogrenıcemharika.. ins cok guzel bir hamilelik gecirirsiniz..saglikli bir sekilde yavrunuzu kucaginiza alirsiniz..
ŞenizŞenizŞeniz
bende kahvaltimi yaptim.. birazdan cikicamda..ince bir dilim kasar ile bir dilim ekmek ve bir finca kahve yani ölcüm yaparsak benim fincanimla 2bucuk3 fincan yapabilir:)) corba kasesi gibikaydirigubbakcemile3 sicak soguk cok seviyorum ben kahveyi
esim dün bisiklet almis gelmis..bu yaz bisikletim calinmisti.. dün sanki cocukmusum gibi asagi bak diyor.. camdan baktim bisikleti koymus bak diyor siritarak
bisiklet sürmeyi cok seviyorum
Ben evime ancak gelebildim ama hala gelen giden olmamış bugün bir piacık uğramış :)) bisikletini güle güle kullan şekerciğim....
nasıl yorgunum nasıl yorgunum anlatamam hemen bakıp çıkıcam sonra uğrarım yemek filan hazırlıyım..
cikolata ıyı geldımı pekı gergınlıgıne pia.cikolata yerine muzda yıyebılırsin ıcındekı yuksek potasyumla bızı rahatlatır ve gevsetır.yok canım cedrıc e benzeme gıbı bir durumum yok.sadece ben hala çizgi film seyreden bir yetişkinim ve en sevdiğim çizgi film karakteri cedric.
ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum .kılo verıp fit oldugumda bır bısıklet edınıcem ve surmeyı ogrenıcem
kallıstem nasıl gecdı tAHLİLLERİN SONUCLARINI ALABILDINMI.BİLGİLENDİR BİZİ LÜTFEn merak ediyorum caps lock acılmıs pardon
selam sekerlerime..a.s.
iki gündür geliyorum birsey yazamiyorum. dün 11e kadar bebek bendeydi bugünde 10 dakika sonra bana gelecek 11e kadar..
cok cevap yazamadim kusura bakmayin. ama birsey varki cevapsiz kalmamali kalamazda. (( cedric güzelim benim bende seni cok seviyorum hemde coktanda cok)):1hug:a.s.
canlarım selamlar bugün katılamadım hiç ayçanın çizimi vardı gökçeninde diğer pcde ödevi :)) ben kaldım öylece şimdilik 5 dakika ara buldum yazıyorum.. sonuçlarımı sormuşsunuz serbest tiroid hormonlarım yüksek çıktı ama söylemiştim ya haftaya tekrar başka tahlillerim var henüz sonucu doktorla paylaşmadım sadece benim gördüğüm serbest tiroidim yüksek işte ...bakalım artık...
gelmedi acikcasi.. ayni durum devam ediyor.. kanttoran kaynaticam birazdan..resmen bugün kalbim pit pit ti hani bi suc islersin aciga cikicak diye kalbin carpar.. inanin öyle yüregim agzimda .. cok gariptiyaaa. bende bu aksam balik yedim .. birazdan da muz yiyim bari cikolata yerine bunu bilmiyordum bak tskleryerimseniben
bisiklet sürmeyi biran evvel ögrenmelisin .. coksey kaciriyosun..cocuklugumdan beri cilginca sürerim... bence hemen alip basliyabilirsin fit olmayi bekleme onunla fit olyerimseniben disarida ama .. dene bak neler hisssediceksin
bu arada menün harika.. bende incirli bir tatli biliyorum.. cok degisik guzel bir tatli bende onu yapip tarflere ekliyim
kalliste sonuclarini yazmadan ucmussun
tabiki giricek..sesindeki bugudan bile belli hassasiyetin , hayata özenin
sebo ne der "bu ask fazla sana" sen ona fazlasin
hayatım sabah 9 da bir çıktım dün akşam 4 te ancak evdeydim deli gibi bir koşturma sürdü... alişin durumunu anlatmıştım daha önce sana arkadaşlarada yazayım şimdide onlarda bilsinler işte dün onu doktora kontrole götürdüm yine hormonlarına bakılması rutin tahlillerin yapılması için aynen bendede olduğu gibi onunda serbest tiroidi normalin 1 rakam üzerinde çıktı onuda henüz doktoruna göstermedim ama durumunun gayet normal olduğunu söylediler dün yine biraz daha içim rahat artık, kemik boyunun ve vücut ağırlığının 13 yaşındaki bir çocuğa denk geldiğini söylediler..bu saate kadar sen dışarlarda ne ettin bakım :) aman canın saolsun canım bak hareket etmiş oldun kalori harcamış oldun :)
selamlar canlar,
ben bugün hediyemi yolladım, yarın herkes evinde olsun.yarın ulaşırmış,ona göre :)..
aman kallisim,dikkat et...sebebi herneyse bu rahatsızlığının,bundan kilo veremiyorsun belli ki..seni seviyoruz,sağlıklı olmalısın!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?