Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kallisim geçmiş olsun
kızına takma ama kafayı ben de aynı yaşlarda oldum regl.

forumun bu haline çok üzülüyorum,halbuki bu gelen arkadaşlarımız iyilerdi,handeor hiçböyle yapacak bir kıza benzemiyordu... bir sebebi vardır mutlaka,neyse beklemekten başka çare yok.
hahah ay çok güldüm,saf mı ne demişsin ya :))))) yazık kııııııızz :)

cedricim maşallah ne güzel gidiyor kiloların,ikilileri de gördün daha sırtın yere gelmez :)

maşallah sana bijom,sen bir daha hayatta kilo almazsın.şu kilodayken bile yememişsin helal olsun.
evet cnm hediyem varmak üzeredir yerine ...acaba kimeee ?? zemuszemus

kız çikolat allah iyiliğni versin valla çatladım kime diye kaydirigubbakcemile3 gelen olursa yazsın ey takım ailesi :roflol:

canlarım teşekkür ederim hakatten en sevdiğim şeyler vardı çok zor oldu ama tuttum kendimi tamamen beyin programlamakla alakalı, şey diyorum ben mesela yarın tartıyı hayal ediyorum.. benim için hergün tartılmak bu işe yarıyor işte.. artık hakatten sıkıldım neler verdim şunları veremiyorum, şu anda reglim 62.5 cıkıyorum bakalım şişler inince kaç çıkıcam 62 yi bi kırayım halay cekicem tartı fotosu eklicem valla :roflol:

çikolatım yavaş gider yediklerine bakıyorum da ben onları yesem hayatta kilo veremem çok şanslısın canım.. gitsin de nası giderse gitsin yeter ki sen sıkılma kaydirigubbakcemile5

canım çok teşekkür ederim darısı başınıza inşallah canım evet yerkende fazla abartmamak lazım valla zaten kilolu hamile kaldım inşallah alabileceğimin en azını almak istiyorum canım allah yardımcım olsun artık canım bebeğe yararlı yiyecekler yesem yeter ama banada yumurtadan tiksinti geldi hiç göresim yok artık peynir ve yoğurt tüketmeye çalışıyorum ceviz ve pekmezi bir kaşık hergün yemelimişim doktor öyle söyledi bakalım işte yapıyoruz birşeyler

canım benim sen sağlıklı olda gerisi önemlimi ki... istersen listeden çıkartayım ama paylaşıma devam edersin...

sen bilirsin ablacım tabiki paylaşımıma devam edicem sizleri hiç bireyere bırakıp gitmem ben bu takım benim şansım oldu sen nasıl olması gerekiyorsa öyle yap artık ablacım

tamam canzicim o zaman çıkartıyorum listeden ama bak kopmak yok :)) zayıflamayacağına göre listede durman gereksiz ama sen bizimle kontrol altına al kendini yine bak bende listede değilim ama her gün burdayım örnek-A da görüldüğü üzere hahahaaa :))

5.TAKIM 134.etap
canzi3445 ( bebek beklediği için ayrıldı )
chocolategirl (75.5 / 75.1 / 0.4 / 0.53% )
cedric (100.2 / 99.2 / 1.0 / 1.00% )
Pia (60.4 / 60.4 / 0.0 / 0.00% )
ohcanimadeysin (62.3 ) geri dönecek
HANDEOR ( diskalifiye )
papatya73 ( 65.3 / 65.3 / 0.0 / 0.00% )
5.TAKIM TOPLAM KıLO ( 301.4 / 300.0 / 1.4 / 0.46% )

Son düzenleme:
13.TAKIM 134. ETAP

ad1 (54.7 / 55.0 / -0.3 / 0.55%)[/B]
dosba (65.8 / 67.4 / -1.6 / -2.43%)
melis08 (61.4 / 61.2 / 0.2 / 0.33%)
fikriye_bg (71.0 / 71.7 / -0.7 / -0.99%)
güzelimm (63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59%) (eski üye geri döndü)
Nachtigall ( 62.0 / 61.2 /0.8 /1.29%)
aSkiTo (68.1 / 65.7 / 2.4 / 3.52%)
genciza (62.0 / 62.0 / 0.0 / 0.0%)
bhr.87 (82.2 / 81.8 / 0.4 / 0.49%)
karamanlı (66.0 / 65.2 / 0.8 / 1.21%)
melzeyit (80.2 / 78.4 / 1.8 / 2.24%)

13. TAKIM TOPLAM KİLO (736.4 / 731.6 / 4.8 / 0.65%)

Eyyy-y-y-y-yy vede Heyy-y-y-y-yyy takım ailesi:roflol::roflol:

Vallaha çok temiz kalpliyim ben hep söylerim bu kezde yanılmadım şu hislerimde sositososito mustanga sorabilirsiniz çikolatım yollayacak galiba bana demiştim hemde geçen ay demiştim ve aldım çikolatımın hediyesinidelikafadulden

Ama arkadaşlar öyle heyecanlıyım ki çok acaip heyecanlandım yani söz konusu hediye değil tabiki sizden gelen bir şey opuyorumnanaktan daha öncede cedricim kremler yollamıştı aynen duygularım böyleydiopuyorumnanaktan

Çikolatım çok ama çok teşekkür ediyorum canım benim Şeniz ama izin verirsen ve çocuklar beni paralamazlarsa :roflol: ben bu hediyeyi daha sonra açmak istiyorum, hepimizin hediyeleri toplansın yılbaşı yaklaşsın a.s. ayy çok helecan yaptım yeni yılın ilk hediyesini aldım delikafadulden

aaa bak kallisim hakkaten haklı çıktın bakalım benim sana söylediğim tahminimde doğru çıkacakm ı merakla bekliyorum. yarın bir gün bende hediyemi yollayacağım umarım alan arkadaş beğenir.
kallisim hedinen resmini görmek istiyoruz lütfen . arkadaşlar bu istek hepiniz içinde geçerli.

ay yine sorunlu açılmaya başladı sayfalarım yaaa..

bijom ben bu halimle hiç birine hayır diyemezdim sanırım amnnnn canım çok sıkılıyor benim....

ammaaan niye sikiliyo beee..

kallisim geçmiş olsun
kızına takma ama kafayı ben de aynı yaşlarda oldum regl.

hahah ay çok güldüm,saf mı ne demişsin ya :))))) yazık kııııııızz :)

]

öyle deme kiiizzzzz.. asil bana yazik ..deli ediyor beni

ayy catlatirsin .. hatuna bak yaaa acmiycakmisss

benim hediyemde yola cikti.. belki ucaktadir simdi.. ayyy garip garip oralarda... gecen yil kuzenime bir hediye yollamistim cok gec gitmisti .. oyuzden erken göndermeye calistim.. hatta bayramda gonderiyordum bi aksilik oldu..
hediyem ulasirsa en cok ben sevinicem ... cunku bir arkadasim bir firmada calisiyor(fedex) özel ve guvenilir bir kargo sirketi( güya) cok diddi bir rakam isteyip güvence vermediler sasip kaldim .. güvence vermemeleri söyle;

giden paketleri türkiye acip geri yolluyormus.."süpheli paket" adi altinda kontrollerde aciyormus paket acilincada geri yollaniyormus..
sonra o arkadasim bir kere akordiyon yollamis.. paketi acarken deri cantasi varmis acma yerinden acmamislar bicakla uzerinden kesmisler guzelim akardiyonun cantasini maf etmisler..uzun yillardir orda calissan bi arkadasim söyledi bunlari turkiyeye yurtdisindan gelen paketlerde busekilde sorunlar cikariyorlarmis..

bana uzerine birseyler yazdirdilar.. alan arkadasim komik bulabilirkaydirigubbakcemile3 ben yazmadim yazdirdilar valla :kedi: okudum üfledim verdim görevliye(ayy catladim anlatasiya.. )o gün cok moralim bozulmustu cünküüüü

bide ben örgüdeee delik gibi bi model yapmayi ögrendimmmmm:hulya: kendim yaptim inanin..

biliyorm cok gec ama bende kilo bildirimi yapayim 64 7 oldum
hayirsizligimi bagi$layin arkada$lar mafoldumben
sorunlar bitmek bilmedi bi turlu ev kalabalikti bu hafta cumartesi pazar da evde yokuz
herkesler iyimi aklim burda aslinda ama bi turlu duzeltemedim bir$eyleri ne oluyor nasil oluyor anlamiyorum hep bir duzensizlik var
kusura bakmayin sadece dertlerimi sayip gidiyorum ama ba$kada kimseyle payla$amiyorum ki
neyse bozmiycam morelimi artik cok yiprandim bakalim biraz aki$ina birakayim herseyi nefes alayim isitiyorum
sizleri cok ama cok seviyorum kizlar yaa cok ozluyorum senağlama

Eyyy-y-y-y-yy vede Heyy-y-y-y-yyy takım ailesi:roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden ayy heyecan yaptım kallisim bana ne oluyosa hahaha çatladım da haa meraktan ne diye :roflol: ben de hissetmiştim çikolatlayla hediye meselesini konuşurken, inan içimden kallis çıktı galiba bu kıza demiştim kaydirigubbakcemile3

açmadın mı hala valla bu ne sabır ben olsam daha görevli kapıdan gitmeden başlardım açmaya :roflol: :roflol: ben de yarın göndericem :jeyyar:

pia cım ben çalışırken yurtdışı gönderimlerimi tnt ile yapıyodum bir sorun çıkmıyodu demek fedex öyle yapıyor allah allah ne yazdığını da merak ettim hediyeyi alan o notu da yazsın ey ahali :roflol:

kallisim beni listeye alabilirsin tekrar hissediyorum eski motiveme gidiyorum yavaş yavaş bakalım bu sefer olucak inşallah :Saruboceq:

ayy az önce msnden asya ile görüntülü konuştuk aman allahım görüşmeyeli nerdeyse 1 sene olmuştu nasıl değişmiş nasıl güzelleşmiş anlatamam onu en son gördüğümde tombik bir hatundu ama şimdi dal gibi olmuş bana resimlerde yolladı buraya ekleyeceğim birazdan . harika olmuşsun be asyam .

kimse biyere kipirdamasin resimlerim geliyyoooooooooooooooooooooooooor
mustang koyacak $imdiiiii

oyyyyy gördüm fotoları asyaaaa delikafaduldendelikafadulden biz de konuşuyoruz hep görüntülü ama zayıf zamanlarına denk geldim şişman halini bilmiyodum ne güzel değişmişsin asyacım sakın bi daha kilo alma kızzzz maşallah

mustanga da teşekkürler sonunda sayesinde ihya olduk :roflol: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…