- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.281
hayatım sabah 9 da bir çıktım dün akşam 4 te ancak evdeydim deli gibi bir koşturma sürdü... alişin durumunu anlatmıştım daha önce sana arkadaşlarada yazayım şimdide onlarda bilsinler işte dün onu doktora kontrole götürdüm yine hormonlarına bakılması rutin tahlillerin yapılması için aynen bendede olduğu gibi onunda serbest tiroidi normalin 1 rakam üzerinde çıktı onuda henüz doktoruna göstermedim ama durumunun gayet normal olduğunu söylediler dün yine biraz daha içim rahat artık, kemik boyunun ve vücut ağırlığının 13 yaşındaki bir çocuğa denk geldiğini söylediler..
sizede anlatıyım hemen.. benim minik 10 yaşında olan kızım 2 ay önce regl dönemine girdi benimde eteklerim tutuştu tabiki hormanal bozukluğu var dedim horonlu gıdalar tüketildiği için dedim çok alevlendim bir ara çok korktum dediğimdede haklıyım yediklerimizin yaşamımızın çok etkisi var tabiki.. hemen doktor tahliller filan şimdide rutin kontrole gidiyoruz.... bir kaç zaman erteleyebiliyorlarmış ama şampuanı dahil herşey organik tüketilecekmiş ama bizim doktorlarımız bu dönemi ilaçla durdurmak istemediler kemik yaşı büyük olduğu için hormon ilaçlarından kullanacağımıza bu döneme girmesi daha iyi dediler... sizde bebek sahibi olacaksınız arkadaşlar aman dikkat edin regl dönemi yaşı 8 yaşa inmiş artık boy uzaması duruyor biliyorsunuz neyse ki benim ufaklık şu an ablalarıyla aynı boyda... işte durum budur...
çikolatım demek yolladın hediyeni haydi hayırkı olsunalkisalkisalkis ben forum genelindede olan hediyeleşme işine girdim ordada bir heyecan 80 kişiyizdelikafadulden
ben ancak karar verdim henüz almadım hafta sonu halledeceğim kısmetse...alkisalkisalkis
bende kaç gündür hastahane tahlil koşturuyorum ya hasta moduna girdim valla heryanım ağrıyor, ayaklarımın üzerine zor basıyorum nasıl bir ağrı sonra boynum sırtım derken hiç ağımayan yerlerimde bile ağrılar olmaya başladı, canımda kıpırdamak istemiyor:umursamaz: hey yarabbim yaz gelsin acele tarafından mafoldumben
kallisim geçmiş olsun
kızına takma ama kafayı ben de aynı yaşlarda oldum regl.
forumun bu haline çok üzülüyorum,halbuki bu gelen arkadaşlarımız iyilerdi,handeor hiçböyle yapacak bir kıza benzemiyordu... bir sebebi vardır mutlaka,neyse beklemekten başka çare yok.5.TAKIM
canzi3445 (76.1 /
chocolategirl (75.5 /
cedric (100.2 / 99.2 /
Pia (60.4 / 60.4 / 0.0 / 0.00% )
ohcanimadeysin (62.3 ) geri dönecek
HANDEOR ( diskalifiye )
papatya73 ( 65.3 /
arkadaşlar handeorun profiline mesaj bıraktım arkadaş uğradığı halde cevap vermedi bende mecburen diskalifiye etmek zorunda kaldım üzgünüm..
ohcanımadeysin ise geçen hafta bana biraz izinli olmak istediğini yazmıştı geçen hafta listeden çıkması gerekiyordu ama sitede sorun vardı yazamadım listeye..
papatya gelirse diye onada not bırakayım lütfen gelip paylaşım yapmaya özen gösterelim dağıldık gidiyoruz tek istediğimiz burada paylaşım ama sağlayamıyoruz nedense, yeni üye diyerek hevesle davet ediyorum handede vs olduğu gibi ama kimse uyum sağlayamıyor....
hahah ay çok güldüm,saf mı ne demişsin ya :))))) yazık kııııııızz :)ya kantoronun etkisimidir bilmiyorum güzel bir uyku cektim..sabah yine icicem .. gercekten ihtiyacim var.. sanki kötü bir haber alicakmissim gibi atak halindeyim.. profesyonel bisikletlerde koltuklar biraz daha ince oluyor ? bak babacigin bile biniyor..benim babamda cok kullanir bisiklet..yaaa denemelisin kesinlikleee
bende yolladim hediyemi:lepi: bir hafta fln oluyor.. uzun sürer diye düsündüm .. bide acaip tez canliyimdir..
benim iki abim var canim .. ve erkek gibi yetisdim.. kendimi bildim bileli bisiklete binerim.. hatta biz heroyunumuzu bisikletle oynardik yakalambac oynardik mesela...defalarca düstüm.. ama kimin umrunda...seni kibar seniiopuyorumnanaktan
mesela birkere esime taze mantar almasini söyluyorum "lütfen taze mantar al konserve DEGIL" kutu kutu konserve almis .. konserve dedin ya ozellikle diyo... bir parfüm vardi bahsettigimiz ben o parfümü begenmemistim hic.. cok populer bi parfüm bence guzel degil demistim .. gitmis 100ml almis gelmisakannehirakannehir ben begendim dedigini sandim diyo hep öyle agzimi acmaya korkuyorum aksini anliyo hep..saf mi ne? cins
cedricim maşallah ne güzel gidiyor kiloların,ikilileri de gördün daha sırtın yere gelmez :)gunaydın herkese ay ne mutlu uyandım anlatamam.dıyetım ıyı gıdıyor cok sukur.hava cok yagmurlu ama dısarı cıkmak ıstıyorum.yagmur bu yıl cok mutlu edıyor benı.99.2 kıloyum.bu arada chocolate ıst ıcıne gonderdın galıba 1 gunde gelıyosa:kedi::uhm:.kallıstem ıncırı dun yapdım bugun ara ogunde yıyıcem.ya bana kfc demesın kımse.ıkı zayıf noktam var bırı pızza dıgerı kfc.ama ramazan dakı kızarmıs baklava hamurunda pacanga dan sonra kızarmıs hersey kokuyo burnuma.uzun zamandır yemedım ama sımdı canım cekdı.
kallıste bızım bıde ocean dıye arkadasımız varmıydı.dun aksam grubdaydı hatırlıyamadım ama cagrısım yapdı
günaydınlar
çikolatım hediyesini yollamış hadi hayırlı olsun ben de aldım ama daha yollamadım bugun veya yarın yollarım heralde..
ben de dün eltime gittim, kız istemiştik ya oğluna onlar geldiler oturmaya.. amanın çok kalabalıktı ve ikramlar vardı tabiii 1 lokma bile yemedim sade çay içtim ısrar ısrar ama nelere hayır dediğimi bir tahmin edin oy oy oy :bbo:
dünkü yediklerimi de yazim..
sabah: sunta+yoğurt
ara: 1 mandalina
öğlen: 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği, 1 dilim tam bugday ekmeği
ara: limonlu kepek bisküvi+süt+tarçın
akşam: yok
su içemedim elma sirkeli ballı suyumu içtim mi hatırlamıyorum :roflol:
maşallah sana bijom,sen bir daha hayatta kilo almazsın.şu kilodayken bile yememişsin helal olsun.
evet cnm hediyem varmak üzeredir yerine ...acaba kimeee ?? zemuszemus