- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.301
ben kalliste'mi çok merak ediyorum...............
ben kalliste'mi çok merak ediyorum...............
ya ben unuttum tüm arkadaşlara diye yazıyorum eğer papatya çıkan kimse hediyeyi lütfen garanti olmadan yollamasın kız takıma uğramıyor paylaşım yok olmaz böyle... ben burdayım demediği sürece hediyeyi yollamayın.. eğer gelmeyeceksede onun hediye yollayacağı kişiye ben yollayacağım fikir benden çıktı kimse ortada kalmayacak..aaa bak kallisim hakkaten haklı çıktın bakalım benim sana söylediğim tahminimde doğru çıkacakm ı merakla bekliyorum. yarın bir gün bende hediyemi yollayacağım umarım alan arkadaş beğenir.
kallisim hedinen resmini görmek istiyoruz lütfen . arkadaşlar bu istek hepiniz içinde geçerli.
oyyyyy gördüm fotoları asyaaaa delikafaduldendelikafadulden biz de konuşuyoruz hep görüntülü ama zayıf zamanlarına denk geldim şişman halini bilmiyodum ne güzel değişmişsin asyacım sakın bi daha kilo alma kızzzz maşallah
mustanga da teşekkürler sonunda sayesinde ihya olduk :roflol: opuyorumnanaktan
:kedi::kedi:ben kalliste'mi çok merak ediyorum...............
:roflol::roflol: 500 küsür tatil fotosunu yanlışlıkla silmeseydim göstermek için çok çabaladım amamafoldumbenmafoldumben eşim kaç gündür tatil fotolarını arıyor adama diyemiyorum sildim ben onları diyemafoldumbenkalliste bir sır canım opuyorumnanaktan aslında böyle biri yok kendisi bir masla hatta masal kahramanı .5 takımı sahiplenmiş bir kahraman kaydirigubbakcemile3 anacım bak biz okadar sıkı fıkıyız ben bile bi kere gördüm şahsı şahanelerinin resmini :roflol::roflol:
kalk yarın gidelim kız şurası kahve içer döneriz
Asyam var ya bu resimler nasıl gaz verdi bana anlatamam çok duygulandım ve sevindim eferim tıss sana
oyyyyy gördüm fotoları asyaaaa delikafaduldendelikafadulden biz de konuşuyoruz hep görüntülü ama zayıf zamanlarına denk geldim şişman halini bilmiyodum ne güzel değişmişsin asyacım sakın bi daha kilo alma kızzzz maşallah
mustanga da teşekkürler sonunda sayesinde ihya olduk :roflol: opuyorumnanaktan
sagolun kizlaar durun bakalim $imdi 64 7 yim sonra 62 olucam sonra 60 orda kalicam o zman gene ekliycek mustangcim hiç ogrenmiycem bu foto i$ini mustang yapsin hep ne i$i var ? ugra$sin benle azcik :1closedeyes:asyaa bijoux foto dedi hemen geldim yok böyle bişey
Harikasın..
vallahi bugun ali$veri$te vurdum kallisim vallahi bak yeni manto aldim kucuk hanim mantosu minnacik 40 beden bi$e giyerken agladim inanin
gurban olurum sana ben ba$la kiz yeminlen diyorum bu sefer vermden birakmazsin sen dikkat edince yemeyince oluyo yemin ediyorum kurbanda iki gunde 67 5 oldum kayinvalidemin yuzunden kizim oluceksin yee diye diye hemen almi$im vallahi eve gelir gelmez aksam yemegini terkedip sut içtim mandalin yedim sadece iki gunde gittiler korolasicalar kilolar yaniyerimsenibenasyam valla bi gaz oldu bende şimdi tekrar aynı şevkle başlarsam sayende başlıyorum bunu bil..
sonra adam dediki sizin yerinize imzayı ben atarım koşa koşa çıktı bahçeden :roflol:
sonra adam dediki sizin yerinize imzayı ben atarım koşa koşa çıktı bahçeden :roflol: /hahaha koptum kallisim allah iyiliğini versin :roflol::roflol:
tıs vallahi sorma yırtıkta adamı koklamak için deliriyo garibim ama adam bi pitbul görmüş gibi helecan yaptı bahçe kapısını kapatmaya çalışırken elleri dolandı garibin...
gurban olurum sana ben ba$la kiz yeminlen diyorum bu sefer vermden birakmazsin sen dikkat edince yemeyince oluyo yemin ediyorum kurbanda iki gunde 67 5 oldum kayinvalidemin yuzunden kizim oluceksin yee diye diye hemen almi$im vallahi eve gelir gelmez aksam yemegini terkedip sut içtim mandalin yedim sadece iki gunde gittiler korolasicalar kilolar yaniyerimseniben
canim kolay gelsinŞenizcanlarım ben biraz kaçayım eşim çıktı nerdeyse işten ben daha yemek yapmadım aperim bana..
evet goormemeliler bende goreceksem zayif halini goreyim gelecem bak istanbula sende gelirsin belki incecik goreyim seni olurmuu hayatim resimleri herkes bakinca silersiniz olurmuuuŞenizcanım benim yaa ağlama bak mutlu ol artık aynalar karşısında.. ya seninmi kaynanan zayıflayamazsın diyordu en baştalmaz: görmüşlerdir artık azim nasıl bişeymiş...
allahım azcık azimde bana ver nolursun bak kahveye gelceklermiş beni böle görmemeliler artık zayıflamak için ver şu azmimafoldumben
te$ekkur ederim caniim darisi sizlere insallah mart ayinda boyleydim cedric cim simdide incecik inanilmaz guzel bi duygu yemiin ederimasya ıananmıyorum sana ne hos olmussun süpersın.zaten cok guzeldın daha da zarıflesmısın.ah bu nasıl motıvasyon oldu bana tsk ederım canım paylasdıgın ıcın
valla kallisim bi gece ansızın gelebiliriz diyoruz başka bişe demiyoruz ona göre artık ölüm rejimi mi yaparsın ne yaparsın biz karşımızda 38 beden bi hatun görmek istiyoruz o kadar :umursamaz:
asya benim taktik ha akşam yemeği terkkkk bakın nası işe yarıyoryerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?