- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #17.321
yemek yapmadim diyonyaa yapma birer bardak sut ikiser mandalin koy tabaklara simdi tartil bide yarin tartil bol su için goruceksinizdoğru söyle bak 2 günde zayıflamazsam atlar gelirim fransaya :roflol::roflol:
cedricim nütfennnn:Saruboceq: önce ben gördüm ben motiveleneyim :roflol: ayy bu nası bir cümledir:roflol:
yok tıss o oyun delisi bide eve misafir geldiğinde çok seviniyo ayçanın arkadaşları geldiğinde çok seviyolarda ne yapacağını şaşırıyo kendini 2 kanepe arasında atıp duruyor sevinçten yani gelene bile bakmıyo deli gibi kendi kendine oynayıp zıplıyo ama her köpek gibi postacı takıntısı var bununda postacı geldiğinde mahalledeki diğer köpekler aşırı havlıyolardı buda baktı demek böyle oluyo diye başladı postacı ve kargoculara fatura yazmaya gelenlere havlamaya.. insanlarda cüssesinden bişi sanıyolar yavrumukaydirigubbakcemile3oyy yerim ben seni asyam tonla işimde olsa ben seve seve uğraşırım senle. senin o tertemiz kalbin varya herşeye değer:)))
kallis yırtık okadar korkutucumu tısss :)
kallistecim listeleri ekledim teşekkürler kontrol için bir arkadaş ben çıkana kadar gelmemişti 300 gr vermiş onu da ekledim 300 gr da 300 grdır :))
Eyyy-y-y-y-yy vede Heyy-y-y-y-yyy takım ailesi:roflol::roflol:
Vallaha çok temiz kalpliyim ben hep söylerim bu kezde yanılmadım şu hislerimde sositososito mustanga sorabilirsiniz çikolatım yollayacak galiba bana demiştim hemde geçen ay demiştim ve aldım çikolatımın hediyesinidelikafadulden
Ama arkadaşlar öyle heyecanlıyım ki çok acaip heyecanlandım yani söz konusu hediye değil tabiki sizden gelen bir şey opuyorumnanaktan daha öncede cedricim kremler yollamıştı aynen duygularım böyleydiopuyorumnanaktan
Çikolatım çok ama çok teşekkür ediyorum canım benim Şeniz ama izin verirsen ve çocuklar beni paralamazlarsa :roflol: ben bu hediyeyi daha sonra açmak istiyorum, hepimizin hediyeleri toplansın yılbaşı yaklaşsın a.s. ayy çok helecan yaptım yeni yılın ilk hediyesini aldım delikafadulden
kız çikolat allah iyiliğni versin valla çatladım kime diye kaydirigubbakcemile3 gelen olursa yazsın ey takım ailesi :roflol:
canlarım teşekkür ederim hakatten en sevdiğim şeyler vardı çok zor oldu ama tuttum kendimi tamamen beyin programlamakla alakalı, şey diyorum ben mesela yarın tartıyı hayal ediyorum.. benim için hergün tartılmak bu işe yarıyor işte.. artık hakatten sıkıldım neler verdim şunları veremiyorum, şu anda reglim 62.5 cıkıyorum bakalım şişler inince kaç çıkıcam 62 yi bi kırayım halay cekicem tartı fotosu eklicem valla :roflol:
çikolatım yavaş gider yediklerine bakıyorum da ben onları yesem hayatta kilo veremem çok şanslısın canım.. gitsin de nası giderse gitsin yeter ki sen sıkılma kaydirigubbakcemile5
biliyorm cok gec ama bende kilo bildirimi yapayim 64 7 oldum
hayirsizligimi bagi$layin arkada$lar mafoldumben
sorunlar bitmek bilmedi bi turlu ev kalabalikti bu hafta cumartesi pazar da evde yokuz
herkesler iyimi aklim burda aslinda ama bi turlu duzeltemedim bir$eyleri ne oluyor nasil oluyor anlamiyorum hep bir duzensizlik var
kusura bakmayin sadece dertlerimi sayip gidiyorum ama ba$kada kimseyle payla$amiyorum ki
neyse bozmiycam morelimi artik cok yiprandim bakalim biraz aki$ina birakayim herseyi nefes alayim isitiyorum
sizleri cok ama cok seviyorum kizlar yaa cok ozluyorum senağlama
Asyam var ya bu resimler nasıl gaz verdi bana anlatamam çok duygulandım ve sevindim eferim tıss sana
ben kalliste'mi çok merak ediyorum...............
ya ben unuttum tüm arkadaşlara diye yazıyorum eğer papatya çıkan kimse hediyeyi lütfen garanti olmadan yollamasın kız takıma uğramıyor paylaşım yok olmaz böyle... ben burdayım demediği sürece hediyeyi yollamayın.. eğer gelmeyeceksede onun hediye yollayacağı kişiye ben yollayacağım fikir benden çıktı kimse ortada kalmayacak..ya:roflol:
geçmiş olsun papatyacım bugün konuştum seni bir kaç kez...hem merak ettim hem dert yandım neyse ki geldinde haber verdin böyle durumlarda lütfen bir mesaj çoğunuzda telefonum var... tekrar geçmiş olsun....
papatyacım hediyede geç kalmadın hala pttyi kullanabilirsin daha çok zaman var yeni yıla...
gecmis olsun papatyacigim.. allah sifalar versin.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?