- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.501
ben almıyorum işte çok denedim hiç almadım
ama mesela ben şimdi simit yedim ya normalde diyetteyken yemiyorum 50 kb çünküregl olunca sadece ama öğlen salata yicem tavuklu akşam da mantarlı tavuk yicem gene yağsız yoğurtla..
mesela dünde aralarda abarttım ama ana öğünlerim iyi
yaaaaaa
anaaaam ben de Balıkesirliyim kızçem sen neresindensin
canım sık dişini biraz takılma döneminde kilolar bi anda gidecek bi de regli olayı olduğu için sen merak etmeGünaydın herkese hayırlı sabahlar kızlar bu sabah yine tartıldım 80.3kafayı yiyicem bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmüyorum hamur işi yemiyorum ne oluyor sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum öğlen akşam porsiyonlarımı küçük tutuyorum ağlıcam sinirden
canım 2 yaş sendromu olmuştur oğluşun normal ağlama krizleri birey olduğunu size hissettirmeye çalışıyorTatlim ben dun spor yapmadim oglum hic durmadi cocukta bi aglama krizi var basladimi susmuyo yaaa bazen ben bile dayanamiyorum velhasil kelam aksama kadar oturamasamda spor yapmadim ama
Düzelir canım az daha sabır en zor zamanları şimdi..Genel hali oyle canim ya her istedigini yaptik simdi yoruldum dedigim zaman bile agliyo enerjim kalmiyo valla bazen aksam olsada uyusam diye saati bekliyorum resmen esimle oturup konusmama dahi izin vermiyo bi yere gitmekten bikiyorum bu yuzden saniye durmuyo Rabbim saglik sihhat versin ins da azda akilli olaydi
canım bi de sürekli oku felak nas ve ayetel kürsi dualarını nazara da gelebilir bebeGenel hali oyle canim ya her istedigini yaptik simdi yoruldum dedigim zaman bile agliyo enerjim kalmiyo valla bazen aksam olsada uyusam diye saati bekliyorum resmen esimle oturup konusmama dahi izin vermiyo bi yere gitmekten bikiyorum bu yuzden saniye durmuyo Rabbim saglik sihhat versin ins da azda akilli olaydi
Iolabilir kaptanim ozaman doktordan fakan yardim alalimda bunu en iyi sekikde atlatalim ins cunku kafam kalamdi artik benimgünaydınlarrr
canım sık dişini biraz takılma döneminde kilolar bi anda gidecek bi de regli olayı olduğu için sen merak etme
canım 2 yaş sendromu olmuştur oğluşun normal ağlama krizleri birey olduğunu size hissettirmeye çalışıyor
Evet canim baya zorDüzelir canım az daha sabır en zor zamanları şimdi..
Okuyorum kaptanim her dakka okuyorum onceden okadar guzel giydirirdimki bikac kez biseyler oldu korktum simdi sadece temiz giyse yeter mantigindayim en azindan uztune bakarlar begenmezler oglumu diye:)canım bi de sürekli oku felak nas ve ayetel kürsi dualarını nazara da gelebilir bebe
Eşimin baba tarafı ivrindili canım ama babası annesi falan merkezde büyümüşler.. Merkezde yaşıyorlar yani ..ben almıyorum işte çok denedim hiç almadım
ama mesela ben şimdi simit yedim ya normalde diyetteyken yemiyorum 50 kb çünküregl olunca sadece ama öğlen salata yicem tavuklu akşam da mantarlı tavuk yicem gene yağsız yoğurtla..
mesela dünde aralarda abarttım ama ana öğünlerim iyi
yaaaaaa
anaaaam ben de Balıkesirliyim kızçem sen neresindensin
Genel hali oyle canim ya her istedigini yaptik simdi yoruldum dedigim zaman bile agliyo enerjim kalmiyo valla bazen aksam olsada uyusam diye saati bekliyorum resmen esimle oturup konusmama dahi izin vermiyo bi yere gitmekten bikiyorum bu yuzden saniye durmuyo Rabbim saglik sihhat versin ins da azda akilli olaydi
dilde pabuç :)))
Eşimin baba tarafı ivrindili canım ama babası annesi falan merkezde büyümüşler.. Merkezde yaşıyorlar yani ..
İnşallah canım ..Allah sabır versin canım yaa çok zor
Benim pabuçlar da 40 numara
ayh ne güzelbiz de merkezdeyiz yani ben değilim artık ama 16 nisanda gidicem inşallah
canım 21 aylıktı dimi yanlış hatırlamıyorum tam işte 2 yaş sendromu dr a gitmenize gerek yok sen internette aç okuIolabilir kaptanim ozaman doktordan fakan yardim alalimda bunu en iyi sekikde atlatalim ins cunku kafam kalamdi artik benim
Evet kaptanim 21 aylik tesekkur ederim okuycam mutlakacanım 21 aylıktı dimi yanlış hatırlamıyorum tam işte 2 yaş sendromu dr a gitmenize gerek yok sen internette aç oku
terrible two ve fucking four diyorlar
Günaydın kızlar
Bu sabah da tartı bir gün önceki gibi çıktı :) yani ben bir günde 1 kilo alıp diğer gün de 1 kilo vermiş olamam sanırım di mi :) ya tartıda bişey oldu dün ya da şiş falan mıydım acaba :) her neyse bugün 1 kilo vermiş ve eski halime dönmüş uyandım.
Dünkü menüm
sabah
1 poğaça
çay
akşam
1 dilim ekmek
2 tavuk but fırında
salata
( köfteden vazgeçtik)
su 2 lt anca bitirdim
spor 2 miles leslie ( devamını yapamadım çok işim vardı kestim)
bütün gün ev işi yaptım koşturdum
Siyah noktalar için bantlar satılıyor onu deneyebilirsin. Bide karbonatla hafif ovup (çok hafif) yıkamayı dene..kızlar burun üstü siyah noktaları nasıl temizlicez? azcıkta bakım konuşalım dimi yani
Siyah noktalar için bantlar satılıyor onu deneyebilirsin. Bide karbonatla hafif ovup (çok hafif) yıkamayı dene..
Kahve telvesi sür kuruyunca eline yuvarlak hareketlerle masaj yap soğuk suya yıka sonra salatalik rendelenmiş ve suyunu sık o suyu burnunun üstüne sür . bende siyah nokta kalmadı..kızlar burun üstü siyah noktaları nasıl temizlicez? azcıkta bakım konuşalım dimi yani
Bide trk kahvesi var .İçtin kahveyidibindeki tevlve ile ellerini ve yüzünü ov ve yıka Doğal peelingo bantları tavsiye etmiyolar yaa gözenekleri daha çok açıyormuş diyolar... karbonatı deniyim birde limonyoğurt karışımı vardı onuda denicem... karıştırıp maske gibi sürüyolarmış kuruyunca temizliyolarmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?