Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın dun akşam misafir vardı gelemedim.
Akşam 9 da akşam yemeği yedim misafirleri beklemek durumunda kaldım. o kadar saat ac bekleyincede yedim :/

Günaydın herkese hayırlı sabahlar kızlar bu sabah yine tartıldım 80.3kafayı yiyicem bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmüyorum hamur işi yemiyorum ne oluyor sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum öğlen akşam porsiyonlarımı küçük tutuyorum ağlıcam sinirden

kanaat notu mu hoca bence sıfır versin... kek noluyomuş hele kola... abbooooo..........

dünkü menünü yaz bakalım bi canım suyu mu az içiyorsun acaba

boy uzun olunca tabe :)
Leylek gibi olmasada şükür ...
fotoğraflı yaz hikayeni

artık komuta edersin bizi ama 65 te sabitle haa alma sakın
Öyle yapıcam cuma 65 i görürsem güncel foto ile koyacağım topiğe..
Sırf hikayeni okumak için mezun olmanı istiyorum ben de yoksa istesen sen 60 rahat olurdun
Yok şekerim çok yoruldum 65te biraz sabitleyeyim zaten buradayım gerekirse liste dışı düşerim...
Günaydın dun akşam misafir vardı gelemedim.
Akşam 9 da akşam yemeği yedim misafirleri beklemek durumunda kaldım. o kadar saat ac bekleyincede yedim :/
Umarım artı olarak dönmemiştir sana..
Sen regl olcam diyodun ondandır..

Yok mezun oluncada buradayım kaptan yardımcılığına devam edeceğim..
Kurtulamazsınız benden öyle kolay kolay...

Ok. hemen yazıyorum..
Tatlim ben dun spor yapmadim oglum hic durmadi cocukta bi aglama krizi var basladimi susmuyo yaaa bazen ben bile dayanamiyorum velhasil kelam aksama kadar oturamasamda spor yapmadim ama

Buğday kalmamıştı zaten akşamdan bulguru neyim haşladım Valla gaza geldim bi yandan başarı hikayemi bile yazıyorum

bende deniyeyim şunu yaaa... tembellikten emek yapmıyorum haaa....

Vaybe yakisir sanada yaz kuzum sabah tartiya ciktigimda aklima ilk sen gekdin dedim muskaya soyleyim oda yaosin sende yapmissin zaten ins 65 ide gorursun betuste duserse 65.1 e cuma bayrammmm ilaaaaan ediyorummmmmmm:))))

benim üzerime kurulan hayaller hep fiyasko :))

kilo veremeyebilirsin ama alabilirsin bunu biliyo muyudun.... iki ileri bi geri olmaz öyle... tut boğazını.....

maşallah azmine hayranım valla....

:))))) benimde canim acayip cikolata istiyo ama cumaya kadar tutuyorum kendimi belki cumada gecer yemem sende en zararsiz sekilde atlatirsin umarim

yemezsin geçiyor o kriz....

Olucam evet ama daha olmadım olmadanda bu kadar fark edermi bitene kadarmı yoksa olunca geçiyormu muskacım çok umutsuzum bu sabah dun cenaze evinde lahmacun yaptırmışlar dağıttılar yemedim bile o kadar dikkat ediyorum bilmiyorum yaaa....

Yok hergun2 litreyi geçiyor bunaldım çok ya bu hafta 78 lerde olmam lazımdı
Canım benim ilk haftalar hep hızlı gider sonra yavaşlar hatta durur kilo kaybı.
Sen azimle devam edersen tekrar hızlanır.
Menülerinde suyunda sporunda gayet iyi.
Zaten vermeni engelleyecek birşey yazsan uyarırım ben seni...

Tatlim ben dun spor yapmadim oglum hic durmadi cocukta bi aglama krizi var basladimi susmuyo yaaa bazen ben bile dayanamiyorum velhasil kelam aksama kadar oturamasamda spor yapmadim ama
Tamam canım bi sıkıntısı var demekki bebişin allah şifa ve sabır versin.
maşallah azmine hayranım valla....
Bazen bende hayret ediyorum sabrıma..

Y

kilo veremeyebilirsin ama alabilirsin bunu biliyo muyudun.... iki ileri bi geri olmaz öyle... tut boğazını.....
ben almıyorum işte çok denedim hiç almadım
ama mesela ben şimdi simit yedim ya normalde diyetteyken yemiyorum 50 kb çünkü regl olunca sadece ama öğlen salata yicem tavuklu akşam da mantarlı tavuk yicem gene yağsız yoğurtla..

mesela dünde aralarda abarttım ama ana öğünlerim iyi

hocaaaam ayrımcılık var suyu 2 lt değil bunun 1,9 sayılmaz o.... kamu oylamasına sunalım...

yaaaaaa

Çanakkaleliyim canım ama kütüğüm balıkesir'e taşındı balikesirliyim demem lazim sanirim artik

anaaaam ben de Balıkesirliyim kızçem sen neresindensin

Genel hali oyle canim ya her istedigini yaptik simdi yoruldum dedigim zaman bile agliyo enerjim kalmiyo valla bazen aksam olsada uyusam diye saati bekliyorum resmen esimle oturup konusmama dahi izin vermiyo bi yere gitmekten bikiyorum bu yuzden saniye durmuyo Rabbim saglik sihhat versin ins da azda akilli olaydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…