- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.481
Yok mezun oluncada buradayım kaptan yardımcılığına devam edeceğim..Sen daha iyisini bilirsin kuzum kendin icin tabikide ama birakma sakin bizide emi:)
Ok. hemen yazıyorum..aa yazmamışım 2lt kapatım 3 puanı :)
dünkü menüm @YitikMavimuska77
sabah: 1 bardak buzlu kahveli süt (500 ml)
öğlen: 1 kase rokalı tonbalıklı salata 1 dilim çavdar
ara: 3 parça cezerye + 100 gr taze yer fıstığı
akşam: yarım pors. tavuklu mantar sote (1 tk z.yağı ile) + 2 köfte + 1 kase y.yağlı yoğurt
aralarda: 1 dilim kek + yarım bardak kola
su: 1,9 litre(hocam kanaat notu istiyorum )
spor: yok (ölüyorum resmen ağrıdan kafam bile ağrıyohaftasonu başlicam leslie ye)
kanaat notu mu hoca bence sıfır versin... kek noluyomuş hele kola... abbooooo..........
bahane uydurma....
dünkü menünü yaz bakalım bi canımGünaydın herkese hayırlı sabahlar kızlar bu sabah yine tartıldım 80.3kafayı yiyicem bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmüyorum hamur işi yemiyorum ne oluyor sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum öğlen akşam porsiyonlarımı küçük tutuyorum ağlıcam sinirden
Leylek gibi olmasada şükür ...boy uzun olunca tabe :)
Öyle yapıcam cuma 65 i görürsem güncel foto ile koyacağım topiğe..fotoğraflı yaz hikayeni
artık komuta edersin bizi ama 65 te sabitle haa alma sakın
Yok şekerim çok yoruldum 65te biraz sabitleyeyim zaten buradayım gerekirse liste dışı düşerim...Sırf hikayeni okumak için mezun olmanı istiyorum ben deyoksa istesen sen 60 rahat olurdun
Umarım artı olarak dönmemiştir sana..Günaydın dun akşam misafir vardı gelemedim.
Akşam 9 da akşam yemeği yedim misafirleri beklemek durumunda kaldım. o kadar saat ac bekleyincede yedim :/
Sen regl olcam diyodun ondandır..Günaydın herkese hayırlı sabahlar kızlar bu sabah yine tartıldım 80.3kafayı yiyicem bir yerde yanlış mı yapıyorum anlamadım ağzıma tatlı namına hiçbirşey sürmüyorum hamur işi yemiyorum ne oluyor sadece kahvaltımı düzgün yapıyorum öğlen akşam porsiyonlarımı küçük tutuyorum ağlıcam sinirden
Yok hergun2 litreyi geçiyor bunaldım çok ya bu hafta 78 lerde olmam lazımdıdünkü menünü yaz bakalım bi canımsuyu mu az içiyorsun acaba
Tatlim ben dun spor yapmadim oglum hic durmadi cocukta bi aglama krizi var basladimi susmuyo yaaa bazen ben bile dayanamiyorum velhasil kelam aksama kadar oturamasamda spor yapmadim amaYok mezun oluncada buradayım kaptan yardımcılığına devam edeceğim..
Kurtulamazsınız benden öyle kolay kolay...
Ok. hemen yazıyorum..
Buğday kalmamıştı zaten akşamdan bulguru neyim haşladım Valla gaza geldim bi yandan başarı hikayemi bile yazıyorum
Vaybe yakisir sanada yaz kuzum sabah tartiya ciktigimda aklima ilk sen gekdin dedim muskaya soyleyim oda yaosin sende yapmissin zaten ins 65 ide gorursun betuste duserse 65.1 e cuma bayrammmm ilaaaaan ediyorummmmmmm:))))
siz bi olun da ben görücem sizi
ya şaka bi yana ben bu dönemde pek kasmıyorum çünkü ikisini de denedim bişey değişmiyoryani kassam da kilo veremiyorum kasmasam da kilo almıyorum o yüzden ufak ufak kaçamakları yapıyorum mesela dün tatlı yedim bugün de simit mesela bugün simit yediğim için tatlı yemem öyle gibi yani anca o kadar dikkat ederim yani ayda bir ödül de sen buna
ama siz tabi gömebilirsiniz beni sağ serbest
Bulgurla ilk defa yapıcam 65 i görücem eminim ben yürüyüşüde çoğalttım..
Bugün 67,5 Buğdayla 900 gr vermiştim Bulgurla daha çok veririm sabahta o çorbayı içtim daha çok gitsindiye yarında öyle yapıcam kesin 65 görüp mezun olucam ve hikayemi hem mezunlar sayfasına hemde başarı hikayelerine koyacağım
Sende az deli değilsin farkındasın dimi?
:))))) benimde canim acayip cikolata istiyo ama cumaya kadar tutuyorum kendimi belki cumada gecer yemem sende en zararsiz sekilde atlatirsin umarim
hoca sudan verdi bi kerem kanaat notumu
Olucam evet ama daha olmadım olmadanda bu kadar fark edermi bitene kadarmı yoksa olunca geçiyormu muskacım çok umutsuzum bu sabah dun cenaze evinde lahmacun yaptırmışlar dağıttılar yemedim bile o kadar dikkat ediyorum bilmiyorum yaaa....Leylek gibi olmasada şükür ...
Öyle yapıcam cuma 65 i görürsem güncel foto ile koyacağım topiğe..
Yok şekerim çok yoruldum 65te biraz sabitleyeyim zaten buradayım gerekirse liste dışı düşerim...
Umarım artı olarak dönmemiştir sana..
Sen regl olcam diyodun ondandır..
Canım benim ilk haftalar hep hızlı gider sonra yavaşlar hatta durur kilo kaybı.Yok hergun2 litreyi geçiyor bunaldım çok ya bu hafta 78 lerde olmam lazımdı
Tamam canım bi sıkıntısı var demekki bebişin allah şifa ve sabır versin.Tatlim ben dun spor yapmadim oglum hic durmadi cocukta bi aglama krizi var basladimi susmuyo yaaa bazen ben bile dayanamiyorum velhasil kelam aksama kadar oturamasamda spor yapmadim ama
Bazen bende hayret ediyorum sabrıma..maşallah azmine hayranım valla....
Çanakkaleliyim canım ama kütüğüm balıkesir'e taşındı balikesirliyim demem lazim sanirim artikKızçem sen nirelisin
Canım benim ilk haftalar hep hızlı gider sonra yavaşlar hatta durur kilo kaybı.
Sen azimle devam edersen tekrar hızlanır.
Menülerinde suyunda sporunda gayet iyi.
Zaten vermeni engelleyecek birşey yazsan uyarırım ben seni...
Tamam canım bi sıkıntısı var demekki bebişin allah şifa ve sabır versin.[/COLOR
telden giriyorum şimdi konulara hâkim olamadım kızlar işim çok cenaze evine gidicem kuran okunucak öpüyorum sizi dikkat edin kendinize hayırlı günler :)
Bazen bende hayret ediyorum sabrıma..
Yanlış yere yazmışım :)
ben almıyorum işte çok denedim hiç almadımkilo veremeyebilirsin ama alabilirsin bunu biliyo muyudun.... iki ileri bi geri olmaz öyle... tut boğazını.....
hocaaaam ayrımcılık var suyu 2 lt değil bunun 1,9 sayılmaz o.... kamu oylamasına sunalım...
Çanakkaleliyim canım ama kütüğüm balıkesir'e taşındı balikesirliyim demem lazim sanirim artik
Genel hali oyle canim ya her istedigini yaptik simdi yoruldum dedigim zaman bile agliyo enerjim kalmiyo valla bazen aksam olsada uyusam diye saati bekliyorum resmen esimle oturup konusmama dahi izin vermiyo bi yere gitmekten bikiyorum bu yuzden saniye durmuyo Rabbim saglik sihhat versin ins da azda akilli olaydiCanım benim ilk haftalar hep hızlı gider sonra yavaşlar hatta durur kilo kaybı.
Sen azimle devam edersen tekrar hızlanır.
Menülerinde suyunda sporunda gayet iyi.
Zaten vermeni engelleyecek birşey yazsan uyarırım ben seni...
Tamam canım bi sıkıntısı var demekki bebişin allah şifa ve sabır versin.
Bazen bende hayret ediyorum sabrıma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?