Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aha da ponçik ya da adı her neyse kuş bile doymaz anam bunla canıma okudun :)))) olsun ben yine de seviyom seni poğaçadan da çok

Fıstıklar öğleden sonra çocukları parka götürdüm ama önce şu daha önce bahsettiğim tacizci öğretmen vardı ya onunla ilgili basın açıklaması vardı oraya gittim. Sonra da annemlere gittik, döndük arkadaşım geldi, ay ne yoğun hatunum :) bu arada sabaha karşı gerçekleşen güneş tutulması çarptı beni heralde sabah anlattıklarımın üstüne eklenenler bile oldu, teker teker gelin mübarek, ben de annemlere gidince çocukları teslim edip uyudum, her depresyondaki insan gibi.
Biraz geçmişe bakıyım benim ve poğaçalarım üzerinden sohbet dönmüş sanırım.

Menümü yazayım

sabah
1 dilim ekmek üzeri peynir
1 haşlanmış yumurta

ara
1 yeşil çay
1 muz

öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek

ara
1 dilim ekmek
2 burgu peynir

akşam
2 kıymalı biber dolma
yoğurtlu kereviz salatası
yarım dilim ekmek

su 2,5 lt
spor yapmadım ve kızlar cidden hiç havamda değilim üzgünüm göz gezdirirken gördüm azıcık zıplamıycaksan kaçamak yapma yazmış morördek sanırım, kesinlikle haklısın arkadaşım ama cidden kendimi dalgaya vuruyorum ama bugün beni çok yordu, bir an önce uyuyup bikaç gün atlamak istiyorum mümkünse

evet şimdi eşim otorite kurmaya çalışıyo bana bir zor geliyor fakat çocuklar daha mutlu oluyorlar, ben okumuştum kurallar olunca karmaşadan uzak olduğu için daha mutlu ve uyumlu olurlarmış. Bu arada uzun ara verdim okumaya ama anadolu pedagojisinin kurucularından Adem Güneşi tavsiye ederim tabi doğan cüceloğlu ve haluk yavuzer duayenler. Adem güneşin farklı bir yaklaşımı var ve ben çok beğendim kitaplarını. Sadece bazı yerleri pratikte zor oluyor çünkü ona göre çocuk anneyle 4 yaşına kadar mutlaka kalmalı ama hayat şartları olmuyor işte. Radyo ve internet programları da var.

Ayyy hadi çabucak bitir de okuyalımm..
Senin hedef kilon kaçtı ben biraz unutuyomm da
ben de çok unutkanım, sanırım yaşlanınca hafıza falan kalmıycak Allah korusun kafa çok yoğun olunca öyle oluyo sanırım

49 küsur da yeter bana.

Sağol tatlım

Borcmu taktı sana kiyamam.

Ben cezayı listede kesiyom canım puan alamiyorlar.
Ama ille kes ceza derseniz keserim.
evet muskam yaaa hem de nasıl az buz değil (
65 canım.
Bu hafta mezunum inşallah.
P.tesi yazarım hikâyeyi.
tebrik ediyorum gülüm darısı herbirimizin başına

Allah kolaylık versin canım.
çok sağol tatlımmm

Kız 1 kilo eksi çıkmışş.. Ne cezası ??? Poğaça yaramış
hee di mi :)) yok ya akşama kadar bişey yemedim poğaça yedim diye de öyle dengeledim
bizim yöntemlerimiz farklı di mi bacım topraks
ben senin kadar olamam canım yaa okurken şaşkınlık içinde kaldım, işin şakası bi yana biraz daha dikkatli olsan iyi olur

sende öyle de tam olsun.... destekleyin her gün yesin poğça :)
Sen şurda beni güldürüyosun ya Allah da seni güldürsün :) aman tamam yemiyom yeter çin işkencesi bu ama :))
Başınıza eksiyecegim. Heh heh!!
ekşi gülüm yoksa ben poğaça yerim her gün di mi btlbetul

Ayy yerim kız seni bicirik.
ohhh aşka bak :)

Sabah
1,5 dilim cavdar
1yumurta
1kk peynir
1 çatal ucuyla bal
Öğle
1 lahmacun
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Yoğurtlu kereviz
Ara
3 hurma
1 isirik çikolata
1 kase yoğurt
Su 2,5 lt
Spor 125 suat
4 km yuruyus
kaptancım harikasınız

güzel tatlım afiyeet olsun

Sağlıkla alıp kullanmak nasip olsun. Onunla gezdiğiniz yerlerde güzel anılar biriktirin

Totoyamı vurayım göbüşemi
benim göbüşeeeeeeee ( gerçi göbüş diyince sevimli hale geliyo ama benimki hiiçç sevimli değil )

ebrucum yokmuş bişey menünde arkadaşlar zaten söylemiş akşama bişeyler atıştırdıysan ne ala

çok haklısın

bu bacaklar nasıl incellcek yeaaaaaaaa.......
oyy benim de bacak değil göbek derdim var her yer gidiyo en son orası

Menüm
7,45-13,30 ve 16,30da
1'er kase ayran aşı çorbası
Su 3,5 oldu 4 olur
Spor 45+60+60 dk yürüyüş.
ayyy ben bunu sevmiyorum, cesaret edip yapamadım

candy_candy koru kendini...

Pişmiş herşeyi buzluğa atabilirsin hamurişinden çorbaya kadar..
ben de atıyorum herşeyi, kolaylık oluyo

afiyet olsun başarılı kaptanım

Allah rahmet eylesin, size de kolay gelsin. Bizim buralarda da cenaze evinde yemek pişirtilmez hep komşular yapar koşturur. Ne güzel adetlerimiz var, ben bunları çok seviyorum.

güzel canısı menün

gayet başarılı, tebrikler efem :)

afiyet olsun tatlım, güzel menü

Ayran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
gunaydınnnn
muskam muhteşem yaaa bende ptesi yapayım o zaman yaaa bu kadar fark beklemiyordum
şimdi 65 mi oldun 66 mı

gunaydınnnn
muskam muhteşem yaaa bende ptesi yapayım o zaman yaaa bu kadar fark beklemiyordum
şimdi 65 mi oldun 66 mı
65,9
Kaptanım 4er çorbakaşığı bulgur, nohut ve y.mercimek yarım kilo yoğurt kesinlikle tuz koyma.
4 litre su içtim 2 fincan yeşilçay
2 fincan form çayı ve 2 saat 45dk tempolu yrüdüm..
Mutluyum çığlıklar attım sabah resmen.

tamam canım yapacam ben de

maşallah hadi gözün aydın wuuu 50 kg ye bi adımcık kaldı :)

fena gaza geldim bak.... maşallah süper....
Teşekkürler bacıııııım....
>Ayyy çokçok mutluyum bgün diyette son günüm...

günaydın beybiler 64,9 u gördüüüm kaçamak yapabilirsiniz artııık :)) bana da yulaf iyi geldi ....
Tebrik ederim vay bugünü tarihe geçirelim çok mutlu bir gün bugün.
tamam canım yapacam ben de
Yap valla ama kabızlığa çare bul aman diyeyim..
maşallah hadi gözün aydın wuuu 50 kg ye bi adımcık kaldı :)
Yooook yeter bacım ben iyiyim böyle..

tatlım önümüzdeki hafta bu verdiğini geri almazsan bana yazarmısın o zaman ben de yapıcam. Çünkü ben daha önce 2 gün yaptım ve sonra hemen geri aldım sen almama yöntemini bulursan haftaya yapıcam

tatlım önümüzdeki hafta bu verdiğini geri almazsan bana yazarmısın o zaman ben de yapıcam. Çünkü ben daha önce 2 gün yaptım ve sonra hemen geri aldım sen almama yöntemini bulursan haftaya yapıcam
Tabi zaten yukarda yada bi önceki sayfada kaptana yazdım ne yaptığımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…