- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.781
Aha da ponçik ya da adı her neyse kuş bile doymaz anam bunla canıma okudun :)))) olsun ben yine de seviyom seni poğaçadan da çokbakım şart maskeyi sen de yap.... depresyona iyi geliyo diyolla :)
olur öyle arada...
bebiş diyosun ama poğça yiyiyosun.... sen böyle poğçaları ponçikleri löp löp yersen zor o iş bacım....ponçiği de merak ettim :)) hiç ponçiğim olmadı benim..... ismide bi hoşmuş :)) nasıl yani pastaneye girip bana bi ponçik verir misiniz mi diyosunuz :))) többeeee :)))
evet şimdi eşim otorite kurmaya çalışıyo bana bir zor geliyor fakat çocuklar daha mutlu oluyorlar, ben okumuştum kurallar olunca karmaşadan uzak olduğu için daha mutlu ve uyumlu olurlarmış. Bu arada uzun ara verdim okumaya ama anadolu pedagojisinin kurucularından Adem Güneşi tavsiye ederim tabi doğan cüceloğlu ve haluk yavuzer duayenler. Adem güneşin farklı bir yaklaşımı var ve ben çok beğendim kitaplarını. Sadece bazı yerleri pratikte zor oluyor çünkü ona göre çocuk anneyle 4 yaşına kadar mutlaka kalmalı ama hayat şartları olmuyor işte. Radyo ve internet programları da var.Cocuklari basta simartiyoruz sonra sikayet ediyoruz ya aslinda basta otoriteli davransak iste ana yuregi fakan derken cocuklar uzerinde otorite kurmak zor oluyo esimde yastikalri aldirip cocuga dogus dersi veriyo resmen oda bi cocuk gorse gidip vuruyo artik utanir hale geldim esime kiziyorum oda yanlis yaptim diyo ama is isten gecti okumadigim bisey kalmiyo canim da bazen kafayi yiyorum avazim ciktigi kadar bagirasim geliyo is bitmiyo yemek bitmiyo cocuk oyun istiyo bana dinlencek vakitte kalmayinca bazen dayanamiyrum Rabbim yardimcimiz olsun
ben de çok unutkanım, sanırım yaşlanınca hafıza falan kalmıycak Allah korusunAyyy hadi çabucak bitir de okuyalımm..
Senin hedef kilon kaçtı ben biraz unutuyomm da
evet muskam yaaa hem de nasıl az buz değil49 küsur da yeter bana.
Sağol tatlım
Borcmu taktı sana kiyamam.
Ben cezayı listede kesiyom canım puan alamiyorlar.
Ama ille kes ceza derseniz keserim.
tebrik ediyorum gülüm darısı herbirimizin başına65 canım.
Bu hafta mezunum inşallah.
P.tesi yazarım hikâyeyi.
çok sağol tatlımmmAllah kolaylık versin canım.
hee di mi :)) yok ya akşama kadar bişey yemedim poğaça yedim diye de öyle dengeledimKız 1 kilo eksi çıkmışş.. Ne cezası ??? Poğaça yaramış
ben senin kadar olamam canım yaa okurken şaşkınlık içinde kaldım, işin şakası bi yana biraz daha dikkatli olsan iyi olurbizim yöntemlerimiz farklı di mi bacımtopraks
Sen şurda beni güldürüyosun ya Allah da seni güldürsün :) aman tamam yemiyom yeter çin işkencesi bu ama :))sende öyle de tam olsun.... destekleyin her gün yesin poğça :)
ekşi gülüm yoksa ben poğaça yerim her gün di miBaşınıza eksiyecegim. Heh heh!!
ohhh aşka bak :)Ayy yerim kız seni bicirik.
kaptancım harikasınızSabah
1,5 dilim cavdar
1yumurta
1kk peynir
1 çatal ucuyla bal
Öğle
1 lahmacun
Akşam
2 kepçe yeşil mercimek
Yoğurtlu kereviz
Ara
3 hurma
1 isirik çikolata
1 kase yoğurt
Su 2,5 lt
Spor 125 suat
4 km yuruyus
güzel tatlım afiyeet olsunBugün kü menüm @nilsub ,muska77
Sabah ılık limonlu su , 100 ip atlama
Kahvaltı
1 yumurta,
1 fincan şekersiz çay
Yarım KK peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
1 dL kepek ekmeği
Öğlen
Patlıcan musakka 4 yk
Yoğurt 3 yk
Ara sade Türk kahvesi
Aksam
4 yk kabak yemeği
3 yk yoğurt
1 saat yürüyüş 2 mil leslie 2,5 lt su onu 3 e tamamlarim
Sağlıkla alıp kullanmak nasip olsun. Onunla gezdiğiniz yerlerde güzel anılar biriktirinSıkıntı yok çok şükür hayatım. Açıköğretim sınavlarıma çalısıyorum. 1 aya kadar sınavım var.
Birde memlekete gitme ihtimalimiz var. Aylar öncesinden bi araba mevzuumuz vardı da. Halledememiştik. Şimdi alma ihtimalimiz var. Hayırlısıyla inşallah.
benim göbüşeeeeeeee ( gerçi göbüş diyince sevimli hale geliyo ama benimki hiiçç sevimli değil )Totoyamı vurayım göbüşemi
ebrucum yokmuş bişey menünde arkadaşlar zaten söylemiş akşama bişeyler atıştırdıysan ne alamuska77
Kahvaltı: 1 muz
15:00
3 mini ( iki parmağın yarısı kadar) tuzlu kurabiye
2 fincan şekersiz kahve
Akşam 2 daha içicem.
Şekersiz çay
SU: 3 litre 1 litre de yeşil çay
Spor: leslie 4 mile ve ekstra yaparsam da yazarım.
çok haklısınee akşam menüsü nerde .. yaw bu nasıl menü ??
tamam tuzlu kurabiyeler cezalık ama akşam yemezsen sağlıklı birşeyler o zaman kızarım işte ..
koca günü sağlıksız 3 kurabiyeyle geçirip hem aç kalıp hemde sağlıksız beslenmiş olursun ..
oyy benim de bacak değil göbek derdim varbu bacaklar nasıl incellcek yeaaaaaaaa.......
ayyy ben bunu sevmiyorum, cesaret edip yapamadımMenüm
7,45-13,30 ve 16,30da
1'er kase ayran aşı çorbası
Su 3,5 oldu 4 olur
Spor 45+60+60 dk yürüyüş.
ben de atıyorum herşeyi, kolaylık oluyo
afiyet olsun başarılı kaptanımbugünki menüyü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
ara
1 avuç elma kurusu
5-6 yaban mersini
öğle
2-3 çeri
tavuk ızgara
nane salatatlık
ara
1 avuç elma kurusu
1 kayısı
akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe nohut
inş aradan sonra yemem
su
2,5 lt civarı
spor
4,5 km yürüyüş
130 squat yapılacak akşama
Allah rahmet eylesin, size de kolay gelsin. Bizim buralarda da cenaze evinde yemek pişirtilmez hep komşular yapar koşturur. Ne güzel adetlerimiz var, ben bunları çok seviyorum.geldim geldim şekerim dedimya komşumun annesi öldü anneside burda komşumdu 2 gündür oradayım kuran okunuyor yemek dağıtıyorlar misafirlere ayaklarımın altı ağrıyor inanki siz neler yaptınız bide arada kursa gidip dersimi verip geliyorum yorgunluktan ölüyorum sen nasılsın kuran kursuna gidiyorum hayatım öğleden sonra
güzel canısı menün@muska77 @d_mndc kızlar menüm
sabah 1 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 yumurta 1 domates yarım salatalık 2 kaşık lor 1 dilim tbe 1 fincan yeşil çay
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen 1 elma 1 ceviz 1 bardak süt
ara 1 portakal 1 bardak süt
akşam 1 orta boy (büyük değil ama küçükte değildi)
haşlanmış patatese bol kıvırcık yeşil soğan maydanoz dere otu limon pul biber azıcık zeytinyağı salata gibi yaptım
su 2litre
spor birazdan yapıcam çocukları uyutunca o zaman yazarım
gayet başarılı, tebrikler efem :)@kollontai
geçmiş 8 mart emekçi kadınlar gününüz kutlu olsun öncelikle. sonrada dünkü menümü yazayım
sabah limonlu su
kahvaltı 2 dilim ekmek yumurta az bal bi dlim köy peyniri çay
öğlen elma armut
akşam mercimek çorbası çok az domates biber çay
su 2 litre 6 km yürüyüş
bugünkü menüm
sabah limonlu çay
kahvaltı sucuk yumurta çay 1 bardak peynir bi parca
öğlen mercimek çorba
arada elma çay
akşam ıspanak
1 lt su şu ana kadar
az sonrada leslie 3 mil yapacağım.
afiyet olsun tatlım, güzel menümuska77 @ebrusonmez
Sabah 1 kuru incir, 1 ceviz ici, 1 bardak ılık su
Kahvalti: 1 yumurtadan kiymali yumurta, 1 kk suzme peynir, 3 zeytin, domates, salatalik, kıvırcık, 2 dilim tbe, 2 fincan sekersiz cay
Ara: 1 fincan filtre kahve
Ogle: 100 gr tavuk döner, cok ince ve kucuk lavas, salata, 1 ayran
Ara: 1 sade Turk kahvesi
Aksam: 1 kase mercimek corbasi
Su: 2 lt
Spor henüz yapmadım, ne yapsam onu da bilmiyorum. Yaparsam ya da yapamazsam ayrica yazarim.
3 puanıda kaptınmuska77 spor olarak 2 mil Leslie yaptım.
Amin canım çok sağol.tebrik ediyorum gülüm darısı herbirimizin başına
Ben yaptım iyikide yapmışım...ayyy ben bunu sevmiyorum, cesaret edip yapamadım
gunaydınnnnAyran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
65,9gunaydınnnn
muskam muhteşem yaaa bende ptesi yapayım o zaman yaaa bu kadar fark beklemiyordum
şimdi 65 mi oldun 66 mı
Ayran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
tamam canım yapacam ben de65,9
Kaptanım 4er çorbakaşığı bulgur, nohut ve y.mercimek yarım kilo yoğurt kesinlikle tuz koyma.
4 litre su içtim 2 fincan yeşilçay
2 fincan form çayı ve 2 saat 45dk tempolu yrüdüm..
Mutluyum çığlıklar attım sabah resmen.
65,9
Kaptanım 4er çorbakaşığı bulgur, nohut ve y.mercimek yarım kilo yoğurt kesinlikle tuz koyma.
ooo betüş üm maşallah sana daa ee bugün güzel bir güngünaydın beybiler 64,9 u gördüüüm kaçamak yapabilirsiniz artııık :)) bana da yulaf iyi geldi ....
ooo betüş üm maşallah sana daa ee bugün güzel bir gün
Teşekkürler bacıııııım....fena gaza geldim bak.... maşallah süper....
Tebrik ederim vay bugünü tarihe geçirelim çok mutlu bir gün bugün.günaydın beybiler 64,9 u gördüüüm kaçamak yapabilirsiniz artııık :)) bana da yulaf iyi geldi ....
Yap valla ama kabızlığa çare bul aman diyeyim..tamam canım yapacam ben de
Yooook yeter bacım ben iyiyim böyle..maşallah hadi gözün aydın wuuu 50 kg ye bi adımcık kaldı :)
tatlım önümüzdeki hafta bu verdiğini geri almazsan bana yazarmısın o zaman ben de yapıcam. Çünkü ben daha önce 2 gün yaptım ve sonra hemen geri aldım65,9
Tabi zaten yukarda yada bi önceki sayfada kaptana yazdım ne yaptığımıtatlım önümüzdeki hafta bu verdiğini geri almazsan bana yazarmısın o zaman ben de yapıcam. Çünkü ben daha önce 2 gün yaptım ve sonra hemen geri aldımsen almama yöntemini bulursan haftaya yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?