Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım tamam olmazsa ben o gün bitkisel ilacımı alırım değilse şu ara gene tıkandı benim bağırsaklar nane maydonoz salata yemekten bi hal oldum listeme yazmıyorum bunları kalorisi yok diye hatırlatayım
tatlım önümüzdeki hafta bu verdiğini geri almazsan bana yazarmısın o zaman ben de yapıcam. Çünkü ben daha önce 2 gün yaptım ve sonra hemen geri aldım sen almama yöntemini bulursan haftaya yapıcam
canım devamında verdim diye poaça pasta vermez diyete devam edersen gelmez bence
Afiyet olsun, ben bugün sadece ayran iciyorum.
hayır muskam sadece ayran içme haşlanmış yumurta falan ye

yok öyle yapmadım normal diyetime devam ettim

Yok kaptanım engel olma son diyet günüm zor gecsinki yarın yerken iki kere dusuneyim lutfen

Tabi zaten yukarda yada bi önceki sayfada kaptana yazdım ne yaptığımı
nasıl yaptığını gördüm tatlım sadece normal diyet düzenine devam edince hemen geri geliyor, bir yerde hata yapmış olabilirim çok hatırlamıyorum ama ben de güzel kilo vermiştim ama sonra hemen geri aldım ve o zaman aç kaldığım için moralim bozuldu. Senin tek avantajın zaten aç yaşıyosun bu diyet sana çok acı vermemiştir :) ben o kadar aç kalıp sonra alınca sinir oldum :)))

Hımm tamam bakalım ne olacak.. Haberin olur zaten kilo alirsam yazarım.

tamam son günün ama 3 - 4 gün daha devam et otursun kilo :) ayy bende ukelaaa oldum iyice :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…