- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.801
Afiyet olsun, ben bugün sadece ayran iciyorum.Günaydın kızlar
şimdi kahvaltımı ettim
2 dilim ekmek
b.peynir
4 zeytin
1 yeşil incir reçeli
bugün spor yapıcam
canım tamam olmazsa ben o gün bitkisel ilacımı alırım değilse şu ara gene tıkandı benim bağırsaklar nane maydonoz salata yemekten bi hal oldum listeme yazmıyorum bunları kalorisi yok diye hatırlatayımTeşekkürler bacıııııım....
>Ayyy çokçok mutluyum bgün diyette son günüm...
Tebrik ederim vay bugünü tarihe geçirelim çok mutlu bir gün bugün.
Yap valla ama kabızlığa çare bul aman diyeyim..
Yooook yeter bacım ben iyiyim böyle..
canım devamında verdim diye poaça pasta vermez diyete devam edersen gelmez bencetatlım önümüzdeki hafta bu verdiğini geri almazsan bana yazarmısın o zaman ben de yapıcam. Çünkü ben daha önce 2 gün yaptım ve sonra hemen geri aldımsen almama yöntemini bulursan haftaya yapıcam
hayır muskam sadece ayran içme haşlanmış yumurta falan yeAfiyet olsun, ben bugün sadece ayran iciyorum.
yok öyle yapmadım normal diyetime devam ettimcanım tamam olmazsa ben o gün bitkisel ilacımı alırım değilse şu ara gene tıkandı benim bağırsaklar nane maydonoz salata yemekten bi hal oldum listeme yazmıyorum bunları kalorisi yok diye hatırlatayım
canım devamında verdim diye poaça pasta vermez diyete devam edersen gelmez bence
hayır muskam sadece ayran içme haşlanmış yumurta falan ye
Yok kaptanım engel olma son diyet günüm zor gecsinki yarın yerken iki kere dusuneyim lutfencanım tamam olmazsa ben o gün bitkisel ilacımı alırım değilse şu ara gene tıkandı benim bağırsaklar nane maydonoz salata yemekten bi hal oldum listeme yazmıyorum bunları kalorisi yok diye hatırlatayım
canım devamında verdim diye poaça pasta vermez diyete devam edersen gelmez bence
hayır muskam sadece ayran içme haşlanmış yumurta falan ye
nasıl yaptığını gördüm tatlım sadece normal diyet düzenine devam edince hemen geri geliyor, bir yerde hata yapmış olabilirim çok hatırlamıyorum ama ben de güzel kilo vermiştim ama sonra hemen geri aldım ve o zaman aç kaldığım için moralim bozuldu. Senin tek avantajın zaten aç yaşıyosun bu diyet sana çok acı vermemiştir :) ben o kadar aç kalıp sonra alınca sinir oldum :)))Tabi zaten yukarda yada bi önceki sayfada kaptana yazdım ne yaptığımı
şu iradenin çeyreğini bana versene senin diyet bitti nasılsa :))Yok kaptanım engel olma son diyet günüm zor gecsinki yarın yerken iki kere dusuneyim lutfen
Hımm tamam bakalım ne olacak.. Haberin olur zaten kilo alirsam yazarım.nasıl yaptığını gördüm tatlım sadece normal diyet düzenine devam edince hemen geri geliyor, bir yerde hata yapmış olabilirim çok hatırlamıyorum ama ben de güzel kilo vermiştim ama sonra hemen geri aldım ve o zaman aç kaldığım için moralim bozuldu. Senin tek avantajın zaten aç yaşıyosun bu diyet sana çok acı vermemiştir :) ben o kadar aç kalıp sonra alınca sinir oldum :)))
Teşekkürler bacıııııım....
>Ayyy çokçok mutluyum bgün diyette son günüm...
Tebrik ederim vay bugünü tarihe geçirelim çok mutlu bir gün bugün.
Yap valla ama kabızlığa çare bul aman diyeyim..
Yooook yeter bacım ben iyiyim böyle..
Oluuuur.şu iradenin çeyreğini bana versene senin diyet bitti nasılsa :))
şu iradenin çeyreğini bana versene senin diyet bitti nasılsa :))
Oluuuur.
Uzat elini
Yooo çok haklisin.tamam son günün ama 3 - 4 gün daha devam et otursun kilo :) ayy bende ukelaaa oldum iyice :)))
Geçmişi oku lütfengünaydın kızlar ne haberler var bakalım?:)
sen o iradeyi alır poğçaya alıştırır kötü yola düşürürsün....
Al hayatım sanada vereyim.vermesene yeaaaa......... kıymet bilmez o... verceksen bana ver... daha 15 kg si var şu tombul kedinin....
Sağol gülüm darısı hepinizin başına inşallah.
yaaaaa kızlare deliricem bu hafta ben sabah tartıldım 79,8 çıktım dahada düşemedim bi hastalansam rahatlıcam o değilde yaın ne olucak şimdi ?
Bugün maydanoz yada kiraz sapı çayı iç. Ödemini atarsin.yaaaaa kızlare deliricem bu hafta ben sabah tartıldım 79,8 çıktım dahada düşemedim bi hastalansam rahatlıcam o değilde yaın ne olucak şimdi ?
inşallah ne dicem banada bugun bir tavsiyen varmı yarına en azından eksi çıkmam için bu sabah 79.8 çıktım geçen hafta 79.3 ne yapsam ya benAl hayatım sanada vereyim.
Sağol gülüm darısı hepinizin başına inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?