- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.821
İki üst msj bak canım yazdım.inşallah ne dicem banada bugun bir tavsiyen varmı yarına en azından eksi çıkmam için bu sabah 79.8 çıktım geçen hafta 79.3 ne yapsam ya ben
gerildim yahu yüzümdede sivilceler başladı hastalansam mı bugun burda elif abla diye komşum var nilgün zayıflamışsın sanki biraz dedi sevindim açıkcası acil yardım kızlar ne atar benim bu şişkinliğimirelax ol stres şişiriyo.....
Eeee yicenmi yarın lahmacun?bu gün 38 beden pantalon denedim önü kapanıyor ama biraz sıkıyor.... 2-3 kg sonra demek ki rahat rahat giricem 38 bedene :)))
ayy ben 64,9 mu dediiim lahmacuuuuun.9 dicektiiim :))))))
Eeee yicenmi yarın lahmacun?
Ben sigiyorum bana kacamak izni varmı?tabiki hayır :))) 38 bedene sığamayan bağzı betüşler lahmacun yememeli bence :)))
onlardan yokta bu 7 otlu çayım var içindeİki üst msj bak canım yazdım.
Ben sigiyorum bana kacamak izni varmı?
İnşallah gülüm. Bu çektiğimiz bir omur boyu yeter valla.vay be muska insan nasıl 49 kg verir yaaa helal olsun.... inşallah korursun kilonu da bir daha hiç bu stresleri yaşamazsın.... hiç birimiz yaşamayız inşallah...
Ben sigiyorum bana kacamak izni varmı?
sa san hakkın inanki çok çok sevindim senin adına helal muskaya helalllll şuan bağırarak sana tezahurat yapıyorum haberin olsunİnşallah gülüm. Bu çektiğimiz bir omur boyu yeter valla.
Ayyy siz böyle dedikce kendimi bisey saniyom.
Olur tabii. Harika olur Hemde.onlardan yokta bu 7 otlu çayım var içinde
biberiye
funda yaprağı
mate yaprağı
kekik
yeşil çay
kiraz sapı
ısırgan yaprağı olur dimi
Yooo bugün ayran günü.yarın olur bu gün olmasında sınırdasın bak 65.9 ona göre :) 66 oluverir...
canım bugün protein ağırlıklı beslen ve akşam en geç 6 dan sonra ağzına lokma alma bak gider o ödemyaaaaa kızlare deliricem bu hafta ben sabah tartıldım 79,8 çıktım dahada düşemedim bi hastalansam rahatlıcam o değilde yaın ne olucak şimdi ?
kızzzz senide tebrik ederim haddiiiii bakalım bu ay sonuna gir 38 bedene artık avatarınıda değiştir tombiş değilsin :)bu gün 38 beden pantalon denedim önü kapanıyor ama biraz sıkıyor.... 2-3 kg sonra demek ki rahat rahat giricem 38 bedene :)))
ayy ben 64,9 mu dediiim lahmacuuuuun.9 dicektiiim :))))))
Sagolun kızlar. Bu takım olmasaydı yapamazdım bu kadarını.sa san hakkın inanki çok çok sevindim senin adına helal muskaya helalllll şuan bağırarak sana tezahurat yapıyorum haberin olsun
kaptanım ben hergün akşam 6 dan sonra yemek yemiyorum zaten hadi inşallah bende bugun yoğurt günü yapım bari dün mayalamıştım ohhhhh misssss :)canım bugün protein ağırlıklı beslen ve akşam en geç 6 dan sonra ağzına lokma alma bak gider o ödem
Olur tabi hatta iki kase bile yiyebilirsin öğlen.muska77 ben şimdi öğlen 1 kase yoğurt ara 1 kase yoğurt akşam 1 kase yoğurt yapsam olurmu? sabah kahvaltımı güzel yaptım bu arada akşam 2 miles leslie 10 sguat yaptım
tamam bugun sıkayım dişimi yarına şimdi çayımıda yaptım bol su bide lesli patlatırım birazdan bide ne dicem tamam belki çok fazla bir kilo vermedim 83,5 falandım ama 79 lara inince kendimi hafiflemiş hissediyorum belkide psikolojiktir :)Olur tabi hatta iki kase bile yiyebilirsin öğlen.
kızzzz senide tebrik ederim haddiiiii bakalım bu ay sonuna gir 38 bedene artık avatarınıda değiştir tombiş değilsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?