Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ben o zıplamıcaksan kacamak yapma sözünü sana demedim tabi ki, senin menülerin genelde gayet iyi ve sporunu da aksatmayan birisin Yoksa zaman zaman spor yapmama durumu hepimizde oluyor
ben senin kadar olamam canım yaa okurken şaşkınlık içinde kaldım, işin şakası bi yana biraz daha dikkatli olsan iyi olur
İşte demek istedigimi sen de yakalamıssın zaten
Ayran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
Maşallah muskam yaa cok sevindim. Haftaya ben de deneyeyim bu ayran aşını olmazsa. Bu hafta durumum feci
günaydın beybiler 64,9 u gördüüüm kaçamak yapabilirsiniz artııık :)) bana da yulaf iyi geldi ....
Ben de sabah yulaf, süt ve kücük bir muz yedim. Aksama da yine yulaf ve süt yiyeyim diyorum yoksa yarın cidden artı cıkacagım
yaaaaa kızlare deliricem bu hafta ben sabah tartıldım 79,8 çıktım dahada düşemedim bi hastalansam rahatlıcam o değilde yaın ne olucak şimdi ?
Aynı dert bende de var ve üstelik benim regl dönemim de degil. Ben bu isi cidden anlamadım niye böyle oldu... +300'deyim şu an hala..

4,5 kiloyu devamlı taşımayı denesene.
Tabiki hafiflemiş hissetmelisin.

valla ben yulafı sevdim hem doyurucu hem aburcubur isteğini kesiyor insanın......hem de hep eksi çıktım yani ben etkili buldum tesadüf mü anlayamadım henüz gerçi :))

havalardandır seninkide poyraz çok bu mevsimler kadınları şişiriyor

valla ben yulafı sevdim hem doyurucu hem aburcubur isteğini kesiyor insanın......hem de hep eksi çıktım yani ben etkili buldum tesadüf mü anlayamadım henüz gerçi :))
Gecen haftalarda ben de yemistim, işe yarıyor bence de. Bu hafta pek yemedim, eksiyi de göremedim.

Sağol tatlım
hadi leyn yeme bizi sen her türlü yapardın :)) beni sizler var ettiniz
Bu kadarını dedim dikkatini çekerim. Büyük ihtimal daha uzun sürerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…