- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.841
Canım ben o zıplamıcaksan kacamak yapma sözünü sana demedim tabi ki, senin menülerin genelde gayet iyi ve sporunu da aksatmayan birisinFıstıklar öğleden sonra çocukları parka götürdüm ama önce şu daha önce bahsettiğim tacizci öğretmen vardı ya onunla ilgili basın açıklaması vardı oraya gittim. Sonra da annemlere gittik, döndük arkadaşım geldi, ay ne yoğun hatunum :) bu arada sabaha karşı gerçekleşen güneş tutulması çarptı beni heralde sabah anlattıklarımın üstüne eklenenler bile oldu, teker teker gelin mübarek, ben de annemlere gidince çocukları teslim edip uyudum, her depresyondaki insan gibi.
Biraz geçmişe bakıyım benim ve poğaçalarım üzerinden sohbet dönmüş sanırım.
Menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek üzeri peynir
1 haşlanmış yumurta
ara
1 yeşil çay
1 muz
öğlen
1 kase çorba
yarım dilim ekmek
ara
1 dilim ekmek
2 burgu peynir
akşam
2 kıymalı biber dolma
yoğurtlu kereviz salatası
yarım dilim ekmek
su 2,5 lt
spor yapmadım ve kızlar cidden hiç havamda değilim üzgünüm göz gezdirirken gördüm azıcık zıplamıycaksan kaçamak yapma yazmış morördek sanırım, kesinlikle haklısın arkadaşım ama cidden kendimi dalgaya vuruyorum ama bugün beni çok yordu, bir an önce uyuyup bikaç gün atlamak istiyorum mümkünse
İşte demek istedigimi sen de yakalamıssın zatenben senin kadar olamam canım yaa okurken şaşkınlık içinde kaldım, işin şakası bi yana biraz daha dikkatli olsan iyi olur
Maşallah muskam yaa cok sevindim. Haftaya ben de deneyeyim bu ayran aşını olmazsa. Bu hafta durumum feciAyran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
Ben de sabah yulaf, süt ve kücük bir muz yedim. Aksama da yine yulaf ve süt yiyeyim diyorum yoksa yarın cidden artı cıkacagımgünaydın beybiler 64,9 u gördüüüm kaçamak yapabilirsiniz artııık :)) bana da yulaf iyi geldi ....
Aynı dert bende de var ve üstelik benim regl dönemim de degil. Ben bu isi cidden anlamadım niye böyle oldu... +300'deyim şu an hala..yaaaaa kızlare deliricem bu hafta ben sabah tartıldım 79,8 çıktım dahada düşemedim bi hastalansam rahatlıcam o değilde yaın ne olucak şimdi ?
Sagolun kızlar. Bu takım olmasaydı yapamazdım bu kadarını.
4,5 kiloyu devamlı taşımayı denesene.tamam bugun sıkayım dişimi yarına şimdi çayımıda yaptım bol su bide lesli patlatırım birazdan bide ne dicem tamam belki çok fazla bir kilo vermedim 83,5 falandım ama 79 lara inince kendimi hafiflemiş hissediyorum belkide psikolojiktir :)
allah iyiliğini versin deli....
Canım ben o zıplamıcaksan kacamak yapma sözünü sana demedim tabi ki, senin menülerin genelde gayet iyi ve sporunu da aksatmayan birisinYoksa zaman zaman spor yapmama durumu hepimizde oluyor
İşte demek istedigimi sen de yakalamıssın zaten
Maşallah muskam yaa cok sevindim. Haftaya ben de deneyeyim bu ayran aşını olmazsa. Bu hafta durumum feci
Ben de sabah yulaf, süt ve kücük bir muz yedim. Aksama da yine yulaf ve süt yiyeyim diyorum yoksa yarın cidden artı cıkacagım
Aynı dert bende de var ve üstelik benim regl dönemim de degil. Ben bu isi cidden anlamadım niye böyle oldu... +300'deyim şu an hala..
havalardandır seninkide poyraz çok bu mevsimler kadınları şişiriyorCanım ben o zıplamıcaksan kacamak yapma sözünü sana demedim tabi ki, senin menülerin genelde gayet iyi ve sporunu da aksatmayan birisinYoksa zaman zaman spor yapmama durumu hepimizde oluyor
Maşallah muskam yaa cok sevindim. Haftaya ben de deneyeyim bu ayran aşını olmazsa. Bu hafta durumum feci
Ben de sabah yulaf, süt ve kücük bir muz yedim. Aksama da yine yulaf ve süt yiyeyim diyorum yoksa yarın cidden artı cıkacagım
Aynı dert bende de var ve üstelik benim regl dönemim de degil. Ben bu isi cidden anlamadım niye böyle oldu... +300'deyim şu an hala..
Gecen haftalarda ben de yemistim, işe yarıyor bence de. Bu hafta pek yemedim, eksiyi de göremedim.valla ben yulafı sevdim hem doyurucu hem aburcubur isteğini kesiyor insanın......hem de hep eksi çıktım yani ben etkili buldum tesadüf mü anlayamadım henüz gerçi :))
ben kullanıyorum etinin lifalif sadesini yoğurdun içinde pek belli olmuyor sen hangisini kullanıyorsun? hemde ucuzvalla ben yulafı sevdim hem doyurucu hem aburcubur isteğini kesiyor insanın......hem de hep eksi çıktım yani ben etkili buldum tesadüf mü anlayamadım henüz gerçi :))
allah iyiliğini versin deli....bu çok çirkin güzel bişey koyyyyy kızzzzz
Sağol tatlımCanım ben o zıplamıcaksan kacamak yapma sözünü sana demedim tabi ki, senin menülerin genelde gayet iyi ve sporunu da aksatmayan birisinYoksa zaman zaman spor yapmama durumu hepimizde oluyor
Bu kadarını dedim dikkatini çekerim. Büyük ihtimal daha uzun sürerdi.hadi leyn yeme bizi sen her türlü yapardın :)) beni sizler var ettiniz
Bi poyraz eksikti cünkühavalardandır seninkide poyraz çok bu mevsimler kadınları şişiriyor
trambolinli yokmu
ben kullanıyorum etinin lifalif sadesini yoğurdun içinde pek belli olmuyor sen hangisini kullanıyorsun? hemde ucuz
o karışıkların kaloriside yüksek o yüzden ben almıyorumben de onu kullanıyorum.... ama diğerleride güzel... bir de gronola var onu denicem.... evdekiler bitince...
trambolinli yokmu
o karışıkların kaloriside yüksek o yüzden ben almıyorum
evet betüşün çatlaklığı onaylanmıştır nerden buldun kızzz bunu
Onun çatlaklıgı onaylanalı cok oldu yaevet betüşün çatlaklığı onaylanmıştır nerden buldun kızzz bunu
evet betüşün çatlaklığı onaylanmıştır nerden buldun kızzz bunu
öylede haklısın badem falana varda ne bilim ben almamıştım benim sade 4 paket var daha sen al hoşuna giderse bende alayımiçindekiler belli ama fındık kuru kayısı zaten yememiz gereken şeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?