- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #173.861
E günaydın!evet betüşün çatlaklığı onaylanmıştır nerden buldun kızzz bunu
Yani dimiOnun çatlaklıgı onaylanalı cok oldu ya
Ben hiç şüphe etmedimşüphesi olan mı vardı ki :)
Tescilli çatlakyaşasın artıkk belgem var :))
Tescilli çatlak
kız sen taklit bile edilemezsin o derece yaniöz hakiki en hakiki çatlak :) taklitlerimden sakının...
Hayirli olsun canim ins alabilirsinizSıkıntı yok çok şükür hayatım. Açıköğretim sınavlarıma çalısıyorum. 1 aya kadar sınavım var.
Birde memlekete gitme ihtimalimiz var. Aylar öncesinden bi araba mevzuumuz vardı da. Halledememiştik. Şimdi alma ihtimalimiz var. Hayırlısıyla inşallah.
bu çorbayı nasıl yapıyorsunuz siz bende deneyim bugünAyran aşı yapacak olanlara duyurulur
Bulgurla yapın ve kahvaltıdada çorbadan yiyin.
Bir günde -1,6 muhteşem bir sonuç aldım
tabi 4 litre su ve 2 saat 45 dk yürüyüşle...
valla ben her gün 5.30 kalkıyorum bana akşam olmak üzeregünaydın hanımlar
bende erkenciyimde aanca geçebildim bilg başınavalla ben her gün 5.30 kalkıyorum bana akşam olmak üzere
dun o kadar cok yemisim ki gece mide fesatı gecircektimkollontai yemek yemekten bize yazmaya fırsat bulamıyor anlaşılan
yaaaaa bide bana caz yapıyodunuz niye ceza yazıyosun yok ona da ceza yazılır mı yok buna da kızılır mı nooooooldu !!!!! su ameliyat isi bitsin hepinizi mum etcem mum !!!!E işte bi sen laf etmissin gördügüm kadarıyla, sana lafım yok zaten Betüşüm. Digerleri pohpohlucak nerdeyse
kollontai duy sesimizi, şu kıza bi ceza kes de aklı başına gelsin.
günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
gecmisi okuyamadım pek uzun yazmıssınız
dun o kadar cok yemisim ki gece mide fesatı gecircektim))))))
yaaaaa bide bana caz yapıyodunuz niye ceza yazıyosun yok ona da ceza yazılır mı yok buna da kızılır mı nooooooldu !!!!! su ameliyat isi bitsin hepinizi mum etcem mum !!!!
canım bende sana tel açacaktım ne oldu dite hayırlısı olsun tatlım bak allah bir kapıyı kapatıp yenisini açmışgünaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?