Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli olsun canim ins alabilirsiniz

Kizlar ben dunku menumu yazayim dun giremedim netim bitti bugun tl attim baska paketler oldu kafayi yiycem ya su telefona verdigim parayi hic biseye vermiyorum eve net alcaz telefonsuz port yokmus falanmis filanmis herkeste net var sira bekliycekmisiz neyse sinirlerim tavanda valla netim biterse yarinda girerim belki bi muddet giremem kizlar biktirdi buna para vermek beni menumu yazayimda isime kacayim
sabah 2 dilim ekmek peynir donates zeytin
ogle 1 bardak sut cok az haslanmis nohut
1 avuc fistik
yarim ayva
ara 2 hurma
Aksam 1kase mer corba
az salata (mor lahana ve domates kullandim sadece)
Sonra esim cikolata getrdi zorla isirdim bendekiramadim biliyosunuz bi kere kalbini kirmistim artik yapmiyorum oyoe:)))) su 4lt ictim
spor 1saat yurudum
menuyu bugun yazinca hatirlamaktada zorlandim yanigecmisede sonra bakar yazarim yine kizlar

gecmisi okuyamadım pek uzun yazmıssınız
kollontai yemek yemekten bize yazmaya fırsat bulamıyor anlaşılan
dun o kadar cok yemisim ki gece mide fesatı gecircektim ))))))
E işte bi sen laf etmissin gördügüm kadarıyla, sana lafım yok zaten Betüşüm. Digerleri pohpohlucak nerdeyse
kollontai duy sesimizi, şu kıza bi ceza kes de aklı başına gelsin.
yaaaaa bide bana caz yapıyodunuz niye ceza yazıyosun yok ona da ceza yazılır mı yok buna da kızılır mı nooooooldu !!!!! su ameliyat isi bitsin hepinizi mum etcem mum !!!!

günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı

haydaaa geçmiş olsun Allah hayırlı iş nasip etsin. sana da kolaylık versin.... ayy oameliyat sonrası ne zaman gelicen aramıza yeaaa....

kız sende serdin iyice hep yedim diyosun.... yeme artık.... bir safra kesesi 100 gr cık bir organ yağlarını almıcaklar bak :)

günaydıııııııın
kızlar esim isten cıkarıldı 3 gundur evde surekli o yuzden giremiyorum, yarın yeni ise baslayacak bi aksilik cıkmazsa bende gun sayıyorum 5 gun kaldı
canım bende sana tel açacaktım ne oldu dite hayırlısı olsun tatlım bak allah bir kapıyı kapatıp yenisini açmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…