- 16 Şubat 2009
- 34.883
- 123.237
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.301
Ben onun için geldimBu ne yaa
Takımımıza gelen gelene
Yok onlar kendileri atladı hemen kız zaten takılan 1 hafta sürüyordu eşim dalga geçti seninle gelicek olanlara sözleşme imzalat diyeBari alıştıra alıstıra söyle millete
1 saatle başla yolda kafalarsın
Kendi bilir canım. Hep mutluluk rolü yapamaz yaaEvet oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş buda zayıflayamıyor böyle uyduruyor kendince
Anladımm..Yok geceleri de rahat oluyor ondan dedim
Kız daha hış yaa köstek olaaydııiBen dayanıyorum zayıflamak uğruna hatta eşim yüzmeye yazdırdı birde spor salonunda ağırlık yapıyorum birde Kick boks yada pilates yapdedi bende istersen olimpiyatlara katılayım dedim herif bozdu kilomla
Yok kız sabahdan giremediğim için 400 mesaj okuyunca insanın ister istemez feleği şaşıyor.Ben onun için geldimbtlbetul selam vermek için diğer kızlarda sağolsun kaynattık bende bir daha gelmem
Eşin haklı şekerim.Yok onlar kendileri atladı hemen kız zaten takılan 1 hafta sürüyordu eşim dalga geçti seninle gelicek olanlara sözleşme imzalat diye
Yarın takıl o zamn gözlerim bozuldu yaa
Okudum ve kabul ettim 80 kiloyum ve acilen kilo vermem sart benim bu grubada bu yuzden katildim umarim zayiflaya bilirim .
Okudum ve kabul ediyorum. Ben Ceylan 70 kiloyum ayın başında diyet e basladim iki kilom gitti şimdilik.yürüyüş yapmak istiyorum fakat oturduğum yer buna uygun değil evde spor yapmaya çalışıyorum.
Suçlulardan biri benimiyi akşamlar kızlarr.
386 mesaj mııı
Bugunun gevezeliğini kime borçluyuz.
Cuma olsa anlarımda bugun niyeeeee
Tatlım 14,00gibi hafif bir öğün yapıp akşam öğününü 18,00-18,30 gibi yemelisin daha güzel kilo kaybedersin.Bugün sabah saat 10.30da 1 haşlanmış yumurta çok az beyaz peynir az tuzlu zeytin iki bardak acık çay iki dilim tam buğday ekmek
Saat 2 de orta sekerli türk kahvesi
Saat 6 da muzlu süt
Saat 7 8 arası bol havuç dereotu ve marul dan oluşan cevizli nar ekşili salata
Aralarda mutlaka iki bardak su
Eveeet kurtuldum artık korumadayımHarikasınnn...
Veeee Muskanın diyeti son bulurrr
Gözleriniz böyleMenüye gel yaa, yarinki bildirimini cok merak ediyorum canim. Zaten mezun ediyoruz seni ama gorecegin sayiyi cok merak ettim :)
Oyyy kuzum ya seni cok iyi anliyok gerci burda herkws anlarda seni bende bugun canim ne isterse yiycem ya dayanamiyom artik oruc gibi gezmeye gunaydin bu aradaGünaydııın bebişlerim...
Allahım sana şükürler olsun aç geçen bir günün sonunda kahvaltı yapabilmek ne büyük bir nimetmiş...
İkinizde hoşgeldiniz kızlar.
Ben kaptan yardımcısıyım, 2 çocuk annesiyim, 38 yaşındayım ve 49,7 kilo vererek bugün mezun oluyorum...
Ha bir yere gitmiyorum o ayrı..
Suçlulardan biri benim
Tatlım 14,00gibi hafif bir öğün yapıp akşam öğününü 18,00-18,30 gibi yemelisin daha güzel kilo kaybedersin.
Eveeet kurtuldum artık korumadayım
Gözleriniz böyleolacak
Kız dur vak vak!Bu menuyle yarin en azindan sabit cikmazsam kesicem artik bi yerlerimden
Ay bu delide kendini lanetli sanıyor..Benim yokluğuma borçluyuz canım sanırsam
Tatlım menü güzel ama arkadaşlar gibiBen bugun sabah aci bi turk kahvesi ictim yuruyuse ciktim bir saat yurudum ewe geldim az salatalik az domates az havuc azda kirmizi biber ve haslanmis yumurta yedim oglen bi tane kofte yedim ve elma aksam ise bir tabah corba ve azcik bulgur pilavi yedim iki litre su ictim bide sarimsakli su ictim bu kadar isteee ne cok sey yeyip icmisim bee :)
Ben dayanırım...4 saate kim dayanır canımm
Yeni avatarına bayıldım tam bizlikgayet güzel canım afiyet olsunhoşgeldin bu arada ..
Kııız varsa bizede söyle bi daha hiç kilolu olmayalımhadi kızlar iyi geceler gözlerimden uyku akıyor hatta fışkırıyor öpüldünüz sabaha bol eksiler inşallah ben yarın hocama sorayım herşeyin duası var zayıflamanın yokmu diye bi okuyomuşsun akşamdan sabaha 38 beden
Suuus sürpriz yapıcamhmmmmuska77 49,7 verdiğine göreeee 114,4 le başlamıştııııı hesaplıyoruuummmmm.. loadiiinnnnng
Kizlar ben evlendigimden beri esimle hafta sonlarimiz hep ozeldi hic evde yemek yaptirmazdi bana son 3 aydir hafta sonu mecburen evde yemek yapiyordum e vercek kilomda az kaldi biz yine eskisi gibi hafta sonlari hep disarda olcaz cunku biraz bunaltti beni diyet yine eskisi gibi disarda yeriz yemegimizi c.tesi pazar hafta icide insallah kendimi zorlarim biraz kurtulurdum son kilolardanda gerci su halimde benim icin cok iyi magazaya gidip 42 olmadi 44 ayyyy kalibi ne de darmis 46 verin demiyorumya cok sukurrrrr 36 38 olur diyorummm buda yetiyoda artiyo bile bekarken her nekdar 34 falanda giysem artik o da umrumda olmuyo simdi anneyim deyip boyle daha mutluyum:))))) hepinize gunaydinnnn olsun insAllah muska canim senide cok tebrik ederimmmm 49.7 kilo ne demek dile kolay valla sabrina hayranimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?