Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben dayanıyorum zayıflamak uğruna hatta eşim yüzmeye yazdırdı birde spor salonunda ağırlık yapıyorum birde Kick boks yada pilates yap dedi bende istersen olimpiyatlara katılayım dedim herif bozdu kilomla
Kız daha hış yaa köstek olaaydııi
Şükret ki yanında bence

Ben onun için geldim btlbetul selam vermek için diğer kızlarda sağolsun kaynattık bende bir daha gelmem
Yok kız sabahdan giremediğim için 400 mesaj okuyunca insanın ister istemez feleği şaşıyor.
Gell kız gelll
Sevdik seni

Yok onlar kendileri atladı hemen kız zaten takılan 1 hafta sürüyordu eşim dalga geçti seninle gelicek olanlara sözleşme imzalat diye
Eşin haklı şekerim.

Okudum ve kabul ettim 80 kiloyum ve acilen kilo vermem sart benim bu grubada bu yuzden katildim umarim zayiflaya bilirim .

Okudum ve kabul ediyorum. Ben Ceylan 70 kiloyum ayın başında diyet e basladim iki kilom gitti şimdilik.yürüyüş yapmak istiyorum fakat oturduğum yer buna uygun değil evde spor yapmaya çalışıyorum.

İkinizde hoşgeldiniz kızlar.
Ben kaptan yardımcısıyım, 2 çocuk annesiyim, 38 yaşındayım ve 49,7 kilo vererek bugün mezun oluyorum...
Ha bir yere gitmiyorum o ayrı..

iyi akşamlar kızlarr.
386 mesaj mııı
Bugunun gevezeliğini kime borçluyuz.
Cuma olsa anlarımda bugun niyeeeee
Suçlulardan biri benim
Tatlım 14,00gibi hafif bir öğün yapıp akşam öğününü 18,00-18,30 gibi yemelisin daha güzel kilo kaybedersin.
Harikasınnn...
Veeee Muskanın diyeti son bulurrr
Eveeet kurtuldum artık korumadayım
Menüye gel yaa, yarinki bildirimini cok merak ediyorum canim. Zaten mezun ediyoruz seni ama gorecegin sayiyi cok merak ettim :)
Gözleriniz böyle olacak

Günaydııın bebişlerim...
Allahım sana şükürler olsun aç geçen bir günün sonunda kahvaltı yapabilmek ne büyük bir nimetmiş...
Oyyy kuzum ya seni cok iyi anliyok gerci burda herkws anlarda seni bende bugun canim ne isterse yiycem ya dayanamiyom artik oruc gibi gezmeye gunaydin bu arada

hmmm muska77 49,7 verdiğine göreeee 114,4 le başlamıştııııı hesaplıyoruuummmmm.. loadiiinnnnng

Bu menuyle yarin en azindan sabit cikmazsam kesicem artik bi yerlerimden
Kız dur vak vak!
Kanatlarından olursun sonra

Benim yokluğuma borçluyuz canım sanırsam
Ay bu delide kendini lanetli sanıyor..
Tatlım menü güzel ama arkadaşlar gibi
sabah
öğle
akşam
diye yazarsan daha rahat yorumlarım..

4 saate kim dayanır canımm
Ben dayanırım...
gayet güzel canım afiyet olsun hoşgeldin bu arada ..
Yeni avatarına bayıldım tam bizlik
Kııız varsa bizede söyle bi daha hiç kilolu olmayalım

Kizlar ben evlendigimden beri esimle hafta sonlarimiz hep ozeldi hic evde yemek yaptirmazdi bana son 3 aydir hafta sonu mecburen evde yemek yapiyordum e vercek kilomda az kaldi biz yine eskisi gibi hafta sonlari hep disarda olcaz cunku biraz bunaltti beni diyet yine eskisi gibi disarda yeriz yemegimizi c.tesi pazar hafta icide insallah kendimi zorlarim biraz kurtulurdum son kilolardanda gerci su halimde benim icin cok iyi magazaya gidip 42 olmadi 44 ayyyy kalibi ne de darmis 46 verin demiyorumya cok sukurrrrr 36 38 olur diyorummm buda yetiyoda artiyo bile bekarken her nekdar 34 falanda giysem artik o da umrumda olmuyo simdi anneyim deyip boyle daha mutluyum:))))) hepinize gunaydinnnn olsun insAllah muska canim senide cok tebrik ederimmmm 49.7 kilo ne demek dile kolay valla sabrina hayranimmmm

kilo bildirimimi de yapayım da arkadaşlar topluca benim ne demek istediğimi anlasınlar ve bi daha yüklenmesinler bana o kadar

candy_candy (105,8/105,0/0,8/%0,76)

hatta inanmazsınız diye foto çektim baskülü isterseniz ekleyebilirim ama teli alınca elime foto çekerken 105,1 oldu ben 105,0 dım kabul etmiyorum onu gene de isterseniz 105,1 alın yapacak bişey yok

Çirkin ayaklarım çıkmasın diye can çekiştim resmen yaa

Canım dışarda diyetini bozmak zorunda değilsin kiii ama bedenin gayet güzel orası ayrı kilo almadığın sürece bence iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…