- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.281
İsmini de söyleseniz keşkee
hoş geldiiin kilo vermek bizim işimiz... 5. takım ltd şti olarak 7 / 24 hizmetinizdeyiz efenim :))
Diğerinin yanında bayağı kuru bi hoşgeldin olmuşşsende hoş geldiin :)
Ama meyve yarıyor bak bu hafta iyidinsaçmalama şu menüme bak meyveler havada uçuşuyo canan karatay görse kafamı kırarr...
Sağol şekerim.
Diğerinin yanında bayağı kuru bi hoşgeldin olmuşş
terlik giy ama yoksa kaya kaya dolaşırsın evdeOda mantıklı normalde de giymiyom ama bigüncük ne olacakk
eşim anca geç geliyo market alışverişini akşam yapıyoruz evin peynir domates falan aldım şampuan ,sabun vs..Bu saattemi??
Ne alıcan onuda de barii
Hadi ben yatayım.Uykum geldii.
İyi gecelerr
Tamm canım.terlik giy ama yoksa kaya kaya dolaşırsın evde
Hımm bende canın bişey mi istedi diye şey ettimeşim anca geç geliyo market alışverişini akşam yapıyoruz evin peynir domates falan aldım şampuan ,sabun vs..
Malesef uyuyamadım.Geri geldimmiyi geceleer :)
Evet oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş buda zayıflayamıyor böyle uyduruyor kendinceBayağı cocukça bi mantıkk..Sinirr oldum
96 kg 80 kg düştüm zaten 2 de bir soruyor sosyal medyaya da koymuyorum foto gıcık oluyor çünkü milleti takip ediyor oradanKaç kilosun şimdi...
Sende hava att birazz
Yok geceleri de rahat oluyor ondan dedimLambasız olsa yürümicen mi???
Hak etti insanları bazen böyle haddini bildirmek gerekiyor bacımFena olmuş benceee
Ben dayanıyorum zayıflamak uğruna hatta eşim yüzmeye yazdırdı birde spor salonunda ağırlık yapıyorum birde Kick boks yada pilates yap4 saate kim dayanır canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?