Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben dayanıyorum zayıflamak uğruna hatta eşim yüzmeye yazdırdı birde spor salonunda ağırlık yapıyorum birde Kick boks yada pilates yap dedi bende istersen olimpiyatlara katılayım dedim herif bozdu kilomla
Çok yakında eriyip bitecen desene
Ben onun için geldim btlbetul selam vermek için diğer kızlarda sağolsun kaynattık bende bir daha gelmem
Gel kız sen olurmu öyle şey
Günaydın demişmiydimm
Ana hiç uyumadınmı yaw?
Oyyy kuzum ya seni cok iyi anliyok gerci burda herkws anlarda seni bende bugun canim ne isterse yiycem ya dayanamiyom artik oruc gibi gezmeye gunaydin bu arada
Dün bütün gün ayran içtim ölecektim açlıktan ya...

Teşekkür ederim canım.
Senin kararın zaten hafif takılırsın h. sonuda..
Kız albümüne resim koyda görelim seni gacı..

Haa bizimkiler prenses ayağı ya cekinmişsindir.
Bu arada tebrikler o kadar kaçamağa

Canim ben pc den girmiyorum ki tekefondan girdigim icin zor oluyo gecmisi okumak
Ben anlamam
kollontai de telden giriyo ama bütün geçmişi okuyo

Demekki fil seyside ickedin 104 olacadinnnn:))))

günaydın
tebrikler hayatım inşallah bu kilonu korursun darısı başımıza bütün takım olarak:)
Teşekkür ederim canım
Hepinizi mezun edicem inşallah.

bu arada sabah tartıldım
geçen cuma 79,300 olan kilom
bu sabah 79,100 çıktı kızlar keyfim pek yok ama olsun işimi sıkı tutup haftaya 78 lerde olmam lazım -200
Ya +200 olsaydı?????

Haa bizimkiler prenses ayağı ya cekinmişsindir.
Bu arada tebrikler o kadar kaçamağa

Teşkür ederim muskam

Kızlaaar kaptanıııııım duyun beniiiii Bakın banaaaaa!!!!
Eki Görüntüle 1792974

tebrikler muskam

başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum kahvemi falan alıp keyif yaparak okicam yani o derece

Demekki fil seyside ickedin 104 olacadinnnn:))))

olmicaktım işte böyle benim regl döneminde dukan da yapsam veremiyorum ben.. dün bitti çok şükür bugün o yüzden salıdan 200 gram eksik çıktım. isterseniz bi sonraki regl döneminde de onu deniyim olmuyo yani eksi çıkamıyorum ne yapsam hasta olmadan önceki kilomda oluyorum

candy_candy biraz daha dikkat etsen demekki 98 99 ları görücende çok çok dikkat etmiyosun

yahu anlatamıyorum ben galibası reglimin 2. günü dokanmayın arkadaşım bana

bi daha da o gün menü bildirmem zaten dilim yanı iyicene

Dun birazini okudumda baktim 200 kusur daha vardi biraktim uyudum:) neyse bidaha okurum hatta girmemezlik yapmam:))) canim benim esimmm cooooooooooooook kiskanc sizle konusmami bile kiskaniyo o derece resim falan koyma sakin dedi beyimdir erimdir:))))) ne dese kabulum yani:))))

tebrikler muskam

başarı hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum kahvemi falan alıp keyif yaparak okicam yani o derece
PAZARTESİYE HAZIR EDİCEM İNŞALLAH CANIM.. ÇOOOOK ÇOK SAĞOL..
Benimkide çok kıskanç oldu..
Haberi bele yok resimlerden..
Hem yüzümü göstertmiyom resimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…