- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.321
Çok yakında eriyip bitecen deseneBen dayanıyorum zayıflamak uğruna hatta eşim yüzmeye yazdırdı birde spor salonunda ağırlık yapıyorum birde Kick boks yada pilates yapdedi bende istersen olimpiyatlara katılayım dedim herif bozdu kilomla
Gel kız sen olurmu öyle şeyBen onun için geldimbtlbetul selam vermek için diğer kızlarda sağolsun kaynattık bende bir daha gelmem
Ana hiç uyumadınmı yaw?Günaydın demişmiydimm
Dün bütün gün ayran içtim ölecektim açlıktan ya...Oyyy kuzum ya seni cok iyi anliyok gerci burda herkws anlarda seni bende bugun canim ne isterse yiycem ya dayanamiyom artik oruc gibi gezmeye gunaydin bu arada
seyredermisin kore dizisi aaaaa sevindim seyretmediğim çok azdır benim :)ayy evet doyamadım yaaa niye bitirdiler....
Canim ben pc den girmiyorum ki tekefondan girdigim icin zor oluyo gecmisi okumakKızarım ben yakındaycfa da paparayı yiyecek ayyy okuyamadım diye geliyo düvecem
Haaa olduuuu
Uyanığa bak...
oh my venüs dizinin adıİsmini de söyleseniz keşkee
Teşekkür ederim canım.Kizlar ben evlendigimden beri esimle hafta sonlarimiz hep ozeldi hic evde yemek yaptirmazdi bana son 3 aydir hafta sonu mecburen evde yemek yapiyordum e vercek kilomda az kaldi biz yine eskisi gibi hafta sonlari hep disarda olcaz cunku biraz bunaltti beni diyet yine eskisi gibi disarda yeriz yemegimizi c.tesi pazar hafta icide insallah kendimi zorlarim biraz kurtulurdum son kilolardanda gerci su halimde benim icin cok iyi magazaya gidip 42 olmadi 44 ayyyy kalibi ne de darmis 46 verin demiyorumya cok sukurrrrr 36 38 olur diyorummm buda yetiyoda artiyo bile bekarken her nekdar 34 falanda giysem artik o da umrumda olmuyo simdi anneyim deyip boyle daha mutluyum:))))) hepinize gunaydinnnn olsun insAllah muska canim senide cok tebrik ederimmmm 49.7 kilo ne demek dile kolay valla sabrina hayranimmmm
Haa bizimkiler prenses ayağı ya cekinmişsindir.kilo bildirimimi de yapayım da arkadaşlar topluca benim ne demek istediğimi anlasınlar ve bi daha yüklenmesinler bana o kadar
candy_candy (105,8/105,0/0,8/%0,76)
hatta inanmazsınız diye foto çektim baskülüisterseniz ekleyebilirim ama teli alınca elime foto çekerken 105,1 oldu ben 105,0 dım kabul etmiyorum onu gene de isterseniz 105,1 alın yapacak bişey yok
Eki Görüntüle 1792969
Çirkin ayaklarım çıkmasın diye can çekiştim resmen yaa
Ben anlamamCanim ben pc den girmiyorum ki tekefondan girdigim icin zor oluyo gecmisi okumak
günaydınKızlaaar kaptanıııııım duyun beniiiii Bakın banaaaaa!!!!
Eki Görüntüle 1792974
Demekki fil seyside ickedin 104 olacadinnnn:))))kilo bildirimimi de yapayım da arkadaşlar topluca benim ne demek istediğimi anlasınlar ve bi daha yüklenmesinler bana o kadar
candy_candy (105,8/105,0/0,8/%0,76)
hatta inanmazsınız diye foto çektim baskülüisterseniz ekleyebilirim ama teli alınca elime foto çekerken 105,1 oldu ben 105,0 dım kabul etmiyorum onu gene de isterseniz 105,1 alın yapacak bişey yok
Eki Görüntüle 1792969
Çirkin ayaklarım çıkmasın diye can çekiştim resmen yaa
Disarda bende istedigim herseyi yemek istiyorumCanım dışarda diyetini bozmak zorunda değilsin kiiiama bedenin gayet güzel orası ayrı kilo almadığın sürece bence iyisin
Descendants of the Sun şimdide bunu izliyorum betüş beniyi geceleer :)
Teşekkür ederim canımgünaydın
tebrikler hayatım inşallah bu kilonu korursun darısı başımıza bütün takım olarak:)
Ya +200 olsaydı?????bu arada sabah tartıldım
geçen cuma 79,300 olan kilom
bu sabah 79,100 çıktı kızlar keyfim pek yok ama olsun işimi sıkı tutup haftaya 78 lerde olmam lazım-200
Haa bizimkiler prenses ayağı ya cekinmişsindir.
Bu arada tebrikler o kadar kaçamağa
Kızlaaar kaptanıııııım duyun beniiiii Bakın banaaaaa!!!!
Eki Görüntüle 1792974
Demekki fil seyside ickedin 104 olacadinnnn:))))
Dun birazini okudumda baktim 200 kusur daha vardi biraktim uyudum:) neyse bidaha okurum hatta girmemezlik yapmam:))) canim benim esimmm cooooooooooooook kiskanc sizle konusmami bile kiskaniyo o derece resim falan koyma sakin dedi beyimdir erimdir:))))) ne dese kabulum yani:))))Teşekkür ederim canım.
Senin kararın zaten hafif takılırsın h. sonuda..
Kız albümüne resim koyda görelim seni gacı..
Haa bizimkiler prenses ayağı ya cekinmişsindir.
Bu arada tebrikler o kadar kaçamağa
Ben anlamam
kollontai de telden giriyo ama bütün geçmişi okuyo
Tebrikler canim corba super ise yaramis toplamda kac verdin onunla valla harika emeklerinin karsiligi canim maasAllahhhhhKızlaaar kaptanıııııım duyun beniiiii Bakın banaaaaa!!!!
Eki Görüntüle 1792974
Descendants of the Sun şimdide bunu izliyorum betüş ben
PAZARTESİYE HAZIR EDİCEM İNŞALLAH CANIM.. ÇOOOOK ÇOK SAĞOL..
Benimkide çok kıskanç oldu..Dun birazini okudumda baktim 200 kusur daha vardi biraktim uyudum:) neyse bidaha okurum hatta girmemezlik yapmam:))) canim benim esimmm cooooooooooooook kiskanc sizle konusmami bile kiskaniyo o derece resim falan koyma sakin dedi beyimdir erimdir:))))) ne dese kabulum yani:))))
Kızlaaar kaptanıııııım duyun beniiiii Bakın banaaaaa!!!!
Eki Görüntüle 1792974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?