Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Akşam kaçta yapalım sporu 7demi bide 2+2mi yapalım direk 4 mu?
valla ben direk 4 yaparsam ne olurum bilmiyorum ama deniycem açıkçası yapabilirsem direk 4 yok nefesim tıkanırsa 4 te geldiğim yere kadar yaparım 10 dk dinlenir 2 mil yaparım üstüne olurmu ben daha hiç direk 4 yapmadımda azıcık korkuyorum açıkçası valla şuan müsaitim istediğin an tamam de başlayalım tatlım eve geldim şimdi

Tamam hayatım zorlamayalım çünkü direk 4sıkıcı oluyor ama şimdi eşimin gelme saati 2yapalım yemek hazırladım ben birazdan yaparım sen başla müsaitsen :)

Tamam hayatım zorlamayalım çünkü direk 4sıkıcı oluyor ama şimdi eşimin gelme saati 2yapalım yemek hazırladım ben birazdan yaparım sen başla müsaitsen :)
tamam beraber yapalım sen başlıyorum dediğinde bende başlarım canım :) benimde eşim 6-6.30 arası gelicek zaten ..

Şaka kız gıcık derken şaka yaptım ama kıskandım derken ciddiyim
Valla canım en kısa sürede sizler de dilediginiz kiloya ulasırsınız insallah. Ben gene de süpheyle yaklasıyorum ki benim evdeki tartı daha cok gösteriyor, o yüzden bilemedim. İnsanlar kendilerini iyi hissetsin diye koymus olabilirler mi onu oraya acaba
valla doğruysa on numara ki bence doğrudur o boya o kilo bencede mükemmelll
Canım ben de bazen hedef kilomu cok mu düsük ayarladım diye düsünmüyor degilim. 58 oldugum zamanlar üniversite yıllarıydı ama malum yaşlandık, metabolizma gitgide yavaşlıyor, daha da veremem mi diye düsünüyorum. Birkac hafta daha bakacagım duruma göre bi karar vericem artık.

Ama senin kilon bize göre daha az o yüzden yapabilirsin fighting...

Verelim verelim artik istedigim kiloya inmek istiyorum gecen bi yerde okudum sevdigin yemegi yersen istedigim kiyafeti giyemezsin diye :)
Burda cok muhabbeti gecmisti onun ya sevdigin yemegi yiyceksin yada sevdigin kiyafeti giyceksin secim senin:) kacamak yapmaya meyilli oldugunuz zaman ise yariyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…