- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.741
Şaka kız gıcık derken şaka yaptım ama kıskandım derken ciddiyimAma boyle yaparsaniz uzulurum ki ben
ayy maşallah sanada kuzunada :)
Sorma ne yapıcaz yaaaaa bi kilo versek onlarda gider inşallah ben daha regl de olmadımayy maşallah sanada kuzunada :)
benimde aynı canım dün yayınladığım fotoda gözükmüyo kocamla kamufle ettim
benimde bacaklar kalın maalesef
Akşam kaçta yapalım sporu 7demi bide 2+2mi yapalım direk 4 mu?Sorma ne yapıcaz yaaaaa bi kilo versek onlarda gider inşallah ben daha regl de olmadım
valla doğruysa on numara ki bence doğrudur o boya o kilo bencede mükemmelllEkledim canim. Tok karnina olculdum. Kilodan ote yag oranim doğruysa ona cok sevindim ama emin de olamadim...
valla ben direk 4 yaparsam ne olurum bilmiyorum ama deniycem açıkçası yapabilirsem direk 4 yok nefesim tıkanırsa 4 te geldiğim yere kadar yaparım 10 dk dinlenir 2 mil yaparım üstüne olurmu ben daha hiç direk 4 yapmadımda azıcık korkuyorum açıkçasıAkşam kaçta yapalım sporu 7demi bide 2+2mi yapalım direk 4 mu?
Tamam hayatım zorlamayalım çünkü direk 4sıkıcı oluyor ama şimdi eşimin gelme saati 2yapalım yemek hazırladım ben birazdan yaparım sen başla müsaitsen :)valla ben direk 4 yaparsam ne olurum bilmiyorum ama deniycem açıkçası yapabilirsem direk 4 yok nefesim tıkanırsa 4 te geldiğim yere kadar yaparım 10 dk dinlenir 2 mil yaparım üstüne olurmu ben daha hiç direk 4 yapmadımda azıcık korkuyorum açıkçasıvalla şuan müsaitim istediğin an tamam de başlayalım tatlım eve geldim şimdi
tamam beraber yapalım sen başlıyorum dediğinde bende başlarım canım :) benimde eşim 6-6.30 arası gelicek zaten ..Tamam hayatım zorlamayalım çünkü direk 4sıkıcı oluyor ama şimdi eşimin gelme saati 2yapalım yemek hazırladım ben birazdan yaparım sen başla müsaitsen :)
Canım telden giriyorum çocuklar bilgisayar da çizgi film izliyorlar link atamıyorum ama 4miles yazdınmı çıkıyor siyah kıyafet giyiyorlar grup olarak yapıyorlarnilsub tatlım hangi videodan yapıyosun 4 mili ?
tamam canım gördüm onuCanım telden giriyorum çocuklar bilgisayar da çizgi film izliyorlar link atamıyorum ama 4miles yazdınmı çıkıyor siyah kıyafet giyiyorlar grup olarak yapıyorlar
tamam şekerim öyle yapalım yanlız iyi bir spor ayakkabı almam lazım çıplak ayakla iyi olmuyortamam beraber yapalım sen başlıyorum dediğinde bende başlarım canım :) benimde eşim 6-6.30 arası gelicek zaten ..
Valla canım en kısa sürede sizler de dilediginiz kiloya ulasırsınız insallah. Ben gene de süpheyle yaklasıyorum ki benim evdeki tartı daha cok gösteriyor, o yüzden bilemedim. İnsanlar kendilerini iyi hissetsin diye koymus olabilirler mi onu oraya acabaŞaka kız gıcık derken şaka yaptım ama kıskandım derken ciddiyim
Canım ben de bazen hedef kilomu cok mu düsük ayarladım diye düsünmüyor degilim. 58 oldugum zamanlar üniversite yıllarıydı ama malum yaşlandık, metabolizma gitgide yavaşlıyor, daha da veremem mi diye düsünüyorum. Birkac hafta daha bakacagım duruma göre bi karar vericem artık.valla doğruysa on numara ki bence doğrudur o boya o kilo bencede mükemmelll
Çorapla yapma zaten çoraplar daha çok kaydırıyorsorma benimde bileklerim acıyor öyle kayıyorum yaparken
Ama senin kilon bize göre daha az o yüzden yapabilirsin fighting...Valla canım en kısa sürede sizler de dilediginiz kiloya ulasırsınız insallah. Ben gene de süpheyle yaklasıyorum ki benim evdeki tartı daha cok gösteriyor, o yüzden bilemedim. İnsanlar kendilerini iyi hissetsin diye koymus olabilirler mi onu oraya acaba
Canım ben de bazen hedef kilomu cok mu düsük ayarladım diye düsünmüyor degilim. 58 oldugum zamanlar üniversite yıllarıydı ama malum yaşlandık, metabolizma gitgide yavaşlıyor, daha da veremem mi diye düsünüyorum. Birkac hafta daha bakacagım duruma göre bi karar vericem artık.
kızçem seninle bayadır denk gelemiyoduk hee bu akşam süper oldu :))))))Ama senin kilon bize göre daha az o yüzden yapabilirsin fighting...
Ne yapabilirim anlamadım canım?Ama senin kilon bize göre daha az o yüzden yapabilirsin fighting...
Burda cok muhabbeti gecmisti onun ya sevdigin yemegi yiyceksin yada sevdigin kiyafeti giyceksin secim senin:) kacamak yapmaya meyilli oldugunuz zaman ise yariyo vallaVerelim verelim artik istedigim kiloya inmek istiyorum gecen bi yerde okudum sevdigin yemegi yersen istedigim kiyafeti giyemezsin diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?