- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.761
Ne uzulcen kizim sevinmen lazim :)))Ama boyle yaparsaniz uzulurum ki ben
hedef kilona inebilirsin demek istedim şekerimNe yapabilirim anlamadım canım?
Kuzum sende inebilirsin hedef kilona zaman lazim birazcikhedef kilona inebilirsin demek istedim şekerim
inşallah hayatım yaaaaaa bugun çok pişmanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......Kuzum sende inebilirsin hedef kilona zaman lazim birazcik
tamam canımhayatım bi yarım saat sonra başlayalım müsait olurmusund_mndc
bana destek olunda yarın sırf çorba günü yapayımtamam canım
Benim kacamak yapmak gibi bi sansiz yok en az iki ay siki diyet olmali cnmBurda cok muhabbeti gecmisti onun ya sevdigin yemegi yiyceksin yada sevdigin kiyafeti giyceksin secim senin:) kacamak yapmaya meyilli oldugunuz zaman ise yariyo valla
Brn destek olurum cunku bende yapicam :)bana destek olunda yarın sırf çorba günü yapayım
tamam hayatım tam 8 de başlayalım 2 mile olarmı?tamam canım
sen ne çorbası yapıcan?Brn destek olurum cunku bende yapicam :)
Yesil mercimek corbasi yapicam yagsizsen ne çorbası yapıcan?
bende fazla etki etmedi çorba günü bende ayran günü yapıyım diyorum 2 gün sonrabana destek olunda yarın sırf çorba günü yapayım
bende ayran aşı çorbası yapıcam sabahta içicekmisin öğlen mi başlıcaksın ben kahvaltısız yapamam ama yarın kahvaltıda başlıcam çorbaya pek sevmesemdeYesil mercimek corbasi yapicam yagsiz
Duruma seviniyorum ama grup icinde gıcık damgasi yemeye üzülüyorum canimNe uzulcen kizim sevinmen lazim :)))
Bilmiyorum ki yaa 58 de baya az mi diyorum, zaten artik gitmiyor ya da gıdım gıdım gidiyor, napsam bilemedimhedef kilona inebilirsin demek istedim şekerim
Kusbasili kaşarlı pideyi yakman lazim canim, onun disinda iyi :)kızlar birkaç gündür yoğunluktan dün akşam ilk defa menümü yazmadım şimdi yazayım bariiiii ......
muska77 d_mndc cuma menüm
kalkar kalkmaz 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 domates yarım salatalık 5 zeytin kk peynir 2 yk kadar menemen 2 bardak şekersiz çay
ara yeşil çay 1 incir 1 ceviz
öğlen 1 kase yeşil mercimek yemeği 1 kase yoğurt
ara 1elma 1 bardak süt
akşam 1 kase yeşil mercimek
bugun
sabah 2 kayısı 2 bardak ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 domates yarım salatalık 5 zeytin kk peynir 2 yk kadar menemen 2 bardak şekersiz çay
ara yok
öğlen 1 kuşbaşılı kaşarlı pide
ara yeşil çay
akşam 1 kase cacık 1 kase yeşil mercimek
su 3 litre
spor şimdi yapıcam yazarım
ayran aşı çorbası yaptınmı?bende fazla etki etmedi çorba günü bende ayran günü yapıyım diyorum 2 gün sonra
yaa üzüldüm yaa ne gıcığı deme öyle ördekim benim :) aaaaaaa özür dilerim hayatım sen bizim simitçi martımızsınDuruma seviniyorum ama grup icinde gıcık damgasi yemeye üzülüyorum canim
Bilmiyorum ki yaa 58 de baya az mi diyorum, zaten artik gitmiyor ya da gıdım gıdım gidiyor, napsam bilemedim
Kusbasili kaşarlı pideyi yakman lazim canim, onun disinda iyi :)
Yok kahvaltiyi normal yap bence sonra corba is oglen falan bi diyetisyen ne yaparsan yap mutlaka kahvaltini aksatma demisti cnmbende ayran aşı çorbası yapıcam sabahta içicekmisin öğlen mi başlıcaksın ben kahvaltısız yapamam ama yarın kahvaltıda başlıcam çorbaya pek sevmesemde
leslie yapıcam bakalım birazdan 2 mile ile başlıyım az gelirse bi daha patlatırım inşallahDuruma seviniyorum ama grup icinde gıcık damgasi yemeye üzülüyorum canim
Bilmiyorum ki yaa 58 de baya az mi diyorum, zaten artik gitmiyor ya da gıdım gıdım gidiyor, napsam bilemedim
Kusbasili kaşarlı pideyi yakman lazim canim, onun disinda iyi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?