Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzum sen üzüldünmü kırıldınmı kıyamam ben sana kuşummm :)
seni sevdiğimizden takılıyoruz biz üzülüyosan takılmayız bebişim
çekerim ben seni üzenlerin kulaklarını

kız ben dedim gıcık oldum sana diye çok zayıf çıkmış yaaaaaaaa sonra msj kıskandım yazmıştım anlamadım üzülüceğini yoksa söylermiyim samimi bi şekilde söylemiştim ama..... hem sen kimin kulaklarını çekiyon kıızzzzzzz

Yok kahvaltiyi normal yap bence sonra corba is oglen falan bi diyetisyen ne yaparsan yap mutlaka kahvaltini aksatma demisti cnm
Bence de kahvalti önemli hem de en guzel öğün
leslie yapıcam bakalım birazdan 2 mile ile başlıyım az gelirse bi daha patlatırım inşallah
Hadi bakalim basarilar
Ayyy yerim sizi bak simdi de cok mutlu oldum
Ya uzulme sebebim aslinda hani boyle yanlis anlasildim gibi hissettim, sanki nispet yapar gibi koymusum gibi oldu da oysa ki asla oyle bi niyetim yok, sadece gorunce sevindim sizle paylasmak istedim yoksa şakalasiyoruz tabi ki

aayyy hayatım sen sevindin ama ben kıskandım ne yapalım bende olsam hemen diye aşkım benimmmm bi daha anlamadan oyle şeyler demem

kız ben kıskançlığımdan dedim
Yok iste ben de sizi kiskandirmak nispet olsun diye koymadim, oyle anlasildim diye uzuldum aslinda. Bi sorun yok yani
Ayyy durun yaa ortalik karıştı vallahi :))) acikladim neden uzuldugumu, kimsenin kulagini cekmeyelim mutlu mesut yasayalim

Bisey sorucam canlar siz nerede yasiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…