- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.781
evet yaa kahvaltı yapmazsam mutlu olamıyorum tamam öğlen akşam yapalım o zamanYok kahvaltiyi normal yap bence sonra corba is oglen falan bi diyetisyen ne yaparsan yap mutlaka kahvaltini aksatma demisti cnm
yaa üzüldüm yaa ne gıcığı deme öyle ördekim benim :) aaaaaaa özür dilerim hayatım
kuzum sen üzüldünmü kırıldınmı kıyamam ben sana kuşummm :)Duruma seviniyorum ama grup icinde gıcık damgasi yemeye üzülüyorum canim
Bilmiyorum ki yaa 58 de baya az mi diyorum, zaten artik gitmiyor ya da gıdım gıdım gidiyor, napsam bilemedim
Kusbasili kaşarlı pideyi yakman lazim canim, onun disinda iyi :)
Tam cnm bi salatalik diyeti var bi onu arastirayim onu deniycem uc gun ise yararsa sizde yaparsinizevet yaa kahvaltı yapmazsam mutlu olamıyorum tamam öğlen akşam yapalım o zaman
kız ben kıskançlığımdan dedim
Hadi sen sadece gıcık dedin de simdibtlbetul neler dicek kimbilir
tamam dene bakalım ne kadar vericeksin sonra bizde yaparızTam cnm bi salatalik diyeti var bi onu arastirayim onu deniycem uc gun ise yararsa sizde yaparsiniz
tm bi arkadasim mutlaka dene demisti bi bakayim ona cnmtamam dene bakalım ne kadar vericeksin sonra bizde yaparız
kız ben dedim gıcık oldum sana diye çok zayıf çıkmış yaaaaaaaa sonra msj kıskandım yazmıştım anlamadım üzülüceğini yoksa söylermiyim samimi bi şekilde söylemiştim ama..... hem sen kimin kulaklarını çekiyon kıızzzzzzzkuzum sen üzüldünmü kırıldınmı kıyamam ben sana kuşummm :)
seni sevdiğimizden takılıyoruz biz üzülüyosan takılmayız bebişim
çekerim ben seni üzenlerin kulaklarını
Bence de kahvalti önemli hem de en guzel öğünYok kahvaltiyi normal yap bence sonra corba is oglen falan bi diyetisyen ne yaparsan yap mutlaka kahvaltini aksatma demisti cnm
Hadi bakalim basarilarleslie yapıcam bakalım birazdan 2 mile ile başlıyım az gelirse bi daha patlatırım inşallah
Ayyy yerim sizi bak simdi de cok mutlu oldumkuzum sen üzüldünmü kırıldınmı kıyamam ben sana kuşummm :)
seni sevdiğimizden takılıyoruz biz üzülüyosan takılmayız bebişim
çekerim ben seni üzenlerin kulaklarını
aayyy hayatım sen sevindin ama ben kıskandım ne yapalım bende olsam hemen diye aşkım benimmmm bi daha anlamadan oyle şeyler dememBence de kahvalti önemli hem de en guzel öğün
Hadi bakalim basarilar
Ayyy yerim sizi bak simdi de cok mutlu oldum
Ya uzulme sebebim aslinda hani boyle yanlis anlasildim gibi hissettim, sanki nispet yapar gibi koymusum gibi oldu da oysa ki asla oyle bi niyetim yok, sadece gorunce sevindim sizle paylasmak istedimyoksa şakalasiyoruz tabi ki
Yok iste ben de sizi kiskandirmak nispet olsun diye koymadim, oyle anlasildim diye uzuldum aslinda. Bi sorun yok yanikız ben kıskançlığımdan dedim
Ayyy durun yaa ortalik karıştı vallahi :))) acikladim neden uzuldugumu, kimsenin kulagini cekmeyelim mutlu mesut yasayalimkız ben dedim gıcık oldum sana diye çok zayıf çıkmış yaaaaaaaa sonra msj kıskandım yazmıştım anlamadım üzülüceğini yoksa söylermiyim samimi bi şekilde söylemiştim ama..... hem sen kimin kulaklarını çekiyon kıızzzzzzz
Bisey sorucam canlar siz nerede yasiyorsunuzBence de kahvalti önemli hem de en guzel öğün
Hadi bakalim basarilar
Ayyy yerim sizi bak simdi de cok mutlu oldum
Ya uzulme sebebim aslinda hani boyle yanlis anlasildim gibi hissettim, sanki nispet yapar gibi koymusum gibi oldu da oysa ki asla oyle bi niyetim yok, sadece gorunce sevindim sizle paylasmak istedimyoksa şakalasiyoruz tabi ki
ankarada deme kızzz ankaralılar bastı topiği bizi yakında kovarlarBisey sorucam canlar siz nerede yasiyorsunuz
Yok canim cidden senin lafina alindigimdan kirildigimdan degil anlamissindir benceaayyy hayatım sen sevindin ama ben kıskandım ne yapalım bende olsam hemen diye aşkım benimmmm bi daha anlamadan oyle şeyler demem
Ben Ankara'dayim:)))Bisey sorucam canlar siz nerede yasiyorsunuz
tamam canım benim yanlış anlamadım çok sevindim ayrıca sen bizden önce hedefine ulaşıcaksın emimin :)Yok canim cidden senin lafina alindigimdan kirildigimdan degil anlamissindir bence
:)ankarada deme kızzz ankaralılar bastı topiği bizi yakında kovarlar
Super neresindeBen Ankara'dayim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?