- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.801
Valla işte o kısımdan emin degilim :) Birkac hafta icinde sonucları görecegiz :)tamam canım benim yanlış anlamadım çok sevindim ayrıca sen bizden önce hedefine ulaşıcaksın emimin :)
Evimiz Yapracık'ta, işyeri Çankaya'da. Aslında Ankara dedim de Eskişehir'e daha yakınSuper neresinde
kızçem ben o fotoyyu nasıl kaçırdım yaww bulamadımBence de kahvalti önemli hem de en guzel öğün
Hadi bakalim basarilar
Ayyy yerim sizi bak simdi de cok mutlu oldum
Ya uzulme sebebim aslinda hani boyle yanlis anlasildim gibi hissettim, sanki nispet yapar gibi koymusum gibi oldu da oysa ki asla oyle bi niyetim yok, sadece gorunce sevindim sizle paylasmak istedimyoksa şakalasiyoruz tabi ki
Allah allah aramızda bir kulak çekmenin lafımı var çekiveriyim azıcık nolcek hıh sanakız ben dedim gıcık oldum sana diye çok zayıf çıkmış yaaaaaaaa sonra msj kıskandım yazmıştım anlamadım üzülüceğini yoksa söylermiyim samimi bi şekilde söylemiştim ama..... hem sen kimin kulaklarını çekiyon kıızzzzzzz
LalahanValla işte o kısımdan emin degilim :) Birkac hafta icinde sonucları görecegiz :)
Evimiz Yapracık'ta, işyeri Çankaya'da. Aslında Ankara dedim de Eskişehir'e daha yakın
Sen?
kızçem ben o fotoyyu nasıl kaçırdım yaww bulamadım
Allah allah aramızda bir kulak çekmenin lafımı var çekiveriyim azıcık nolcek hıh sana
kızçem ben o fotoyyu nasıl kaçırdım yaww bulamadım
o kilo bldirim fotosu mu?
Allah allah aramızda bir kulak çekmenin lafımı var çekiveriyim azıcık nolcek hıh sana
Benim koydugum kilo fotosunu mu canım?kızçem ben o fotoyyu nasıl kaçırdım yaww bulamadım
Him guzel mis keske ankarada olsaydinbende balıkesir şekerim
Hee sen de merkezde degilmissin :)Lalahan
gelsin onlarda kaç gündür giremiyodum çatlıyodum ne yapıyo bunlar diyeeO degil de pazartesi yine fırçayı yiyecegiz giremeyenlerden. Çeneniz düşmüş diyecekler
ne 5 kilosu yolda buharlaşırım vallatabi canım lafımı olurrrrrr sen kulağımı çekmeye yürüyerek gel bak hemen nasıl atıyosun 5 kilo
Candy de "ben yoktum ya, ondan" der kesingelsin onlarda kaç gündür giremiyodum çatlıyodum ne yapıyo bunlar diyee
doğruya yanlış oldu hedef kilona inersin işte baakk baaak ne iyi arkadaşım beni dövmeye gelirken bile sana faydam oluyorrrrne 5 kilosu yolda buharlaşırım valla
küçükkuyu rampalarına varamadan the end deriz artık
sorma ya amma kızıcakCandy de "ben yoktum ya, ondan" der kesin
heee o mu ..Benim koydugum kilo fotosunu mu canım?
Tabi rakibeler olarak yağlarınızı paylaşınheee o mu ..
kıznilsub benim koyduğum kilo fotosunu kıskansaydın ya bende yağ daha fazla göz dolduruyorum o kadarr ne istiyosun ördekimden benim
Aynen cnm yaHee sen de merkezde degilmissin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?