- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.821
kızz şaşırdın galiba ortin benim senin küstümheee o mu ..
kıznilsub benim koyduğum kilo fotosunu kıskansaydın ya bende yağ daha fazla göz dolduruyorum o kadarr ne istiyosun ördekimden benim
ben guruba dağıtıcam yardım sever insanım benTabi rakibeler olarak yağlarınızı paylaşın
hadi bakalım başlıyalım tam 8 de ok ördekim senin plates nasıl memnunmusun ?kızz şaşırdın galiba ortin benim senin küstüm
anam sende bugün duygu geçişi yaşıyosun regl ol artık tatlım yaa kalk kalkk biz leslie yapalımkızz şaşırdın galiba ortin benim senin küstüm
doğru olsam da rahatlasak hep beraberrranam sende bugün duygu geçişi yaşıyosun regl ol artık tatlım yaa kalk kalkk biz leslie yapalım
Bak fikrim geldiben guruba dağıtıcam yardım sever insanım ben
hehehe olabilirrrBak fikrim geldi
Bence diger gruplarla paylasalım, asıl rakiplerimiz onlar
Ama onlar bize vermesin
heee onlarda bekliyodu hemen almak içinBak fikrim geldi
Bence diger gruplarla paylasalım, asıl rakiplerimiz onlar
Ama onlar bize vermesin
2 derse gittim canım, pazartesi ve cuma.hadi bakalım başlıyalım tam 8 de ok ördekim senin plates nasıl memnunmusun ?
Banane banane vercem benheee onlarda bekliyodu hemen almak için
hadi bakalım figtinggg......2 derse gittim canım, pazartesi ve cuma.
Pazartesi günkünden cok sıkılmıstım ama cuma günü başka bir hocaya gittim, ondan memnun kaldım baya karın, kalça çalıştırdı. Ben de seanslarımı o begendigim hocaya aldırdım. Güzel bence işe yarar yani devam ettikçe
pisman olda bidaha yapma canim baya bi kilo vermeyince kacamak yapma bidaha kilon azaldikca azar azar yaparsin bisey olmaz artik gecmis gitmis tatlim yarin kaldigin yerden devam etinşallah hayatım yaaaaaa bugun çok pişmanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
Aynen tatlim bizde oyle yaotik emin olabilirsinBenim kacamak yapmak gibi bi sansiz yok en az iki ay siki diyet olmali cnm
Bende mercimekten biktim baskada corba sebmiyom aslinda bende yaocamda hazir corbalik yapsam katkiki oluyoBrn destek olurum cunku bende yapicam :)
Haklisin onlar zararli yaBende mercimekten biktim baskada corba sebmiyom aslinda bende yaocamda hazir corbalik yapsam katkiki oluyo
Sen ayran asi yaotiginda kac kilon gittisen ne çorbası yapıcan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?