- 7 Ocak 2016
- 1.990
- 4.463
- 48
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.841
Ayyy bende hidince bulursam o aletten bende baktirayim da azcik hava yapayimmm sanki bana 170 mde:)))))Bence de kahvalti önemli hem de en guzel öğün
Hadi bakalim basarilar
Ayyy yerim sizi bak simdi de cok mutlu oldum
Ya uzulme sebebim aslinda hani boyle yanlis anlasildim gibi hissettim, sanki nispet yapar gibi koymusum gibi oldu da oysa ki asla oyle bi niyetim yok, sadece gorunce sevindim sizle paylasmak istedimyoksa şakalasiyoruz tabi ki
Ben istanbul sen?Bisey sorucam canlar siz nerede yasiyorsunuz
Ankara canim ama istanbuldan geldim burayaBen istanbul sen?
hiç gitmediii bu ara ben veremiyorum pek anlamadım birden 4.5 kilo verince vucudum direnmeyemi başladı regl olucam ondan mı anlamadım nefes nefese kaldım kızzzlar ben geldim siz nerdesiniz bakemSen ayran asi yaotiginda kac kilon gitti
sende hayatım ben bugun çok yürüdüm zaten dışarda alışverişteydik bide köylü pazarı kurulmuştu 10 turda orda döndüm yediklerim çoktan eridi :)ohhh bol bol eksiler gör şekerim
bugun hepimiz coşmuşuz desenebende menümü yazıyım bugün ..
muska77 , nilsub ..
sabah ılık limonlu su 100 ip atlama
kahvaltı
yarım domates
yarım salatalık
4 yeşil zeytin
1 kk peynir 1 dilim kepek ekmeği
1 fincan şekersiz çay
ara .. 1 bardak ayran
öğlen 5 köfte ne yazıkki ızgara değil
3 kaşık patates kızarttması
3 kaşık yeşil bakla 3 kaşık yoğurt
akşam 1 bardak ayran
ara 1 sade soda ve yarım limon
spor sabah kahvaltı sonrası 2 mil akşam 2 mil , su 3 lt
öğlen abartığımdan akşam öyle ayranla geçiştirdim ..
maalesef ama belki tartıda eksiyi görürüz bellimi olur vücut belki şaşırcak ..bugun hepimiz coşmuşuz desene
sendede ne umut varmışşşşmaalesef ama belki tartıda eksiyi görürüz bellimi olur vücut belki şaşırcak ..
umut dünyası işte
Aynen valla kesin:)Candy de "ben yoktum ya, ondan" der kesin
Kahve bayatsa Olabiluuu yada onu komsusu trambolinde basmistir yada temizlikten gelemiyodur:)))yaaww dün en son betüş kahve maskesini yaptı sonra ses gitti kahvemi çarptı acaba ..
yada kore dizisi izliyordurKahve bayatsa Olabiluuu yada onu komsusu trambolinde basmistir yada temizlikten gelemiyodur:)))
amann iyi olsunda gelsinKahve bayatsa Olabiluuu yada onu komsusu trambolinde basmistir yada temizlikten gelemiyodur:)))
Kiz sende ne varda ne vercen fazla kilonmu var sankiBanane banane vercem ben
Kız gorende 100 yaşında sanacak akıllara bak sennn ama doğru söze ne denir haklısın :)
olmazmı yoksa bu kadar kilo nasıl gider kafayı yerim vallasendede ne umut varmışşşş
He valla arattiriyo kendini muska yokya ondan gekmiyodur o bizi sevmiyo zati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?