- 8 Nisan 2011
- 2.033
- 4.796
- 333
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #174.861
noldu kız bende nerdesin diyee söylenip duruyodum .. ne yaptı gene bu böcükler ne olduda kızdırdılar seni ?içimdeki erkek düşmanı hortladı :)
Bende ankaraliyim ordan geldim istanbula:)Ankara canim ama istanbuldan geldim buraya
Havalardanmis mevsim gecisleeinden olurmus direeeen:)))hiç gitmediii bu ara ben veremiyorum pek anlamadım birden 4.5 kilo verince vucudum direnmeyemi başladı regl olucam ondan mı anlamadım nefes nefese kaldım kızzzlar ben geldim siz nerdesiniz bakem
işi pazarlama ve satış .. yeminle benden kokoş beni nasıl beğendin diyorum etrafımdaki en doğal güzel sendin dedi ..
meğersem makyajsız seviyomuş ki ben makyaj yaparım yanee artık etrafındaki hatunlar nasıl makyaj yapıyosadur eşimle olan fotomu koyuyım bari gör makyaj düzeyimi bu arada bu fotoda 80 kiloyum söylemeden geçmiyim :)) saçlarımda şuan doğal renginde bu saç maalesef düğün sonrası saç rengimi düzeltme çabalarımda bidaha aslaa bu şekilde sarıya boyamam
Eki Görüntüle 1793409
yavrum sen nerde yaşıyon da normal insan arıyon ben senden korkmaya başladımne güzel hatunsun kız seeen gamzeli mamzeli mucckkk......... Allah daim etsin mutluluğunuz sen bana bakma normal insanların yaşadığına inancım kalmadıydı :)) iyi geldi bu foto... normal insan fotosu :))
ben erkenciyim hayatım hergün 05.30 telefonum çalar:)Kizss nekadar erken uyanmissin sanada gunaydin tatlim...
yatmiyomusun peki o saatten sonra hivben erkenciyim hayatım hergün 05.30 telefonum çalar:)
hayır kahvaltı hazırlıyorum eşi işe gidiyo sonra kızım kalkıyor onu hazırlıyorum okula gidiyo 8.30 sonrada oğluşum kalkıyor yatamıyorum yaniiiyatmiyomusun peki o saatten sonra hiv
Sabah namazami kalkiyon kizben erkenciyim hayatım hergün 05.30 telefonum çalar:)
evet hayatım ezan 05.40 gibi oluyo ben kalktıktan sonraSabah namazami kalkiyon kiz
Hmmm baya erken valla ya erken kalkan yol alirmis:)hayır kahvaltı hazırlıyorum eşi işe gidiyo sonra kızım kalkıyor onu hazırlıyorum okula gidiyo 8.30 sonrada oğluşum kalkıyor yatamıyorum yaniii
Allah kabul etsin tatlimevet hayatım ezan 05.40 gibi oluyo ben kalktıktan sonra
Ben sırf yag oranımı ogrenmek icin gittim tartıldım, yoksa tok karnına tartılmak hic huyum degildir. Kiloyu cok görmeye dayanamıyorum nitekim bakınız 61.50Ayyy bende hidince bulursam o aletten bende baktirayim da azcik hava yapayimmm sanki bana 170 mde:)))))
Bence regl şişliği ve bahar havasındandır o, ben de regl öncesi davul gibi şişiyorum.hiç gitmediii bu ara ben veremiyorum pek anlamadım birden 4.5 kilo verince vucudum direnmeyemi başladı regl olucam ondan mı anlamadım nefes nefese kaldım kızzzlar ben geldim siz nerdesiniz bakem
3 kilom daha var verilecek rakibemKiz sende ne varda ne vercen fazla kilonmu var sanki
Beni kesin sevmiyo da sizi sever benceHe valla arattiriyo kendini muska yokya ondan gekmiyodur o bizi sevmiyo zati
sağol canım:)Allah kabul etsin tatlim
yok ya yinede işlerimi zor bitiriyorumHmmm baya erken valla ya erken kalkan yol alirmis:)
inşallah bende kendimi şiş hissediyorum zaten bi olsam rahatlıcam amaaan biz kadınların ne bitmez çilesi var bütün (k) larmı kadınlara karşı :)Ben sırf yag oranımı ogrenmek icin gittim tartıldım, yoksa tok karnına tartılmak hic huyum degildir. Kiloyu cok görmeye dayanamıyorum nitekim bakınız 61.50
Bence regl şişliği ve bahar havasındandır o, ben de regl öncesi davul gibi şişiyorum.
3 kilom daha var verilecek rakibem
Beni kesin sevmiyo da sizi sever bence
Evet ya kadın olmak zor cidden :)inşallah bende kendimi şiş hissediyorum zaten bi olsam rahatlıcam amaaan biz kadınların ne bitmez çilesi var bütün (k) larmı kadınlara karşı :)
neyli pide yedin kızzz onuda yaz bakem afiyet olsunMenümü yazsam mı bilemiyorumKahvaltıyı arkadasın dogum gunu vesilesiyle dısarıda yaptık, cümbür cemaat olunca ne yedigimi de sayamadım. Neyse hatırladıgım kadarını yazayım, fazlası var eksigi yok maalesef
muska77
Sabah 1 bardak limonlu su, 1 kuru incir
Kahvaltı: bolca pide, domates, salatalık, 3 yk menemen, 3-4 zeytin, 1 kk kadar beyaz peynir, bal, recel, aralarda da sürekli kuru üzüm, kuru yaban mersini ve ceviz atıstırdım. 5-6 cay bardagı şekersiz çay içmişimdir
Ara: 1 dilim tiramisu, 1 fincan sütlü filtre kahve
Akşam: 1 kase pirinc corbası, 2 yk nohut, biraz pancar tursusu
Su: 2.5-3 lt arası (sabahkileri ölcemedim ama baya içtim)
Spor: 1 mil Leslie, Jillian level 1
Özet olarak puanım 2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?